Translate

суботу, 11 червня 2022 р.

Сон у ніч на 11 червня

Ніч з 10 на 11 червня часто приносить нам пророчі сни, відкриваючи нам темні та невидимі сторони нашої особистості. Все, що наснилося, постарайтеся запам'ятати, як можна точніше. Уві сні можуть відобразитися ваші приховані бажання, які так чи інакше пов'язані з вашим особистим життям.
Сновидіння також містять символи, які є своєрідним знаком і попереджають про загрозу, що насувається. Це можуть бути як негаразди на роботі, проблеми у справах бізнесу, так і збоїв зі здоров'ям. Варто акцентувати на цьому увагу і в жодному разі не ігнорувати. Так Ви зможете легко відбутися від нещасного випадку.

Звичайно, не варто все сприймати надто буквально. Пам'ятайте про те, що нашій підсвідомості властиво спотворювати деякі події, перебільшуючи їх, і невинне цуценя може перетворитися уві сні на жорстокого вовка. А якщо Ви побачите уві сні сексуальне насильство, то це може бути лише сигналом того, що Вам потрібно приділити увагу вашому особистому інтимному життю.

Цього дня трактуйте сни особливо уважно. Не впадайте у крайнощі і фанатизм. Фахівці не радять аналізувати сни цього дня самому, краще звернутися до астролога. Тому що неправильні висновки можуть повести Вас неправильним шляхом.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із п'ятниці на суботу

Сон із п'ятниці на суботу також може знайти собі застосування насправді. Велика кількість щасливих подій та приємних вражень, подарованих Морфеєм, говорить про отримання маси позитивних емоцій найближчими днями. Часто бачення цієї ночі характеризують події найближчого майбутнього як для самого сновидця, а й у його близьких друзів чи членів сім'ї.

😴Тлумачення снів ЛИСТ

Розшифрувати, до чого сниться лист, насправді непросто. Тому що цей символ є дуже глибоким і багатогранним, він може мати кілька значень відразу, і під час тлумачення варто бути дуже уважними, не упускати нюансів і прислухатися до інтуїції. Цей символ може мати пряме значення і вказувати на зв'язок з якоюсь людиною, на отримання важливої ​​інформації або новин.

А може бути й інакше – і уві сні лист може вказати на події, які безпосередньо з ним не пов'язані, наприклад – зміни, знайомства, конфлікти чи любовний роман. Все залежить від дій сновидця – вісточку уві сні можна отримати або відправити, писати або читати, і так далі.
Варіанти такі різноманітні, що немає сумнівів – значення вони сильно відрізняються. Буває, і часто, що сон дозволяє поєднати два або навіть більше варіантів – припустимо, ви могли отримати або писати листа, причому на кольоровому папері. Це два значення, і слід вміло поєднати їх, отримавши правильне тлумачення. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Отримати анонімний лист сниться до тяжкої хвороби одного зі старших членів сім'ї.
✦ Замовне – до нещасливого шлюбу.
✦ У кольоровому конверті – до невдач у особистому житті.
✦ Взяти листа з рук листоноші – до труднощів у професійній сфері.
✦ Спалити запечатаний лист – до смутку та смутку.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Читати лист, написаний червоним чорнилом, сниться на щастя.
✦ Синіми – до щастя та радості.
✦ Сховати листа у столі – до позбавлення від шкідливих звичок.
✦ Отримати лист, написаний на чорному папері білим чорнилом – до довгоочікуваної зустрічі.
✦ Самому писати листа і поставити ляпку – до покращень у справах.

Висновок

Ми вже скоро, мабуть, і не згадаємо, що таке послання на папері. Електронна пошта витіснила традиційну, і, мабуть, мрії – єдине місце, де можна отримати справжнє, написане на аркуші паперу послання.

Навіщо сниться отримати листа? Згадайте, чи це було приємно вам уві сні? Що ви випробували? Радість, страх чи щось таке ще? Це, повірте, також дуже важливо, і ваші емоції пофарбують значення сну у відповідні тони. Радість додасть у тлумачення частку позитиву, а страх чи злість, навпаки, дозволить зрозуміти, що навіть у сприятливому тлумаченні є якась небезпека. Тут варто прислухатися до інтуїції та змусити працювати образне, асоціативне мислення. Без нього ніяк.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 11 червня 2022 року

12 місячний день
Загальний опис
12 місячний день – це день мудрості та милосердя, співчуття. Хто не буде милостивий, той сам може втратити ласку. Добре дарувати подарунки близьким людям, виявляти милосердя. Не можна сваритися, ненавидіти інших і сердитися на будь-кого. Бажано зробити добру справу, але не дозволяти використовувати і не чекати подяки натомість. 12 місячний день – це день, про який говорять – просіть і дано буде. Якщо Вам сьогодні сумно та незатишно – це ознака внутрішньої дисгармонії. Потрібно терміново почати над собою працювати. Місячні ритми відіграють важливу роль у повсякденному житті людини. Гармонійно в них вписуючись, людина заощаджує сили та досягає життєвих успіхів. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 12-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♏ Місяць у знак Скорпіон
Підвищені інтуїтивні здібності допомагають у вирішенні будь-яких проблем. Збільшується можливість нових зустрічей, цікавих знайомств. Таємничість знака сприяє дослідницькій діяльності. З'являється прагнення філософії чи містики.

♄ Субота
Цього дня тижня світом керує Сатурн. Енергетика суботи – незбалансована, доленосна, замкнуто-пасивна. День важкий – треба обмежувати свої бажання та потреби, контролювати те, про що йдеться. День усамітнення, концентрації, мовчання, роздуми над сенсом життя, вирішення власних проблем та підбиття підсумків. Цього дня слід відпочивати (відпочинок у суботу продовжує життя), лікуватися, не робити важливого, не починати нового, не перевтомлюватись, не докладати великих зусиль, не сваритися. Цей день сприяє будівництву будинку, сільськогосподарським роботам, купівлі та продажу нерухомості, врегулюванню питань з офіційними особами та державними установами, одержанню офіційних документів. Це день виховання дітей. У суботу не можна займатися справами вівторка, середи та неділі.

Сни 12 місячної доби

На дванадцяту місячну добу сни часто бувають пророчими. Образи, які ми бачимо у сновидіннях цього дня, показують нам, що для нас є справді цінним у житті. Якщо уві сні Ви побачите матеріальні речі, подумайте, це прямий знак того, що соціальне для Вас зараз найважливіше, у вашому житті однозначно не вистачає духовності. Інакше, якщо уві сні Ви побачите багато духовних образів та знаків (наприклад, Вам снитимуться храми, ікони, боги), також варто задуматись. Можливо, Ви настільки відірвалися від матеріального світу і відійшли до світу духовності, що втратили зв'язок із реальністю та витає у хмарах. Уважно проаналізуйте свої сновидіння, щоб зрозуміти, наскільки в реальному світі Ви живете в гармонії з собою, наскільки Вам вдається дотримуватися правильного балансу між матеріальним та духовним. А тим, хто присвятив своє життя різним духовним практикам, у снах цього дня можуть приходити дивовижні одкровення.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...