Translate

пʼятницю, 10 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 10 лютого

Сни цієї ночі – на противагу попередній – принесуть лише приємні відчуття: вони будуть яскравими, красивими та хорошими, але, як і ті, що наснилися напередодні, не здійсняться, тому не варто тішитись.

На сни, у ніч із 9 на 10 лютого, потрібно звернути особливу увагу. Це будуть сновидіння, що дають відповіді на питання, які Вас хвилюють. Цієї ночі у снах можна побачити перепони, які заважають досягти мети. Це будуть лише нариси – проаналізувавши сновидіння, можна зрозуміти на правильному Ви шляху чи ні.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.


Тлумачення снів САРАНА

Символічне значення сарани може бути дуже різним і навіть суперечливим. Найчастіше сонники трактують його як щось, що описує стислість буття. Це може бути і голод, і темрява, і різного роду залежності, і стадний інстинкт (з негативним забарвленням), і спокуса, і обжерливість, і т.п. Іншими словами, йдеться про одну з людських вад.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться сарана, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Загальне значення сновидіння

Як правило, сарана з'являється раптово. У вашому сновидінні було так само? Отже, цей образ свідчить про виникнення несподіваної ситуації. Можливо, у спокійний хід вашого життя спробує втрутитися хтось сторонній. Цілі полчища сарани означають, що спілкування з цією людиною буде неприємним, ви зробите все можливе для того, щоб позбутися його настирливості.

Якщо ви побачили уві сні сарану, то цілком імовірно, що в житті на вас чекає зустріч із неприємною людиною. Він може виявитися дуже нахабним, безпринципним, брехливим, через що спілкування з ним стане тягарем.

На замітку! У цьому випадку масштаб шкоди, який може завдати вам ця особистість, залежатиме виключно від вас – ви повинні постаратися мінімізувати спілкування з цією людиною і тоді зайвого занепокоєння можна буде уникнути!

Якщо сарана з'явилася уві сні молодій дівчині, то наяву їй бажано придивитися до чоловіка, якому вона вирішила подарувати своє серце. Такий сон обіцяє швидке розчарування в обранці і довгий смуток із цього приводу – незабаром сновидиця зрозуміє, що її молода людина воліє лише брати і при цьому не збирається нічого давати натомість.

ТОП 5 негативних значень

✦ Сарана у волоссі сниться до пліток про минуле сновидця.
✦ Під одягом – до інтриг з боку недоброзичливців.
✦ Їсти сарану – до дрібних неприємностей.
✦ Ловити її – до зриву планів.
✦ Якщо наснилося, що сарана залетіла до рота, то це до непорозуміння у відносинах із близькими.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Смажена сарана сниться до швидкого досягнення мети.
✦ Сушена – до везіння у справах.
✦ Розчавити сарану – до покращення матеріального становища.
✦ Труїти її – до одужання після тривалої хвороби.
✦ Побачити, як сарану спіймав птах, – на порятунок від ворогів.

Висновок

Розмірковуючи, до чого сниться сарана, бажано пригадати емоційне ставлення до сюжету. Тлумачити його слід прямо. Якщо відчули обурення, огиди, це й отримаєте в реаліях. Коли ж ставлення до комах було нейтральним (позитивним), отже, дрібні труднощі подолаєте спокійно, не зациклюючись на них. Гарний сон, в якому ви зуміли повністю вигнати полчища ненажерливої ​​сарани. Він передбачає перемогу у важливій справі.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 10 лютого 2023 року

20-й місячний день Загальний опис
Двадцятий день – день важливих вчинків. Цей день є досить серйозним. Він пов'язаний із духовним перетворенням, подоланням сумнівів та пізнанням космічного закону. Не можна виявляти злість і зарозумілість. Бажано набратися рішучості, впевненості та з легкістю реалізувати важливі, давно відкладені справи. Якщо ви давно планували якийсь важливий вчинок і не могли на нього наважитися, сьогоднішній день ідеально підходить для його вчинення. Не піддавайтеся гордині та зарозумілості. Не бурчіть, а сконцентруйтеся на подоланні перешкод. Коли візьмете мету, не уявіть собі занадто багато. Сприймайте свою перемогу як природне явище вашого життя. Сьогодні зручний день для практики усвідомлених сновидінь. Нічні мрії можна замовити. Можна опинитися у чужому сні чи побачити вирішення проблеми. Багато сьогоднішніх снів згодом збуваються.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 20-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♎ Місяць у знаку Терези
Час прагнення емоційного рівноваги. Увага розсіяна і важко зосередитися на окремих питаннях та речах. Якщо вам все подобається і у вас чудовий настрій, то ви досягли рівноваги між духовним і матеріальним. Небезпечно впадати в крайнощі, бажано дотримуватися міри у всьому. Намагайтеся відкласти справи, які потребують негайного вирішення.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий  найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 20 місячної доби

Сни 20 місячного дня особливі. Якщо перед сном сформулювати питання, важливе для Вашого життя чи долі, то уві сні можна отримати відповідь. Можна навіть спробувати комусь наснитися. У цю місячну добу краще, ніж у решту, вдаються «запрограмовані» сни, треба тільки перед сном уявити собі, куди ви хочете відправитися, що побачити. Прокидаючись, можна примовляти: «добрий сон – здійснися, а поганий – відв'яжися.» Ви переконаєтесь у правильності сну на четвертий день.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...