Translate

середу, 29 червня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 1 місячний день

Загальний опис

1 місячний день – день мрій, задумів та планування на весь наступний місячний місяць. Велика ймовірність того, що намічене в цей день здійсниться, тому потрібно постаратися відігнати всі негативні думки та емоції та налаштуватися на гарний лад. Місячний місяць тільки починається і сил для дій недостатньо, тому немає необхідності розпочинати нові справи, лише планувати їх. Перший місячний день – чистий, світлий та легкий день. Бажано відчуйте цю легкість. Потрапивши в ритм місячних вібрацій, Місяць сприятиме реалізації ваших планів і мрій. Місяць є найближчим до Землі небесним тілом та єдиним супутником Землі. Місяць сам не світиться, а видно завдяки сонячним променям, що падають на неї, або променям, відбитим від Землі. Молодий місяць відбувається щомісяця, коли Місяць, рухаючись своєю орбітою, проходить між Сонцем і Землею. Перший місячний день є дуже важливим періодом місячного місяця. Він впливає на ритм земного життя, дає людині можливість стати хазяїном своєї долі. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 1-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Організм почувається стомленим, йому не вистачає сили. На ґрунті енергетичної виснаженості може виникнути стрес. Тому не посилюйте ситуацію алкоголем та фізичними навантаженнями. День сьогодні пов'язаний із головою, з головним мозком, з обличчям. Тому не треба сьогодні перевтомлюватись, напружуватися. Не вживати алкоголь, гостру та гірку та дуже гарячу їжу. Хвороби, що почалися в цю місячну добу, зазвичай тривалі, але з повним одужанням. Загострюються кам'яні хвороби, а також пов'язані із закупоркою судин. Може загостритись клаустрофобія. Можуть з'явитись ознаки атеросклерозу, ракових захворювань. Операції краще відкласти, якщо вони не термінові і від терміну їх проведення не залежить ваше подальше життя. Також не рекомендується їсти гостру та дуже гарячу їжу. Відкладіть і похід у перукарню – це, звичайно, не медична операція, але стригти волосся в молодик вкрай не рекомендується.

Робота та бізнес

1 місячний день сприятливий пошуку нової роботи. Можливо, Ви і раніше подумували про зміну роботи, але не наважувалися щось робити. Треба все виразно, буквально у нюансах, уявити. При правильній візуалізації подія обов'язково відбудеться. Енергетика місяця допомагатиме Вам у реалізації ваших планів. Але в перший місячний день не треба поспішати з початком нової справи, краще уникати поспішності, не треба смішити Місяць своєю поспіхом. Нехай усе йде своєю чергою. Треба планувати, збирати сили, залишатися спокійним та доброзичливим, ніби створюючи програму наступного місяця. Якщо все ж таки спробуєте розпочати нову справу, то обов'язково виникнуть перешкоди, конфліктні ситуації, провокації. Не рекомендується відвідувати місця, переповнені людьми. Але якщо необхідно подати будь-яку заяву, прохання, то перший місячний день для цього підходить ідеально. Доцільно вести переговори, ділове листування. Першого місячного дня не можна бажати поганого, не можна тримати негативних думок, оскільки думкам властиво матеріалізуватися.

Кохання та стосунки

Намагайтеся не сваритися з оточуючими, а якщо Ви вже з кимось у сварці – миріться. Виконуйте обіцянки, навіть якщо давали їх давно. Якщо у Вас на перший місячний день призначено побачення, то проведіть його наодинці, відмовтеся від відвідування галасливих людних місць. Коли це перше побачення, його краще влаштувати в тихому миле кафе. Якщо ви разом, проведіть цей час так, щоб на вас не дивилися зайві очі.

Весілля

У молодик укладати шлюб не рекомендується, а ось планувати весілля можна і навіть корисно. Обміркуйте все ще раз, будьте чесні перед собою, ще раз тверезо оціните всі переваги та недоліки вашого обранця та вирішите, чи зможете Ви з цим жити? Створення сім'ї дуже відповідальний крок, тому подумайте про те, чи не є ваше «справжнє кохання» простою закоханістю? Чи готові Ви прощати людину і бачити її кожен день, чи сім'я – це Ваша примха? Подумайте, як ви будете вести спільний побут і ділити сімейний бюджет, як ростити дітей, і чи готові бути поряд із цією людиною у старості? Адже не дарма ж Місяць у перший день нового циклу надає сприятливий вплив на планування життя та процесів. Це гарний час, щоб розставити всі крапки над "і".

Секс

Секс у цей день не протипоказаний, але, як і в усьому іншому, тут також треба знати міру. Будьте уважні до почуттів та відчуттів свого партнера, не захоплюйтесь експериментами. Сьогодні не рекомендується пробувати щось кардинально нове для вас обох, гнатися за бурхливими емоціями. По можливості спробуйте утриматися від сексу. Зараз організм перебуває в стані налаштування на новий місячний місяць, у ньому коригуються енергетичні потоки, і нормалізується гормональна система. Тому бурхливе втручання в неї (чим і є статевий акт) може завадити її роботі.

Зачаття дитини

Зачатий 1 місячний день буде народжений під охороною вищих сил. Вони не дадуть людині відступити перед перешкодами, які зустрічаються на шляху кожного. У його житті станеться безліч найрізноманітніших подій. Життя такої людини яскраве, непередбачуване, насичене. Він живе довго. На його шляху йому дуже допоможе вольовий характер і ще більшою мірою – духовна сила. Перший місячний день – найкращий для зачаття, якщо ви хочете, щоб ваше чадо стало священиком, духовним учителем.

День народження

У цей день народжуються емоційні люди, які мають велику внутрішню енергію, а тому довгожителі. Фантазії цих людей здатні втілитись у життя. Вдалі та приносять задоволення творчі види діяльності. Людям 1-го дня не можна приймати поспішних рішень, оскільки вони можуть принести несподівані плоди та породити проблеми. У житті людей цього дня може бути багато непередбачених ситуацій, але застати їх зненацька складно. Вони мають розвинений інтелект, їх складно обдурити, але в ділових питаннях все дається не так легко. Навчаються легко, організовані, добре знаються на людях. Загалом, життя буде довгим і вдалим. Для хорошого здоров'я потрібно відмовитися від алкоголю і куріння, при фізичному навантаженні потрібно бути обережним.

Стрижка та краса

Несприятливий день для стрижки, оскільки Ви ризикуєте отримати нові захворювання. Також за старих часів люди вірили, що в перший день зростаючого Місяця зстригання волосся може скоротити Вам життя. Не рекомендується використовувати синтетичні та хімічні засоби. Якщо Ви вирішите пофарбувати волосся саме в цей день, краще робити це за допомогою натуральних фарб (наприклад, хна або басма). Краще не залишати волосся розпущеним. У перший місячний день можливі негативні енергії з космосу, провідниками яких може виступити волосся. Тому рекомендується збирати волосся в пучок або ще краще – заплітати волосся в кіски.

Сни

Як правило сон, який ви побачили в 1 місячну добу, здійсниться до кінця місячного місяця. Однак правильно розтлумачити його зможе не кожен. Образи у вашому сновидінні будуть завуальовані і лише за ретельного аналізу Ви зможете зрозуміти, про що попереджає Вас цей сон. Цього дня сни майже ніколи не бувають пророчими. Якщо Вам насниться щось хороше – у житті на Вас чекає радісна подія. Якщо Ви бачитимете уві сні кошмари – не варто на цьому зациклюватися та звертати увагу. Легко відпустіть таке сновидіння, воно все одно не справдиться. У стародавніх книгах іноді трапляється згадка, що сни цього дня є просто «коротким змістом» місячного місяця, який сьогодні розпочався. Щоб сон у цей день був приємним, і Ви змогли добре відпочити, постарайтеся лягти спати раніше. Бажано, якщо Вам це вдасться зробити до 23-00. Засинаючи в цей час, організм найкраще налаштовується на новий день та відновлює сили.

Магія та езотерика

Обряди, які наказано робити в молодик. Деякі привороти, які роблять тільки в молодик (є і такі). Обряди для відкриття доріг, як життєвих, і звичайних. Ментальне моделювання бажаної ситуації: хто має гарну візуалізацію, має можливість у цей день побудувати фантом свого бажання. Цей фантом живе самостійним життям і притягує до Вас потрібні події, які допоможуть Вашому бажанню реалізуватися у фізичному плані. У цей місячний день не можна робити жертвопринесення та проводити будь-які практичні операції в рамках магії. Винятки становлять ті дії, спрямовані на внутрішнє самовдосконалення, тобто вправи в розвитку екстрасенсорних здібностей. Цей місячний день також хороший для продумування всіх магічних операцій, які Ви збираєтеся виконати цього місяця. Також зараз можна приступати до виготовлення амулетів і талісманів, які захищають під час викликання духів з метою дізнатися про майбутні події. У цей день практично у кожної людини з'явиться можливість покращити своє життя у матеріальному плані.

Ворожіння

Від ворожіння краще всього стриматися, майбутнє ще нестійке, тому можуть виникнути великі спотворення і неточності.
За деякими чаклунськими традиціями, в перший місячний день, також, старались не ворожити, оскільки вважалося, що в цей “темний” період активна нечиста сила, яка намагається затуманити картину майбутнього, щоб збити хороших людей і святих з праведного шляху.

Талісмани 1 місячної доби

Символ дня: «третє око», свічка, світильник, лампада, світло, лампа, але може бути і жертовником Гекати. Афіна-Паллада, що виходить у повному озброєнні із голови Зевса.

Каміння: алмаз, гірський кришталь, кварц.

Аромат: мирра – зігріває, усуває плутанину думок і сум'яття почуттів. Очищує ауру, стимулює енергетичне зростання, посилює життєву енергію. Аромат Мірри насичує любов'ю, відкриває серце для кохання, наповнюючи його чистими енергіями Всесвіту. Допомагає людині зрозуміти дії інших, прийняти і пробачити, вчить мудрості та розсудливості. Допомагає позбутися егоцентризму та залежності. Підвищує самооцінку. Мірра допомагає будувати міст між «небесним» та «земним» у людині.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...