Translate

середу, 5 липня 2023 р.

Обряди для незаміжніх дам у чарівну ніч на Івана Купала

Воістину чарівними властивостями в ніч на Івана Купала мають чиста вода, яскравий вогонь і різноманітні трави. Вважається, що на свято Купала вода одружується з вогнем, і тому особливо важливі ритуальні дії в цей період для незаміжніх дівчат та жінок. Милі, чарівні та прекрасні леді, пропоную до вашої уваги Купальські обряди цієї чарівної ночі.

Вважалося, що з дня Івана Купала (7 липня) і до Ільїна дня (2 серпня) абсолютно всі водойми та різноманітні озера залишає вся нечисть, і, отже, спираючись на цей факт, було дозволено купатися в даний проміжок часу. Також вода набуває досить цілющих властивостей, а ранкова роса має воістину магічні здібності.

Головним обрядом на Івана Купала було купання у воді, а купальську ніч було прийнято купатися у святих джерелах. Адже саме в цей казковий час вода входить у покірний союз із вогнем, і такий неймовірний зв'язок був досить величезною природною силою. Вода не тільки зцілювала, очищала зовсім від усякого зла, а й наділяла чудовим здоров'ям.

❗❗У зв’язку із повномасштабним вторгненням ₚосії в Україну, чаклунство у ніч на Івана Купала доведеться відкласти. Але, чаклувати в день можна, якщо є бажання та нічого вам не заважає. Обов’язково – після нашої перемоги, проведемо ритуал у Купальську ніч.
Слава Україні 🇺🇦 Героям слава ✊

🔮Обряди для незаміжніх

✦ Сплетіть вінок із запашних трав та польових квітів і киньте його плисти по воді. Вважається, що в тій стороні, куди попливе вінок, або біля того берега, до якого він пристане, живе ваш суджений.
✦ Особливо добре стрибнути у воду, щоб вінок з голови поплив по воді. Добрий знак на Івана Купала, коли під час цього обряду вінок не втопився, а поплив. Напрямок його руху вкаже, звідки чекати сватів.
✦ Купання – один із головних обрядів Івана Купала. Вважається, що цієї ночі вода допоможе дівчині стати красивішою.
✦ Ще один обряд на Івана Купала, який пов'язаний із водою – це вмивання росою. Такий обряд вважається своєрідним лайфхаком для краси жінки. Особливо запасливі можуть зібрати купальську росу у пляшечку. Вважається, що така вода допомагає позбутися вугрів, а шкіра ставала ніжною.
✦ На Івана Купала добре попариться у лазні чи сауні з віниками із запашних трав, зібраних напередодні. Слов'яни вірили, що лазня на день Івана Купала сприяє зміцненню та відновленню жіночої життєвої енергії та здоров'я.
✦ Трави на Івана Купала мають велику цілющу силу. Згадайте хоча б легенду про квітку папороті. І хоча це тільки народне повір'я, щоб покращити свій сімейний стан, і, можливо, вийти заміж, дівчата можуть зібрати ромашку, чебрець, низку, любисток і полин. З квітів можна сплести вінок. А можна засушити ці трави та купатися в них протягом року для збільшення жіночої сили.
✦ Ще одна трава Івана Купала – тирлич. З неї за старих часів дівчата робили відвар і, щоб привернути увагу обранця, примовляли тричі особливі слова: "Тирлич, тирлич! Мого милого поклич!". Такий обряд на Івана Купала проводили для того, щоб дівчина швидше вийшла заміж.

Бажаю Вам зустріти таємничу та загадкову ніч на Івана Купалу не тільки досить цікаво, але й знайти свою другу половинку, дізнатися про своє майбутнє та просто побачити чарівну квітку папороті. Але варто бути дуже обережними з цими ритуалами та змовами на Івана Купала. Їхня сила дійсно велика і небезпечна, коли Ви не впевнені у своєму рішенні.

Віритимемо, що найближчим часом війна, розв'язана путінською ордою, закінчиться нашою перемогою! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

Мирного неба, моя Україна💙💛
Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...