Translate

четвер, 30 червня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 2 місячний день

Загальний опис

Символ цього дня 
 «Ріг достатку» або «Паща». У міфології говориться, що ріг мав чарівну властивість давати в надлишку питво і їжу тому, хто ним володів, тобто ріг достатку - джерело багатства. 2 місячний день – час починань запланованого першого місячний день чи продовження планування, якщо немає можливості розпочати реалізації планів негайно. Реалізація планів вимагатиме сил, тому потрібно починати накопичувати сили. Зокрема, звернути увагу на харчові уподобання свого організму та зрозуміти, яка їжа йому необхідна. Довіритися інтуїції та скласти правильну та здорову дієту на весь місячний місяць. Також інтуїція допоможе краще зрозуміти людей з вашого оточення, чи порядні вони, чи не підводитимуть вони і чи потрібні вони Вам на вашому життєвому шляху.
У людей, народжених в 2-й місячний день, як правило, працює система «множення». Все, що вони роблять,  роблять багато. Оскільки день називається «Ріг достатку» або «Паща», то люди цього дня їдять багато, але ніколи не бувають гладкими, оскільки у них постійно йде процес очищення.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 2-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Місяць впливає на самопочуття, на настрій, психіку. У другий день Місяця намагайтеся уникати перепадів настрою, не виявляйте гніву, не створюйте ситуацій, які ведуть до сварок та розбратів. Тримайте емоції під контролем. Якщо Ви захворіли на другу місячну добу, то переживати не варто. Хвороби швидко минають, без ускладнень. Але до стоматолога звертатися не рекомендується, перенесіть свій візит на вдалий день. А ось для зайняття спортом у цей день немає жодних протипоказань. Можна збільшувати фізичні навантаження, освоювати нові комплекси фізичних вправ, удосконалюючи свою фігуру, можна зайнятися масажем і таке інше. Одним словом, вести здоровий спосіб життя, але не переохолоджуватися. Тонізуйте своє тіло, але тільки не вимотуйте. Все в міру.

Робота та бізнес

У 2 місячний день можна приступати до реалізації планів.
Це час для активних, наполегливих дій, освоєння нових галузей знань, підвищення ефективності праці, прийняття нових співробітників, укладання фінансових угод і контрактів. Коротше кажучи, можна успішно торгувати, продавати та купувати. Місяць у цей період сприяє людям творчих професій. Науковці у цей період можуть вирішити важливі проблеми, зробити відкриття. Місяць сприяє активності мозку. Помічено, що особливо вдаються у цей день проекти, пов'язані з освітою: можна розпочинати вивчення якогось предмета, записуватися на курси тощо. Крім того, загалом це досить позитивний день для вирішення матеріальних проблем. А ось вирішенням конфліктних ситуацій, судовими провадженнями краще не займатися. Місяць у цей день може впливати на таку межу характеру, як жадібність, потяг до накопичення. Не перестарайтеся, стежте за своєю поведінкою. Краще виявити щедрість та зайнятися благодійністю. Існує така залежність - що віддаси, те й отримаєш, інакше кажучи, чим більше віддаси, тим більше отримаєш.

Кохання та стосунки

Саме в цей період загострюється в людині інтуїція, чуттєвість та чутливість. Потрібно знайти в собі сили для розвитку нових відносин, має сенс ретельно придивлятися до осіб протилежної статі, намітити людину, наближену до Вашої мрії, до Вашого ідеалу. Другий місячний день цілком підходящий час для побачень, але виявите щедрість і турботу, по відношенню до вашого партнера, зробіть приємне, і Ви будете винагороджені гарним настроєм, радістю та любов'ю. У 2-й місячний день не варто з'ясовувати стосунки, тим більше – сперечатися з начальством. Цього дня Ви можете відчути, що хтось із вашого кола спілкування вже зайвий. Якщо з цією людиною можна розлучитися безконфліктно, зробіть це (тільки якщо Ви впевнені в силі свого самоконтролю).


Весілля

Другий місячний день – це найбільш вдалий період для укладення шлюбу. Місяць сприяє створенню дружної, згуртованої сім'ї. Подружжя у всіх питаннях домагатиметься порозуміння, гармонії та єдності, серцевої згоди. І для тих, хто планує збільшити свою сім'ю, цей день дуже сприятливий. Дитина, що проектується, буде швидко розвиватися і рости на радість мам і тат. Сімейним парам і закоханим у другий місячний день дуже добре вирушати в подорожі, хоч по морю, хоч по суші. Відпочинок мине без негативних емоцій.

Секс

Друга місячна доба – це дуже вдалий час для експериментів у сексуальній галузі. Це час проб та цікавих знахідок, пошук нових технік та позицій. З цією метою можна почитати спеціальну літературу, стародавні трактати, сучасні статті та книги, щоб розширити свій кругозір у цій галузі, знайти здатність дивувати один одного. На сході - Індія, Тибет, Китай - сексуальність розглядається як вид мистецтва, як наука, яку треба вивчати та практикувати.


Зачаття дитини

Якщо Ви вирішили зачати дитину у 2 місячну добу, то знайте – цей день чудово підходить для зачаття, особливо дівчаток. Дітей, зачатих у цей місячний день, чекає життя  повна чаша, виконання бажань, ним заступається пані Удача.

День народження

У народжених у 2 місячний день можливий успіх у бізнесі, у тому числі й у своєму. Ці люди легко влаштовуються на роботі, але не люблять працювати під керівництвом будь-кого. Усі проблеми вони вирішують легко, часто використовують допомогу друзів. Для людей 2 місячного дня небезпечна меланхолія та апатія. З них важко вибратися. У цих людей раннє дорослішання, швидке фізичне та інтелектуальне зростання. Вони люблять вчитися, читати, отримувати нову інформацію і готові надати моральну підтримку іншим, поділитися знаннями. Люди, народжені у 2 місячну добу, сильно прив'язані до рідних та друзів. Люблять комфорт, прагнуть благополуччя, мають схильність отримувати все й одразу. Такі люди – натури господарські, вміють розпоряджатися матеріальними благами, а тому процвітають. Єдина слабкість - любов до їжі, не виносять почуття голоду, не можуть сидіти на дієті, причому на фігурі це не відбивається.

Стрижка та краса

Цього дня корисно відвідати салон краси. Направити процедури на омолодження організму, робити поживні маски для обличчя, тонізуючі та регенеруючі косметичні процедури. У цей час організм вбирає все корисне, вплив поживних речовин на організм посилюється. А як бути із зачіскою у другий місячний день? Так ось, цей день несприятливий для стрижки волосся. Можна цією операцією залучити сварку з коханою людиною чи родичами, дітьми. Не треба ускладнювати собі життя, не треба залучати конфліктні ситуації. Достатньо обмежитися просто розчісуванням. Воно покращить кровообіг у шкірі голови і принесе лише користь.

Сни 2 місячної доби

Сни у цей день зазвичай бувають віщими, є підказкою для здійснення ваших життєвих програм. Зазвичай швидко виконуються. Уві сні підключається підсвідомість. Потрібно правильно тлумачити підсвідомі символи та підказки, щоб обрати правильну лінію поведінки. Значення снів у другу місячну добу дуже важливі. Вони служать керівництвом у різних життєвих ситуаціях. Якщо ж у вашому житті зараз період роздоріжжя, Ви не знаєте куди йти і що робити, будьте особливо уважні до тих образів, які побачите сьогодні уві сні. При правильному трактуванні вони можуть Вам підказати правильний шлях. Наприклад, якщо Вам насниться кінь, автомобіль або будь-який інший засіб пересування, Ви повинні задуматися про вибір свого життєвого шляху. Чи люди зараз Вас оточують, чи йдете Ви своєю дорогою, чи просто необдумано слідуєте за кимось.

Магія та езотерика

Останній день Гекати, останній день Темного Місяця. Це дуже сприятливий день для магічних посвячень. Початківцям не рекомендується без належного захисту відвідувати в магічних цілях кладовища, особливо старі, а також усілякі «згубні» місця – вважається, що в цей день особливо виявляються агресивні бісівські Сили, які не допомагають, а навпаки – шкідливі. Цього дня так само не потрібно розпочинати нові справи, можна продовжити планування. Ця місячна доба небезпечна проявом злості та агресії, тому рекомендується якнайменше контактувати з людьми та ретельно стежити за проявами будь-яких негативних емоцій, не встрявати у конфлікти, не піддаватися на провокації. Хороший день для збирання трав та рослин для ритуалів. Не рекомендується робота з міддю.

Ворожіння

Краще всього ворожити про майбутні події, тимчасові рамки яких не перевищують одного місяця – це дозволить зробити ворожіння точнішим. У другий місячний день починає активно виявлятися потенціал всього подальшого місяця, що дозволяє, людині що ворожить без особливих проблем прослідкувати вектори розвитку прийдешніх подій. Цього дня рекомендується користуватися народними методами ворожіння, за допомогою підручних засобів – кільця, гілочки, пелюстки і т.д.

Ворожіння по дзеркалу про майбутнє
Перед ворожінням утримаєтеся від солоної їжі.
Приготуйте велике кругле дзеркало, блюдце з сіллю, стакан води і дві церковні свічки. Після півночі покладіть дзеркало на непокритий скатертиною стіл і намалюйте на ньому крейдою 13 хрестів. По обидві сторони від нього встановіть і запаліть свічки.
Сядьте за стіл і поволі повторіть тринадцять разів: «Дзеркало  озеро, сіль  сльози, вогонь  сила, скажіть, що мене чекає в майбутньому». Потім з’їжте трохи солі і випийте стакан води. Після чого пильно, по можливості не моргаючи, вдивляйтеся в дзеркальну поверхню  і побачите своє майбутнє.


Талісмани 2 місячної доби

Символи: рот, паща, ріг достатку.

Каміння: халцедон, агат переливчастий, жадеїт.

Аромат: жасмин – захищає людину від проникнення чужої, негативної енергії. Сприяє творчості, допомагає відкрити нові горизонти та отримати необхідні людині відомості, пізнати чи відкрити щось нове, оригінальне. Він оточує людину енергією гармонії, гасячи гнів і заспокоюючи нервову систему, знімаючи наслідки стресу, покращує настрій та наповнює людину легкою енергією радості та благополуччя.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...