Translate

понеділок, 6 червня 2022 р.

Сон у ніч на 6 червня

Сни у ніч із 5 на 6 червня – віщі, і здійснюються вони досить швидко – від кількох днів до тижня. 
Як правило, вони не вимагають тлумачень  їх потрібно сприймати буквально, без будь-яких варіацій та різночитань. Так, якщо вам наснився будинок  це саме будинок, а море  лише море, і не більше того  другого сенсу тут шукати не варто.
Також події, які стануть сюжетом сновидінь цієї ночі, можуть підказати людині вихід із важливої ​​життєвої ситуації, з якою не справляється свідомість. А ось підсвідомість дасть це питання єдино правильну відповідь – має сенс до нього прислухатися. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим – то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.


😴Тлумачення снів Землетрус

Землетрус  стихійне лихо, руйнівні наслідки якого приносять безліч бід людині. Сон, в якому ми бачимо катастрофу, найчастіше є відображенням наших страхів, з якими ми не в змозі впоратися наяву. Бачити землетрус уві сні – до глобальних змін у житті. Можливо, Ви перебуваєте на порозі нового етапу свого життя. Також стихійне лихо може символізувати емоційну кризу, яку Ви переживаєте. Докладніше розшифрувати нічні мрії допоможуть сонники. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:
✦ Відчувати сильний поштовх під час землетрусу сниться до банкрутства бізнесу.
✦ Падати на підлогу – для отримання побутової травми.
✦ Дивитися на зруйноване місто – ризик потрапити в аварію.
✦ На обвал у горах – до поганого настрою.
✦ Невеликий землетрус – до зниження посади.

ТОП 5 позитивних значень:
✦ Підводний землетрус сниться до несподіваного багатства.
✦ Штучне – до поповнення у сім'ї.
✦ Вулканічне – до веселого проведення часу з друзями.
✦ Загинути під час землетрусу – до участі у розважальному заході.
✦ Рятувати людей – до виграшу великої суми.

Сонник по днях тижня

Трактування з сонника по днях тижня:
✦ у понеділок землетрус сниться до зменшення зарплати;
✦ у вівторок – ризик отримати побутову травму;
✦ у середу – до хвороби;
✦ у четвер – до перешкод на шляху до мети;
✦ у п'ятницю – до конфлікту з батьками;
✦ у суботу – до позитивних змін у житті;
✦ у неділю – до перемоги над конкурентами.

🌛Місячний сонник

Трактування по Місячному соннику:
✦ у Повню – до втрати поваги друзів;
✦ на спадний Місяць – до марних надій;
✦ в Молодий місяць землетрус сниться до отримання спадщини;
✦ на Місяць, що росте, – до участі в сумнівному проекті.

Висновок

Сон про землетрус означає насамперед тривожність і великі побоювання самого сновидця. Це стихійне лихо може символізувати вашу власну агресію чи почуття провини перед кимось, страх покарання за скоєне. Іноді такий сон носить сексуальний відтінок і говорить про бурі пристрастей.
Для повного тлумачення такого сновидіння слід враховувати його деталі, місце, де відбувалися події, присутніх людей та його поведінка. Якщо ж наприкінці сну Ви залишаєтеся неушкодженими – всі нещастя пройдуть стороною і ви зможете вирішити всі майбутні проблеми і впоратися з будь-якими катаклізмами.
Таким чином, сон про землетрус часом може мати і конструктивний характер, але в будь-якому випадку він закликає до мобілізації всіх сил і можливостей.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар на 6 червня 2022 року

8 місячний день
Загальний опис
Восьмий місячний день – день очищення. Бажано поставитися до себе з критичністю та проаналізувати минуле. Гарний час для очисних процедур як тілесних, так і духовних. Можна зробити розвантажувальний день. Провести процедури з очищення та омолодження організму, прийняти водні процедури. День вдалий для будь-яких перетворень. Можна взятися за нові справи, намітити нові плани, зробити вдома ремонт, поїхати в подорож, переїхати в іншу квартиру, змінити місце роботи. Намагайтеся також запам'ятати свої сни. Цього дня сни розкривають нам сенс життя, розповідають про нашу місію, навіщо ми прибули на землю і яка роль у житті світу нам уготована. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 8-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌒 Юний зростаючий Місяць або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до першої місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення. «Включайте» свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♍ Місяць у знак Діва
У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка – жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День «важкий» – почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а недруги допомогти. Усі відносини, крім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни 8 місячної доби

На тлумачення сновидінь у восьму місячну добу впливають символи цього дня: птах Фенікс і скриньку зі скарбами. Адже вони намагаються приховати від людини свою сутність і свято оберігають свої таємниці, тому будьте готові до того, що сни цього дня розтлумачитиме зовсім непросто. Сьогоднішні сни – це справжнє одкровення: вони виявляють те, що глибоко лежить у підсвідомості людини. Зумієте зловити нитку правильного тлумачення – зможете зрозуміти, що відбувається у Вашому житті і куди потрібно рухатися далі, які і де коригування потрібні. Часто сни 8 місячного дня вказують ті бажання, які були виконані, плани, які були реалізовані. Отже, можливо, настав час виправити помилки минулого. 8 місячний день – це час перетворень, змін та переродження, коли світ відкривається перед людиною по-новому. Будьте готові до болючих, але необхідних трансформацій, не чиніть опір їм.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...