Translate

суботу, 4 лютого 2023 р.

Магія Повного Місяця

Повний місяць найкращий час для проведення різних обрядів, ритуалів та змов. Вважається, що саме вони в цей час набувають особливої ​​сили та ефективності. Багато магічні обряди, пов'язані з жіночим магнетизмом, робляться саме в Повний місяць.

Як правильно проводити обряди та ритуали в Повний місяць:

✦ Не варто проводити ритуал або обряд, якщо ваше збагачення/удача/бажання – все, що Ви просите – буде виконано за рахунок інших людей або їм на шкоду.
✦ Зробивши обряд чи ритуал, не чекайте дива – працюйте, намагайтеся. Як було сказано вище – магічні дії в Повний місяць покликані спростити вам завдання, зробити вас щасливішим і успішнішим, а не виконати всю роботу за Вас.
✦ Будьте реалістами – не загадуйте мільйони доларів та нареченого – олігарха, якщо у вас немає хоч якихось шансів заробити такі гроші та залучити такого чоловіка. Рухайтеся в напрямку своєї заповітної мрії поступово підвищуючи планку і докладаючи відповідних зусиль і проводячи відповідну роботу над собою.
✦ Магія Повня дуже тісно пов'язана з вашими емоціями, бажаннями та образами у вашій голові. Тому вам просто необхідна щира і непохитна віра не тільки у власні сили, а й у саму магію Повного місяця
✦ Під час проведення обрядів і ритуалів візуалізуйте свої бажання, сприймайте їх як ті, хто вже здійснився, ніколи не думайте і не говоріть в умовному способі і в майбутньому – тільки в теперішньому!
✦ Не говоріть про свої плани, тримайте все при собі. Магія є таїнством, тому зберігайте його.

🔮Обряд «записка на бажання»

Обряд дуже простий і полягає в тому, що в записці необхідно заздалегідь подякувати Нічне світило за бажання, що збулося. Сам текст необхідно залишити на вікні на три дні, щоб промені Місяця потрапляли на нього. Більше жодних дій не потрібно. Головне, щоб той, хто написав це послання, твердо вірив, що йому потрібна любов цієї конкретної людини. «Записку на бажання» можна використовувати не лише для любовних змов, але й для залучення здоров'я чи багатства та благополуччя.

🔮Обряд «Відьмін змова на омолодження та наведення краси»

Змови на Повний місяць, зроблені на красу, читали відьми – саме тому цей обряд називається «Відьмин змова на омолодження та наведення краси». Знявши з себе всі обереги та прикраси, розпустіть волосся, і в нічній сорочці, в ніч на Повний місяць, підійдіть до вікна, і скажіть слова змови на красу:
Будь я, як ясний місяць,
Серед подруг-пав така одна.
Слова мої не забити, не зашепотіти,
Словом сильним не відчитати.
Як кланяються люди на церкву-мати,
Так тепер люди мене любитимуть і поважатимуть.

🔮Обряд «Місячна вода»

Магія в Повний місяць на любов буде в сто разів сильнішою, якщо застосувати освячену воду, яка має ідеальну гармонічну структуру. «Настояну» на місячних променях воду потрібно дати пити своєму обранцю, при цьому дивитися йому в очі і подумки говорити про свої почуття. Ця воістину чарівна рідина спрацює як чудодійний еліксир. Воду, що залишилася, виливати не можна. Її можна використовувати для вмивання, а також для енергетичного очищення приміщень, розпорошивши або додавши у воду для збирання.

🔮Обряд на здоров'я в Повний місяць

Знадобиться приготувати цілющий відвар із сухої трави оману. Як тільки вода закипить, опустити в неї траву та варити 5 хвилин, примовляючи:
Цілюща сила трави оману,
Дай мені здоров'я без багатослів'я,
Відвар варю-приймаю,
Силою твою наділяю себе,
Болі виганяю, бадьорість знаходжу.
Після цього половину відвару відлити в сулію, а в другу половину натерти шматочок господарського мила. Рідке мило можна використовувати для обрядових купань, а злитий відвар можна пити по ковтку та застосовувати для вмивання.

🔮Змова в Повний місяць на виконання бажання

Змови на виконання бажання в Повня – це найефективніші магічні ритуали, які можуть виконати реальні бажання у дуже короткий термін. Дивлячись на Повний місяць, потрібно загадати бажання, і сказати слова змови:
Обряд на Повний Місяць починаю,
Слова змови місяцю читаю.
Як місяць на небі сповнений,
Так і бажання моє виповнитися сповна.
На небі зірочка впала,
А я своє бажання загадала.

Пам'ятайте, що кожен з цих обрядів у Повний Місяць вимагає від Вас насамперед віри – віри в себе та через енергію повного Місяця. Якщо Ви не щиро віритимете в позитивний результат, то навряд чи варто сподіватися, що Ваші діяння в Повний місяць набудуть сили.

Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...