Translate

понеділок, 6 лютого 2023 р.

Тлумачення снів СХОДИ

Згідно з тлумаченнями сонників, сходи уві сні пророкують не тільки злети та падіння, а й безліч інших подій. Подробиці сновидіння дуже важливі. Необхідно згадати, в якому контексті Вам наснилися сходи. Можливо, Вам довелося спускатися чи, навпаки, підніматися нею? Яким кроком Ви це робили? Чи, може, просто дивилися на неї збоку? Якої форми були сходи – прямі чи вигнуті? А може, взагалі, їх було кілька? Від усіх цих деталей залежить багато. Та чи інша дрібниця може значно вплинути на правильність тлумачення, тому перш за все потрібно спробувати відновити в пам'яті всі подробиці. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сняться СХОДИ, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Якщо наснилася драбина, значить, у вас є всі можливості, щоб вирватися в лідери в гонці за успіхом. Потрібно лише повірити в себе і стати трохи сміливішим. Також вам не зашкодить трохи здорового егоїзму, адже не можна постійно жертвувати собою заради чужого блага.
Найближчим часом з'явиться чудовий шанс примножити свої матеріальні блага. Швидше за все, йтиметься про вигідне вкладення коштів. Ще це гарний час для участі в різних акціях і лотереях – зараз велика ймовірність виграти гроші або дорогий приз.
Сходи можуть наснитися людині, яка наділена особливим даром, але поки сама не усвідомлює цього. Це може бути будь-що, починаючи від ясновидіння і закінчуючи цілительством. Не дивно, якщо одного чудового дня сновидець виявить, що розуміє мову тварин.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Різнокольорові дерев'яні сходи сниться до проблем в особистому житті через легковажну поведінку.
✦ Впасти з глиняних сходів – до втрати фінансів через невигідну справу.
✦ Швидко спускатися металевою – до невдалого завершення проекту на роботі.
✦ Біг слизькими сходами босоніж – до ризику отримати травму наяву.
✦ Дивна людина, що сидить на сходах, – до неприємного знайомства.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Плавний підйом сходів сниться до легкого просування бізнесу.
✦ Втікати з полону цегляними сходами – до успіху у справах.
✦ Бігти вниз різнобарвною – до яскравих і радісних подій.
✦ Підніматися з друзями по гвинтовій – до далекої поїздки незабаром.
✦ Спускатися розхитаною – до підвищення на роботі після важливих переговорів.

Сонник по днях тижня

Тлумачення згідно з сонником по днях тижня:
✦ у понеділок – до клопоту на роботі;
✦ у вівторок – до втілення задуманих планів;
✦ у середу – до новин здалеку;
✦ у четвер – до вирішення проблем в особистому житті;
✦ у п'ятницю – до нових романтичних відносин;
✦ у суботу – до зміни роботи;
✦ у неділю – до радісних подій незабаром.

Інтерпретації в залежності від часу доби:

✦ вранці – до зустрічі з керівництвом;
✦ вдень – до переживань через особисте життя;
✦ увечері – до сварок у сім'ї;
✦ вночі – до виконання бажання.

Сонник для жінок

Представниці прекрасної статі можуть по-різному трактувати сни про сходи. Тлумачення, як правило, прив'язане до вікової категорії та сімейного стану сплячої.
✔ Молодій
Незабаром у дівчини з'явиться новий хлопець, який привабить її насамперед високим зростом, як у баскетболіста. Він буде як мінімум на голову вищий за юну сновидицю.

✔ Зрілій
Спляча зробить дуже приємне для себе відкриття. Виявляється, вона виглядає набагато краще за своїх ровесниць і навіть краще за тих жінок, які на пару-трійку років молодші за неї. Її самооцінка зміцниться, і боязнь старості, що насувається, зникне.

✔ Заміжній
У сновидиці з'явиться якась ідея, пов'язана з інтер'єром житла. Вона захоче зробити невеликий косметичний ремонт чи переставити меблі, а для цього знадобиться допомога чоловіка. Але зараз він дуже зайнятий на роботі, тому реалізацію задуму доведеться відкласти на деякий час.

✔ Незаміжній
Сходи сниться до поліпшення матеріального становища за рахунок чоловіка. Заможний кавалер не шкодуватиме грошей на задоволення потреб та капризів своєї половинки.

✔ Вагітній
Можливо, спляча переживає через те, що вагітність і пологи негативно позначаться на її кар'єрному розвитку. Насправді материнство принесе їй перспективні можливості. За час декрету вона опанує нові способи заробітку або навіть відкриє свій невеликий бізнес.

Сонник для чоловіків

Представникам сильної статі сни зі сходами можуть мати різні ознаки. Розшифровка залежить від віку та сімейного статусу.
✔ Молодому
Із закомплексованого підлітка сновидець перетвориться на впевненого у собі хлопця. Ті, хто ще вчора дражнив і глузував, визнають поразку і прагнуть дружби з ним.

✔ Зрілому
Сходи можуть бути пов'язані з конфліктом поколінь. Зрілий чоловік посперечається з юнаком на якусь життєву тему. Ні, не йдеться про конфлікт. Це буде просто спекотна цікава суперечка, після якої кожен залишиться при своїй думці.

✔ Одруженому
Дружина натякне на те, що хоче шубу, новий смартфон чи ще якийсь дорогий подарунок. Сплячий почне збирати гроші, щоб у найближче свято порадувати свою благовірну.

✔ Холостому
Привабливий холостяк, прихильник легковажного флірту, звик, що дівчата самі вішаються на шию. Але та, що справді сподобається йому, виявиться міцним горішком. Нашому герою доведеться поборотися за серце неприступної красуні.

🌛Місячний сонник

Розшифровка образу відповідно до Місячного сонника:
✦ у Молодик сходи сниться до великого прибутку;
✦ на Місяць, що росте – до підвищення на роботі;
✦ у Повний Місяць – до тяжких відносин із родичами;
✦ на спадний Місяць – до невеликих проблем зі здоров'ям.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, а й від ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до неї дослухатися.

Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...