Translate

пʼятницю, 1 липня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 3 місячний день

Загальний опис

Третій місячний день – день активних дій, день боротьби та натиску. Темні дні Гекати, яка символізує молодик і першу добу після нього, завершено. Настає пора боротьби за свої прагнення, відстоювання своїх планів та бажань. Можна закласти фундамент майбутніх успіхів, спрямовуючи енергію третього місячного дня у потрібне русло. Бажано не економити і не гасити в собі енергію, а використати позитивну енергію на добрі справи. Не можна бути пасивним, тому що доведеться захищати себе від агресії інших людей. Сприятливі фізичні навантаження. У цей період думки мають бути лише позитивними. Жодні негативні емоції виявляти не можна. Ніякої злості, агресії, навіть зайвої недовірливості та підозрілості.

Людина, народжена в 3-й місячний день, зобов’язана навчитися володіти астральними енергіями і відноситися до них свідомо. Інакше це може бути небезпечно для неї самої, оскільки, володіючи здатністю впливати на людей в астральному плані, людина може наводити на них порчу і вроки. Відбувається це внаслідок емоційних реакцій. Якщо людина дозволяє собі не стримуватися, проявляє мстивість, тим самим вона посилює свою власну карму.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 3-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Сьогодні виключаються будь-які негативні емоції. Інакше це може негативно вплинути на власне здоров'я. Адже місяць ще попереду. Досить небезпечно захворіти на третю місячну добу. У цей день хворіти небезпечно. Хвороба триває довго, виліковується насилу. Якщо Ви відчули нездужання, слід терміново вживати заходів. Не дозволяйте собі перевтомлюватись. Не рекомендується вдаватися до хірургічних операцій та звертатися до стоматолога. Потрібно зменшити навантаження на очі, тому що в цей період вони особливо вразливі – менше читайте, менше дивіться телевізор, менше працюйте за комп'ютером. Краще просто відпочити чи просто погуляти на свіжому повітрі. Якщо прокинувся апетит – можна влаштувати невелике гуляння, допускається навіть вживання алкоголю, але в обмежених кількостях. Можна зайнятися чищенням організму, сходити до парної. Найкращий день для гарячої лазні (сауни). Відвідування парної добре виводить шлаки з організму.


Робота та бізнес

У 3 місячний день треба не мріяти про доходи та матеріальний достаток, а боротися з труднощами та активно діяти, докладати всіх зусиль для досягнення поставленої мети. Рухатися тільки вперед до реалізації своїх планів, нехай повільно, але лише вперед. Місяць допомагатиме боротися із важкими життєвими проблемами. Боятися нічого не варто. Лінь і бездіяльність не допускаються. Навіть не дуже впевненим у собі людям енергію треба спрямовувати у потрібне русло. Можна приступати до здійснення своєї мрії, наприклад будівництва альтанки або басейну, якщо будинок у вас вже є. Можна зайнятися «добуванням води»  копанням колодязя. Не думайте однак, що дорога до успіху рівна та безхмарна. Навіть при Місяці, що росте, можливі збої та падіння. Не втрачайте розважливості та обережності.

Кохання та стосунки

Варто виявляти добрі почуття та не чіплятися до слів. Цього дня часто тягне на з'ясування стосунків. Постарайтеся не дратуватися на близьких, і свого коханого, навіть якщо вони, на вашу думку, тисячу разів на це заслуговують. Не затівайте суперечок та сварок, не говоріть нікому поганих слів (а по можливості навіть і не думайте погано). Особливо це стосується жінок. Ваш чоловік може прийти з роботи дещо агресивний, втомлений і ваші претензії та закиди лише погіршать ситуацію. Пам'ятайте: скарги, лайка, невдоволення чоловік може почути від будь-кого, а від коханої жінки він хоче ласки, ніжності та турботи. Інакше вона може або перестати бути коханою, або просто не стати нею.

Весілля

Не дуже зручний день для укладення шлюбу. Якщо ви все ж таки ризикнете і вирушите сьогодні в загс, ваше сімейне життя може бути дуже нестабільним і не прогнозованим. Це, звичайно, не завжди погано. Якщо Ви екстремал у душі, пригоди та поїздки – невід'ємна частина Вашого життя, тоді, можливо, така сім'я буде щасливою. За умови, звичайно, що партнер поділяє всі Ваші захоплення, і також прагне жити незвичайним, яскравим та насиченим життям. В іншому випадку, Ви не знатимете спокою, і обом подружжю це не принесе нічого, крім страждань і розчарування. Ви дуже швидко втратите спільні точки дотику, буквально почнете розмовляти різними мовами. Третя місячна доба абсолютно не підходить для укладення шлюбу, якщо затишне домашнє гніздечко  Ваш ідеал сімейного життя.

Секс

Секс – одне з найсильніших, найяскравіших переживань у житті людини. Справжній секс – це джерело світла та радості, чистоти та гармонії. Він має піднімати до небес. У цей процес мають залучатися свідомість, енергія та тіло. Ці три складові людини повинні бути рівноважними. 3 місячна доба сприятлива для активного та оригінального сексу. Будь ласка, вносіть різноманітність у цей процес. Ліс та гори, море, озеро, річка, будь-який життєвий простір підходить для цього сплеску емоцій.

Зачаття дитини

Зачатий у 3 місячну добу відрізнятиметься вольовим характером. Гордість, пристрасність, важливість, активність – основні якості його натури. Така людина здатна дуже багато змінити навколо себе. У дитинстві він може бути шибеником і навіть хуліганом, тому важливо його енергію, що б'є ключем, направити в мирне русло. Для нього важливо бути дисциплінованим, щоб уміти керувати своєю енергією та в потрібний момент тримати свої пристрасті під контролем. У такому разі дитина виросте справжнім стратегом. Він виявить істинний талант, коли дійде до застосування кмітливості, проте буде схильний і до силових методів. Це натура видатного військового діяча, і якби були відомі дні зачаття великих полководців, то немає сумніву: з'ясувалося б, кожен із них був зачатий в 3-й місячний день.


День народження

Велика активність народжених цього дня – їхня козирна карта, оскільки у багатьох життєвих ситуаціях цих людей рятує рішучість, уміння активно діяти, здатність приймати рішення. Наділені величезною силою волі, ніколи не зупиняються, прагнуть уперед, ненавидять пасивність. Досягають успіху в професіях, що вимагають повної енергетичної віддачі, хороші успіхи в спорті. Бездіяльність небезпечна цих людей, оскільки веде до застою психічної енергії, до тривоги, до депресій. Збирати енергію, не даючи їй виходу  це шлях до смутку, дратівливості, натягнутих відносин з іншими людьми, погіршення здоров'я. Витрачати свої сили потрібно на правильні цілі.

Стрижка та краса

У третій місячний день не рекомендується відвідувати перукарню та стригти волосся, оскільки це може негативно вплинути на здоров'я, завдати шкоди організму, послабити його захисні реакції. Крім того, стрижка може похитнути Ваше фінансове становище, залучити до витрат. Хочете бути привабливою та чарівною – відвідайте косметичний салон. Третя місячна доба цьому сприяють.

Сни 3 місячної доби

Цього дня сни нам пропонують свої підказки – треба лише правильно їх тлумачити. Сни можуть тлумачитись ще й залежно від того, під який день тижня вони снилися. Наприклад, сни під неділю здійснюються до обіду. Сни під п'ятницю найбільше наділені пророчим змістом. Сни під суботу дуже серйозні, на них треба звертати особливу увагу. Сни під четвер – більше відносяться до роботи, до стосунків із начальством. Погані сни бажано щоб не справдилися, їх треба відводити. І тому існують спеціальні обереги. Сни, що приснилися у третій місячний день, виконуються не скоро.

Магія та езотерика

З погляду езотерики, в третю місячну добу пасивність, нерішучість і бездіяльність можуть притягувати з простору цілу низку різних астральних сутностей, які називаються в деяких містичних традиціях одним словом – «підселенці».

«Підселенці» – астральні істоти, паразитуючі на енергетичному тілі людини, які висмоктують з неї життєві соки, тобто руйнують всі її енергетичні шари, та які, зрештою, призводить до смерті людини. Про цих істот знали всі чаклунські традиції по всій земній кулі і єдиним, найнадійнішим засобом боротьби з ними завжди було тільки одне – активний і здоровий спосіб життя, при якому через людину проходить величезна кількість енергії, яка «змиває» своєю могутньою хвилею «підселенців», ніби виштовхуючи їх за межі аури. Ті ж «чорні» діри в енергетичному полі людини, які вони встигають зробити, при постійній енергетичній практиці «латаються». Тому так важливо, в третю місячну добу, проявити максимум активності – це дивовижний профілактичний засіб проти подібних астральних сутностей. 

Третя місячна доба ідеально підходять для виготовлення ритуальної зброї.
У окремих містичних школах, третій місячний день вважався днем бойової магії. В цей час часто проводили ритуали і церемонії, пов’язані з військовим магічним мистецтвом, або починали магічні змагання.

Ворожіння

Ворожити не варто, оскільки в цю місячну добу дуже активні енергетичні потоки, і тому в астральному плані можуть спостерігатися дуже сильні спотворення, які можуть привести до великих неточностей при ворожінні і пророкуванні.

Талісмани 3 місячної доби

Символ дня: гепард, що готується до стрибка, насторожений та агресивний.

Каміння: джеспіліт, рубін, пірит, авантюрин.

Аромат: лавр – підвищує настрій, допомагає позбавитися депресії. Підвищує впевненість у собі та посилює енергетику. Покращує концентрацію та пам'ять. У стародавніх греків аромат Лавра вважався захищаючим від негативу, хвороб та зла.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...