Translate

суботу, 25 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 25 лютого

Сни цієї ночі підкажуть, чи не чините ви гріх – чи не зариваєте відпущений вам природою та батьками талант у землю. 
Якщо ви раптом помітили схожість снів із реальністю, це підказка на майбутнє. 

Якщо наснилося те, чого ви уникаєте насправді, то можливо ви не приймаєте життєву ситуацію і проживете ще довго. Необхідно проаналізувати та опрацювати цю інформацію, оскільки вона зберігається у вашій підсвідомості та впливає на повсякденне життя.

Якщо вам сниться абсолютно безглуздий набір дій – не надавайте цьому сну значення, а зверніть увагу на не опрацьовані завдання у вашому житті.

Сон, в якому ви намагатиметеся подолати щось і не зможете, означає, що в житті у вас все вийде, але для цього необхідно докласти максимум зусиль. Якщо уві сні ви зустрічаєте старого друга, з яким давно втрачені стосунки, чекайте звісток з минулого.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із п'ятниці на суботу

Сон із п'ятниці на суботу також може знайти собі застосування насправді. Велика кількість щасливих подій та приємних вражень, подарованих Морфеєм, говорить про отримання маси позитивних емоцій найближчими днями. Часто бачення цієї ночі характеризують події найближчого майбутнього як для самого сновидця, а й у його близьких друзів чи членів сім'ї.

Тлумачення снів РИБА

У стародавніх народів риба служила символом духовної плодючості через велику кількість ікри, яку вона метала. Можливо, з цієї причини наші предки вважали 100% пророцтвом вагітності, але чи так це насправді? Настав час позбутися стереотипів! Продовження роду, аж ніяк не головна мета приходу цього образу уві сні. Маючи глибший філософський підтекст, часом такий сон тлумачиться зовсім непередбачувано.

Загальне тлумачення сновидіння

Значення риби нерозривно пов'язане з родючістю, ситістю і стабільністю. Але не плутайте подібних тлумачень із обіцянками багатства! Найчастіше риба обіцяє ділову практичність, вражаючий трудовий стаж та стійке соціальне становище.

Іноді бачити її уві сні — чудовий знак для творчих особистостей, що пророкує розкриття таланту та визнання публіки. А тим, хто далекий від творчого мистецтва, сонники пророкують етап саморозвитку! Наяву може змінитися ваше ставлення до світу, релігії та оточуючих.

Пришестя рибки може стосуватися і особистого життя сплячого, символізуючи взаємовигідні відносини! Або означаючи розуміння та гармонію між близькими людьми на якомусь містичному рівні. Але не будемо ворожити, а краще подивимося, що означає саме ваш сон!

Важливо розібратися, в якому вигляді наснилася риба, яким був її розмір та супутні події. Правильно витлумачити сновидіння допоможуть другорядні деталі, відчуття, нюанси та інші учасники сну.

Сонник для жінок

✔ Заміжній
Для жінки в шлюбі риба уособлює додатковий дохід, який очікує її чоловіка. Поповнення сімейного бюджету буде скромним, але доведеться дуже доречним!

✔ Самотній жінці
Якщо самотня жінка побачила живу рибу, самотність піде або вже пішла їй на користь! Зараз ідеальний час для духовного та особистісного зростання без відволікання на чоловіків.

✔ Молодій
Молодій дівчині образ принесе дуже вихованого, інтелігентного залицяльника з добропорядної родини. Проте якась деталь його характеру сильно збентежить сплячу.

✔ Зрілій жінці
Жінці у віці бачення віщує відзначати приємну дату серед найближчої рідні. Або зустрітися з дуже далекими родичами після багатьох років розлуки.

✔ Вагітній
На початковому терміні сон символізує “синдром гніздування” у дівчини. Сплячій призначено вирішувати важливі житлові питання, займатися ремонтом та, звісно, готуватися до пологів.

Риба, що наснилася під час вагітності на кінцевому терміні, радить майбутній мамі налягати на вітаміни. Після пологів організму буде простіше відновитись

✔ Якщо сон з'явився вашій подрузі, значить, вона підсвідомо бажає стати матір'ю. Але її зупиняють певні побутові проблеми чи фінансові питання.

✔ Сон, що з'явився вашої свекрухи, означає, що вашу сім'ю чекають добрі зміни, пов'язані з кар'єрою чоловіка. Однак чоловік почне працювати набагато більше, ніж раніше.

✔ Якщо риба причудилась мамі або бабусі, ваш рід вимагає негайного продовження! Бездітним сплячим слід терміново зайнятися виправленням цієї ситуації.

Сниться дитині
✔ Дівчинці
Якщо дівчинці наснився подібний сон, значить, у дорослому житті вона відбудеться у всіх можливих сферах. Вдало вийде заміж, помітно процвітає професійно і стане чудовою, чуйною матір'ю.

✔ Хлопчику
Для хлопчика образ символізує зв'язок з військовою сферою. Маленькому сновидцю судилося в майбутньому мати відношення до армії та бути дуже шанованою людиною.

Сонник для чоловіків

Для чоловіка можливо кілька варіантів розшифровки сну, в сюжеті якого з'являється риба.
✔ Зрілому
Зрілому чоловікові бачення обіцяє займатися процесом, що вимагає посидючості та гарного зору. Можливо, доведеться взаємодіяти з дрібними предметами.

✔ Молодому
Молодому чоловікові, риба уві сні передбачає платонічні відносини з якоюсь дівчиною. Сновидець пізнає справжню дружбу між чоловіком та жінкою!

✔ Одруженому
Вашому чоловікові, образ означає його духовну залежність від вас. Спляча жінка для свого чоловіка - головне джерело сили, хранителька домівки і душевного спокою.

Висновок

Варіантів трактування сновидіння, в якому є образ риби, чимало, але для того, щоб визначити, який з них більше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня. Цей загадковий образ стане справжнім подарунком для кожного сновидця. Бажаю, щоб мешканка глибин, припливши до Вас уві сні, неодмінно виконала всі Ваші бажання.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 25 лютого 2023 року

6-й місячний день Загальний опис
Символом 6 місячного дня є хмари та журавель. Символ цього дня каже сам за себе. По енергетиці цей день пов'язує людину зі стихією води та повітря. 6 місячний день – день прощення, прагнення любові та благодаті. Не можна скаржитися, піддаватися негативним емоціям. Необхідно сприймати все, що відбувається в житті так, як воно є. Найкраще цьому сприяє пасивність. Можна провести цей день з користю для себе, відпочити та насолоджуватися життям. Дуже сприятливе спілкування з протилежною статтю. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 6-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌒 Молодий зростаючий Місяць або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до 1-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення. «Включайте» свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♉ Місяць у знаку Телець
Час посилення самовладання та стійкості. Земна практичність Тельця може допомогти у матеріальному забезпеченні, завершенні раніше розпочатих справ. Раціональне мислення сприяє вирішенню фінансових питань. У ці дні бажано бути працьовитим та економним, цінувати красу.

♄ Субота
Цього дня тижня світом керує Сатурн. Енергетика суботи – незбалансована, доленосна, замкнуто-пасивна. День важкий – треба обмежувати свої бажання та потреби, контролювати те, про що йдеться. День усамітнення, концентрації, мовчання, роздуми над сенсом життя, вирішення власних проблем та підбиття підсумків. Цього дня слід відпочивати (відпочинок у суботу продовжує життя), лікуватись, не робити важливого, не починати нового, не перевтомлюватись, не докладати великих зусиль, не сваритися. Цей день сприяє будівництву будинку, сільськогосподарським роботам, купівлі та продажу нерухомості, врегулюванню питань з офіційними особами та державними установами, одержанню офіційних документів. Це день виховання дітей. У суботу не можна займатися справами вівторка, середи та неділі.

Сни 6 місячної доби

Сни в 6 місячну добу радісні і скоро збуваються. Тільки їх треба зберігати в таємниці. Сон – вірний помічник у розгадці Вашого майбутнього. Неоднозначний день для трактування сновидінь. Вони можуть бути як абсолютно безглуздими та порожніми, так і віщими, які потрібно розглядати як точне пророцтво. І тільки Ви самі зможете визначити, який саме сон Вам наснився в цей день Місяця. У цей час сни можуть сигналізувати Вам про незавершені справи, енергетичні зав'язки з минулим, яких потрібно позбутися. Головне у цей день дуже уважно поставитися до всіх образів, які Ви побачите у сновидінні, та правильно їх інтерпретувати. Але зробити це буде не так просто. Не пробуйте все осмислити раціонально чи знайти відповідь у сонниках. Розумом, швидше за все, Ви не зможете зрозуміти побачене та правильно його трактувати. Повністю покладіться на свою інтуїцію та прислухайтеся до відчуттів, що залишаться після сну. Вони зможуть дати більше інформації, ніж будь-яке зовнішнє джерело.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...