Translate

неділю, 12 червня 2022 р.

Сон у ніч на 12 червня

Сни, побачені в ніч із 11 на 12 червня, можуть бути пророчими. Хороші сни зазвичай короткі і не мають складного сюжету та всіляких перипетій. Це говорить про те, що Ви не зациклюватиметеся на клопотах і проблемах.
Якщо сон має абстрактний сюжет, події в ньому нескладні, і Ви відчуваєте незрозумілі відчуття при пробудженні, то не варто розмірковувати над цим і тлумачити. Зробіть акцент лише на чітких і незабутніх сюжетах. Вони то з більшою часткою ймовірності стануть дійсністю.
Бачення цієї ночі також відображають емоційний стан. У них Ви побачите проблеми, які Вас тяжіють та заважають рухатися вперед.
Іноді уві сні можуть представляти можливі варіанти розвитку подій. Тобто як би вказувати правильні варіанти вирішення складних життєвих ситуацій. Не упускайте такі символи з уваги.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із суботи на неділю

У неділю однозначно здійсняться сни пов'язані з відпочинком, релаксацією, подорожжю, швидше за все це станеться найближчої середи. Сни іншого характеру справдяться лише частково.
Сни із суботи на неділю перебувають під впливом Сонця. Зазвичай вони легкі, світлі, невагомі, що уособлюють Вашу творчу сторону. Недільні сни відрізняються особливою реалістичністю, доброзичливістю, теплотою, зазвичай вони залишаються в пам'яті і мимоволі хочемо побачити продовження сну, настільки він може нас вразити.

😴Тлумачення снів ЗМІЯ

Змії – дуже поширений символ і в сновидіння має безліч значень. Загалом сни про зміїв – це погане попередження, яке означає наближення якогось зла. Тлумачі сновидінь сходяться на думці – виключно до негативних подій. Але є й нюанси, на які варто звертати увагу уві сні, тому інтерпретація снів може бути не настільки жахливою, як може здатися на перший погляд.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Чорна змія сниться до появи недоброзичливця.
✦ Біла – до необхідності матеріально допомагати родичам.
✦ Мертва – до хвороби.
✦ Змія у воді – до туги та сліз.
✦ У будинку – до погіршення стосунків із членами сім'ї.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Отруйна змія сниться до появи нового друга.
✦ Водяна – до довгоочікуваної відпустки.
✦ Наступити на змію – до веселої вечірки.
✦ Спіймати її – відновлення репутації.
✦ Вбити – до перемоги у конкурентній боротьбі.

Сонник по днях тижня

Розшифровки в залежності від дня тижня:
✦ у понеділок змія сниться до біди;
✦ у вівторок – до депресії;
✦ у середу – до участі у фінансовій афері;
✦ у четвер – до марної трати часу;
✦ у п'ятницю – до досягнення мети;
✦ у суботу – до неприємної події;
✦ у неділю – до збитків.

🌛Місячний сонник

Місячний сонник описує появу змії в сновидінні як знак наближення хвороби. А якщо Ви знищили змію уві сні, то незабаром настане одужання.
Тлумачення із Місячного сонника:
✦ у Повня – до запізнення на поїзд;
✦ на спадний Місяць – до здійснення легковажного вчинку.
✦ в Молодий місяць змія сниться до успішного закінчення важливої ​​справи;
✦ на Місяць, що росте, – до інтриг у колективі.

Висновок

Змія – символ мудрості, тому, зустрівши її уві сні, незабаром чекайте на отримання важливої ​​інформації. Щоб зрозуміти, до чого сниться поява гада, необхідно зазирнути в сонник, який допоможе розшифрувати таємне значення нічного послання.
Більшість тлумачів дають переважно негативне загальне значення змії, що виникла уві сні. Але слід продовжити знайомство з його інтерпретаціями з урахуванням низки факторів, які є важливими, і можуть дати додаткову інформацію про те, що може означати.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 12 червня 2022 року

13 місячний день
Загальний опис
13 місячний день дуже суперечливий. Його символом є колесо долі – Сансара. Усі ми підвладні його обертанню. Цей символ порівнюють із змією, що кусає свій хвіст. 
Цей день також пов`язаний з кармою, тому що колесо – це наше життя, а прядка  тягне життєві нитки. Ми повинні думати про свою карму, про те, що робимо на даному етапі життя, яку карму намотуємо на прядку свого життя, і що навантажили на це колесо за всі минулі роки. Цьому сприятиме заняття з нитками  будь-яке розпускання, розмотування та інше. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 13-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

13 місячний день – день навчання та інтуїції. Цього дня інформація ллється суцільним потоком. Потрібно налаштуватись на отримання корисної інформації з будь-яких джерел, наприклад, з книг. Не витрачати дорогоцінний час на збирання марної інформації. Інтуїція допоможе отримати осяяння та зробити відкриття, але бути готовим до виникнення старих проблем із минулого.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♏ Місяць у знак Скорпіон
Підвищені інтуїтивні здібності допомагають у вирішенні будь-яких проблем. Збільшується можливість нових зустрічей, цікавих знайомств. Таємничість знака сприяє дослідницькій діяльності. З'являється прагнення філософії чи містики.

☉ Неділя
Цього дня тижня світом керує Сонце. Енергетика неділі – життєлюбна, сприятливо-пасивна. День безумовного кохання та щедрості. День святкування та підготовки до світлого майбутнього. У неділю треба розпочинати нові справи, будувати плани, приймати важливі рішення та радіти всьому навколишньому. Рекомендуються активний відпочинок, прогулянки на природі, фізичні вправи, відвідування храму. Цього дня ходять у гості, відзначають різні події, танцюють, співають, веселяться від душі. У неділю не можна займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 13 місячної доби

Сон – це завжди підказка. Сон у 13 місячну добу підкаже ту доріжку, якою треба йти, щоб настали зміни життя на краще. Сни цього дня майже завжди збуваються. Важливо дослухатися до підказок снів, щоб зберегти частину своєї життєвої енергії. Щоб не забути сон, можна просто записати, а потім правильно проаналізувати. Сни 13 місячних діб здійснюються на десятий день. Сни іноді стають провідниками у майбутнє.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...