Translate

пʼятницю, 10 червня 2022 р.

Сон у ніч на 10 червня

Сон з 9 на 10 червня може пророкувати доленосні події. Є можливість знайти уві сні відповідь на те, як потрібно поводитися для досягнення певних цілей. Якщо сновидіння барвисте і добре запам'яталося, то у Вас є всі шанси домогтися бажаного в найкоротші терміни. Зусилля для цього потрібні мінімальні. Якщо сон сплутаний і не зрозумілий, Вам необхідно сильно постаратися для досягнення мети.
Цього дня краще не намагатися самому інтерпретувати сон, краще звернутися до професіоналів, бо сон несе не буквальний зміст, а приховує психологічні проблеми підсвідомості.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли наснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповнитися в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

😴Тлумачення снів Грім і Блискавка

Грім і блискавка – явище, що зачаровує, іноді навіть лякає своїм раптовим і дуже гучним звуком. Тому, опинившись під враженням, людина шукає відповідь на запитання: до чого сниться грім. Чути грім уві сні, досить рідкісне сновидіння, але все ж таки пояснень з найдавніших часів набралося чимало. Сюжет, а також деталі можуть бути абсолютно різними, відповідно через це і відрізняються тлумачення. Щоб розтлумачити, до чого сниться грім та блискавка, потрібно в подробицях пригадати сюжет та зазирнути у авторитетні сонники. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Дуже гучні гуркіт грому та численні спалахи блискавки сняться до зради з боку близького друга.
✦ Отримати удар блискавкою під час грози – до фізичної втоми.
✦ Бачити, що блискавка блиснула поруч із дитиною, – на розчарування в собі.
✦ Перебувати під час грози під деревом – до травми.
✦ У полі – до самотності.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Якщо ви бачите, чуєте грім, та ще й потрапили під дощ – сновидця чекає щасливе, довге життя, сповнене любові та радості.
✦ Відчути струс землі від близького удару блискавки – уникнути покарання від начальства за чужу помилку в роботі.
✦ Приглушений грім та заграва від блискавки – до запрошення на побачення.
✦ Якщо наснилося, що під час грози в будинок залетіла кульова блискавка, то це придбання власного житла.
✦ І потрапила в розетку – до довгоочікуваного переїзду до іншого міста.

Сонник по днях тижня

Тлумачення із сонника по днях тижня:
✦ у понеділок грім та блискавка сняться до довгої розлуки з рідними людьми;
✦ у вівторок – до появи у колективі нечесного співробітника;
✦ у середу – до участі у ризикованому, але цікавому підприємстві;
✦ у четвер – до програшу у конкурентній боротьбі;
✦ у п'ятницю – до значних змін;
✦ у суботу – до подорожі;
✦ у неділю – до сварки із сусідом.

🌛Місячний сонник

Трактування по Місячному соннику:
✦ у Повню – до відвідування розважального заходу;
✦ на спадний Місяць – до розриву відносин через взаємні ревнощі;
✦ в Молодий місяць грім і блискавка сняться до сварки з керівником через непорозуміння;
✦ на Місяць, що росте, – до сильної прихильності до іншої людини.

Висновок

Сучасні вчені-сомнологи стверджують, що сюжет грім і блискавка, з'явившись уві сні, необов'язково передбачає будь-яку подію в найближчому майбутньому. Подібне сновидіння може бути наслідком пережитої протягом дня спалаху гніву чи інших сильних емоцій негативного спектра. Однак нерідко розшифровка образу в одному соннику може відрізнятися від трактування іншого. Це з різною спрямованістю діяльності дослідників. Хтось із них віддає перевагу езотеричному трактуванню, хтось – психоаналітичному.
Щоб правильно вибрати психоаналітичний сонник для тлумачення сновидіння, вам необхідно визначити, що вас більше цікавить – сексуальна сторона вашого життя чи побутова. У першому випадку вам слід звернутися до трактування Фрейда, у другому – Міллера.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар на 10 червня 2022 року

11 місячний день
Загальний опис
11 місячний день – день сильної енергії. Ви можете досягти багато чого, якщо маєте лідерські задатки. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 11-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii
Для політиків це чудовий день розгортати передвиборчу кампанію, спортсмени зможуть розпочати свою кар'єру. Але всім нерішучих людей краще бути обережними (пам'ятайте про аналогію з мечем). Енергетичні сплески повинні бути під вашим контролем, інакше потужність 11 місячного дня обернеться проти Вас.
Якщо у вас цього дня випав з рук будь-який різальний інструмент, це знак того, що неправильно використовується енергія 11-го місячного дня. Будь-яка справа, що здійснюється цього дня, може вийти на рівень Кундаліні, і ви з цими енергіями можете не впоратися. Тому не треба планувати на цей день великі навантаження. Не можна вбивати комах, навіть клопів та тарганів. Не потрібно кидати почати справи. Це також може призвести до неправильного перемикання енергії Кундаліні.
Сьогодні Ви можете побачити, як виконується все задумане або розпочате перші дні місячного місяця. Ведіть активний спосіб життя, не розслабляйтеся і продовжуйте займатися наміченими справами. Починати нових справ сьогодні не слід, хіба що Ви впевнені у своїх силах і зможете довести цю справу до кінця сьогодні, не відкладаючи в довгу скриньку. Заходи, пов'язані з незнайомою діяльністю, можуть бути невдалими, тому виявити обережність та уважність.
Люди, народжені 11-го місячного дня, — могутні маги, вони володіють таємницею Кундаліні, несуть її в собі. Якщо ці люди витрачають правильно енергію Кундаліні, то вони сильні у всьому, що б не робили, і всього можуть досягти в житті за умови, звичайно, що не розпилюватимуться. Якщо ж вони живуть неправильно, то їх найчастіше кусають комахи та собаки.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♎ Місяць у знаку Зодіаку Терези
Час прагнення емоційного рівноваги. Увага розсіяна і важко зосередитися на окремих питаннях та речах. Якщо вам все подобається і у вас чудовий настрій, то ви досягли рівноваги між духовним і матеріальним. Небезпечно впадати в крайнощі, бажано знати міру у всьому. Намагайтеся відкласти справи, які потребують негайного вирішення.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом керує Венера
Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий – найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане із мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 11 місячної доби

Енергетика 11 місячного дня, що прокинулася, діятиме насамперед на психіку і підсвідомість, так що в сновидіннях цілком можливі одкровення, яких Ви так чекаєте. Сни цього дня можна тлумачити самостійно за тими відчуттями, які від них залишилися. Якщо сон був приємним, радісним, щасливим, у вашому житті все йде так, як треба. Похмурі, темні, незрозумілі сни – свідчення того, що ви заблукали в лабіринті і не можете знайти вихід. Потрібно переглянути власні плани, щоб намацати той єдиний шлях, який виведе Вас із глухого кута. Поганою ознакою буде, якщо у вашому сні Ви витрачаєте злу енергію і даруєте неприємності: настав час згадати про душу і звільнитися від матеріальної павутини, що огорнула Вас.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...