Translate

неділю, 5 червня 2022 р.

Сон у ніч на 5 червня

Сни в ніч з 4 на 5 червня можуть бути різного характеру, все буде залежати від вашого внутрішнього стану. Якщо Вам наснився яскравий гарний сон, то він може здійснитися, правда, якщо Ви про нього не розповідатимете. Якщо щось важке, то ваш внутрішній стан перебуває у дисбалансі, займіться собою. 
Крім того, по тому, який був сон – гарний, яскравий, барвистий чи похмурий, тьмяний, і не приємний – Ви можете визначити, яка енергія у вашій підсвідомості зараз переважає, світла чи темна.
Часто бувають пророчі сни, які дають інформацію на найближчий місяць.
Не сумуйте, якщо Вам наснився кошмар чи сумний сон. Образи, які намалює вашу підсвідомість сьогодні, не перейдуть у реальний світ.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із суботи на неділю

У неділю однозначно здійсняться сни пов'язані з відпочинком, релаксацією, подорожжю, швидше за все це станеться найближчої середи. Сни іншого характеру справдяться лише частково.
Сни із суботи на неділю перебувають під впливом Сонця. Зазвичай вони легкі, світлі, невагомі, що уособлюють Вашу творчу сторону. Недільні сни відрізняються особливою реалістичністю, доброзичливістю, теплотою, зазвичай вони залишаються в пам'яті і мимоволі хочемо побачити продовження сну, настільки він може нас вразити.

Тлумачення снів Повітряна куля

Повітряна куля в сновидіннях може уособлювати рішучі та несподівані зміни, що відбудуться у вашому житті, але сон може передбачати небезпечні події. Повітряна куля часто є як знак поїздки, яка може виявитися як успішною, так і неприємною. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

На рівні підсвідомості цей символ сприймається як щось легке, невагоме, те, що прагне вгору, далеко від землі. Якщо Ви бачите його, це може свідчити про прагнення жити у фантазіях. Можливо, Вам не до вподоби те життя, яке Ви ведете, тому Ви з легкістю йдете у вигаданий світ, створений уявою. Але краще не вдаватися до мрій, а постаратися щось змінити в реальності.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Повітряна куля, яка не може піднятися, сниться до неприємностей на роботі.
✦ Підпалити аеростат – до здійснення легковажного вчинку наяву.
✦ Зштовхувати з повітряної кулі друга, що летить, – до періоду самотності.
✦ Падати, перебуваючи в повітряній кулі – до зради близьких людей.
✦ Запускати з аеростату повітряні кульки – до марних очікувань.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Яскраві кулі, що літають у небі, сняться до приємних зустрічей.
✦ Летіти на аеростаті з кимось із знайомих людей – до появи надійного партнера.
✦ З батьками – до отримання великої спадщини.
✦ Надуть його гарячим повітрям – до фінансового прибутку.
✦ Підйом у кошику повітряної кулі – на щастя у коханні та досягнення професійного успіху.

Сонник по днях тижня

Тлумачення із сонника по днях тижня:
✦ у ніч або під ранок на понеділок повітряна куля сниться до порожніх клопотів;
✦ на вівторок – до виконання бажань;
✦ на середу – до позитивних змін у житті;
✦ на четвер – до вирішення наявних проблем та складних завдань;
✦ на п'ятницю – до нових знайомств;
✦ на суботу – до низки приємних вражень;
✦ на неділю – на щастя та радість.

🌛Місячний сонник

Інтерпретації з Місячного сонника:
✦ у Повню – до зустрічі зі старими друзями;
✦ на спадний Місяць – до переоцінки цінностей;
✦ в Молодик повітряна куля сниться до виконання заповітної мрії;
✦ на Місяць, що росте, – до романтичного вечора.

Ключові значення:

✦ Яскрава повітряна куля – провісник хороших новин. Всі проблеми, які зараз вас пригнічують, з часом вирішаться самі собою і без ваших зусиль. Дайте собі час, приділіть увагу своїм близьким, які так потребують вашої уваги.
✦ Якщо сниться, що повітряна куля швидко піднімається вгору, це означає, що ваші надії марні. Але не варто зневірятися! Адже все, що не робиться на краще. Можливо, Вам доля приготувала цікавіший подарунок у майбутньому, який ощасливить і порадує Вас.
✦ Яскрава та велика повітряна куля повільно пролітає над землею – це добрий знак. Таке сновидіння означає, що у гармонії із собою. Можливо, незабаром у вашому житті відбудуться приємні зміни. Цікаве знайомство переросте у романтичні почуття. На роботі буде підвищення або Ви отримаєте несподіване грошове заохочення.
✦ Падаючий повітряний шар означає, що Вас щось гнітить і сильно турбує в реальному житті. Згідно з тлумаченням сновидінь, цей сон означає, що Ви не можете проконтролювати ситуацію, а плани частково будуть не виконані. Зазвичай падаюча повітряна куля віщує невдачу на роботі або в бізнесі і зовсім не стосується особистого життя. Якщо Вам сниться сон напередодні угоди, то швидше за все вона буде не вдалою або зовсім не відбудеться.
✦ Успіх у діловій та комерційній сфері віщує сон, у якому здійснюють політ відразу кілька повітряних куль. Ви зможете реалізувати задумане і зробите швидкий ривок кар'єрними сходами. Політ фантазії надихне реалізацію нових проектів.

Висновок

Маленькі деталі і незначні обставини, подробиці дозволяють по-різному тлумачити однакові сни, що здаються на перший погляд. Вони дозволяють розширити розуміння сюжету. Такі деталі можна порівняти з маяками, адже саме вони призведуть до правильного розуміння майбутнього. До чого сниться повітряна куля, можна зрозуміти, розтлумачивши всі знаки, що є в сновидінні.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 5 червня 2022 року

7 місячний день
Загальний опис
Магія слова – девіз 7 місячного дня. Цього дня сила слова дуже велика, тому треба дуже обережно ставитись до слів. Не брехати, не розпускати плітки і не піддаватися на провокації на порожні розмови. Необхідно пам'ятати про це щоразу, коли хочеться щось вимовити. Необдумано кинута фраза може матеріалізуватися, навіть якщо ви цього не хотіли. Для тих, хто любить подорожувати – дорога відкрита, зелене світло світлофора. Чудово, якщо друзі або родичі, що проводжають вас, будуть бажати вам щасливої ​​дороги, хорошого відпочинку і благополучного повернення. Ці добрі слова будуть для вас охоронною грамотою. Натхнення та енергія не залишить вас у 7 місячну добу. Так що – дерзайте! 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 7-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌒 Юний зростаючий Місяць або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до 1-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення.
«Включайте» свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♌ Місяць у знаку Лев
Лев – цар звірів. Знак наповнює людей гордістю та царственістю. Розум стає рішучим і хоробрим, трохи егоїстичним, що прагне лідерства. Звернувшись до когось за допомогою або порадою, ми швидше за все отримаємо їх, тому що у людей з'являється схильність до здійснення благородних вчинків. Це час кохання себе та оточуючих, час позитивної творчої енергії.

☉ Неділя
Цього дня тижня світом керує Сонце. Енергетика неділі – життєлюбна, сприятливо-пасивна. День безумовного кохання та щедрості. День святкування та підготовки до світлого майбутнього. У неділю треба розпочинати нові справи, будувати плани, приймати важливі рішення та радіти всьому навколишньому. Рекомендуються активний відпочинок, прогулянки на природі, фізичні вправи, відвідування храму. Цього дня ходять у гості, відзначають різні події, танцюють, співають, веселяться від душі. У неділю не можна займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 7 місячної доби

Одним із символів цього дня є бойовий півень, авестійське божество. Хто побачить уві сні бойового півня – це може означати наближення будь-якої катастрофи. Потрібно бути дуже обережним – сон попереджає. Якщо уві сні Ви почуєте певні слова, постарайтеся їх запам'ятати та записати. Ця звукова інформація спрямована саме на Вас. Правильно витлумачивши сон у 7 місячний день, Ви почерпнете для себе багато корисного. Адже це можуть бути й слова-одкровення, якщо вони вимовлені мудрою та авторитетною особою. Направивши енергію сьомого місячного дня на самовдосконалення, можна отримати дуже непогані результати в найближчому майбутньому.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...