Translate

середу, 8 червня 2022 р.

Сон у ніч на 8 червня

Сни, побачені в ніч з 7 на 8 червня, можуть здійснитися, але якщо Ви збережете їх в таємниці. Самі Вищі Сили покажуть, що потрібно завершити, бажано швидко. Покажуть на те, що заважає Вам жити, підкажуть, як подолати проблеми, у тому числі зі здоров'ям. Для правильного тлумачення сну спирайтеся на ваші почуття та відчуття. Уві сні може бути підказка, можливо, Вам доведеться долати перепони, щоб побачене уві сні не збулося.
Вважається, що сни цієї ночі несуть у собі відбиток. Якщо зіставити наш образ уві сні з образом життя, можна зрозуміти, наскільки ми далекі реалізації бажаного. Якщо сон вказав на дисбаланс, на суперечності в підсвідомості, то запишіть сон і поспостерігайте, які проблеми показуватиме Вам оточення, запишіть їх, все обміркуйте та приступайте до роботи.
А в народі існує думка, що сон з 7 на 8 червня, швидше за все, не справдиться. А ось сновидіння, побачене вдень 8 червня, віщує. Здійсниться воно через сім років. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Наснилися веселощі з коханою людиною, це говорить про те, що необхідно внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні – наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

😴Тлумачення снів ДОЩ

Дощ у сновидінні може мати безліч різних значень. Такі сюжети розшифровуються як знак прибутку, позитивних почуттів чи подій негативного характеру. Залежно від побачених подробиць та особистості сплячого, кінцеве трактування може бути як хорошим, так і негативним. Жінці сниться дощ – до творчого піднесення. Чоловікові – поліпшення матеріального становища. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

На питання про те, до чого сниться дощ, можна однозначно відповісти, що такий сон уражає період очищення. У цей час на підсвідомому рівні виникає необхідність змити з душі накопичений негатив. Але тлумачення сновидіння повністю залежить від цього, у якому прояві вам бачиться сон.
Дощ уві сні може бути різним і від цього залежить, що очікується в найближчому майбутньому. Але в будь-якому випадку, таке сновидіння не є простим і його потрібно трактувати, перш за все, дослухаючись свого внутрішнього голосу. Щоб зрозуміти, до чого сниться дощ, необхідно згадати всі подробиці нічного бачення.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Сильний дощ сниться до періоду безгрошів'я.
✦ Чорний дощ віщує нещастя, природні катаклізми, втрату близьких людей, тугу.
✦ Отруйний дощ уві сні – до харчового отруєння.
✦ Спати під зливою – до неприємностей через безвідповідальність.
✦ Гуляти під кривавим дощем – до вчинення жорстокого вчинку.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Грибний дощ сниться до веселого проведення часу з близькими людьми.
✦ Бігати босоніж під приємним дощем - сновидіння обіцяє щастя і удачу в найближчому часі.
✦ Злива та різнобарвний град – до яскравих вражень.
✦ Танцювати під дощем одному – до довгоочікуваного відпочинку.
✦ З коханою людиною – до одруження.

Сонник по днях тижня

Розшифровки в залежності від дня тижня:
✦ у понеділок дощ сниться до марних переживань;
✦ у вівторок – до змін у особистому житті;
✦ у середу – до приємного вечора;
✦ у четвер – до просування кар'єрними сходами;
✦ у п'ятницю – до серйозної розмови з коханою людиною;
✦ у суботу – до неприємностей під час подорожі;
✦ у неділю – до досягнення успіху.

🌛Місячний сонник

Трактування залежно від фази Місяця :
✦ у Повня – до хвороби родичів;
✦ на спадний Місяць – до проблем у сім'ї;
✦ у Молодий місяць – до початку нової справи;
✦ на зростаючий місяць дощ сниться до приємних несподіванок.

Залежно від часу доби:
✦ вночі або під ранок дощ сниться для досягнення мети;
✦ вдень – на період невдач;
✦ увечері – на початок роботи над власним проектом.

Висновок

Варіантів трактування сновидіння, в якому присутній сюжет дощу, чимало, але для того, щоб визначити, який з них найбільше підходить Вам у поточний період вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня. Дощ уві сні має більше позитивне, ніж негативне значення. Однак, якщо сновидіння несе негативну конотацію, не варто зневірятися, сон лише попереджає Вас про небезпеку, яку Ви зможете запобігти або уникнути зовсім. Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved


Місячний календар на 8 червня 2022 року

9 місячний день
Загальний опис
Дев'ятий місячний день – час ілюзій, спокус, оман та обманів. Потрібно контролювати і не проявляти своїх почуттів у цей небезпечний і темний день. Варто бути дуже уважним і обережним. Зберігати спокій і не піддаватися різним страхам. Вітається стриманість та поміркованість у всьому. Щоб захистити себе від похмурого впливу дев'ятої місячної доби, слід зайнятися самоочищенням. Ваші бажання та помисли повинні бути чистими. Якщо в недалекому минулому хтось ас образив - вибачте його, щиро побажайте йому щастя, це стане ефективним методом боротьби з негативною енергетикою дня. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 9-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♍ Місяць у знаку Діва
У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни 9 місячної доби

Негативна енергія дев'ятого місячного дня проникає і в наші сновидіння. Як правило, людину в цей день мучать кошмари, неприємні та важкі сни, прокидаючись після яких, почуваєшся щасливим, що це був лише сон. Звичайно, їх хочеться відразу забути і відкинути від себе, але сновидіння цієї місячної доби при правильному тлумаченні вкажуть Вам, які проблеми у вашому житті вимагають якнайшвидшого вашого вирішення. Кожна людина має неприємності, від яких легше відмахнутися, втекти, заплющити на них очі, тому що вирішення цих проблем часто пов'язане з нашими власними вадами та серйозними промахами. Сни дев'ятого місячного дня вказують саме на такі вузлові моменти, які не можна вже обходити стороною, інакше вони затягнуться петлею на вашій же шиї. Якщо Ви правильно розтлумачите сон і наважитеся все-таки розрубати цей гордієв вузол, ваш енергетичний фон, який був стільки часу порушений і вразливий, нарешті вирівняється. Це принесе Вам і емоційне заспокоєння, і фізично Ви відчуєте себе краще. Дев'ятий місячний день  один із найскладніших у місячному циклі, але його негативну енергетику можна звернути собі на користь.
Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...