Translate

понеділок, 4 липня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 6 місячний день

Загальний опис

Символом 6 місячного дня є хмари та журавель. Символ цього дня каже сам за себе. По енергетиці цей день пов'язує людину зі стихією води та повітря. 6 місячний день – день прощення, прагнення любові та благодаті. Не можна скаржитися, піддаватися негативним емоціям. Необхідно сприймати все, що відбувається в житті так, як воно є. Найкраще цьому сприяє пасивність. Можна провести цей день з користю для себе, відпочити та насолоджуватися життям. Дуже сприятливе спілкування з протилежною статтю. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 6-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Хвороби, що розпочалися цього дня небезпечні, піддаються швидкому лікуванню. Рекомендується не переохолоджуватися, тому що бронхи та верхні дихальні шляхи в 6 місячний день особливо вразливі. Бережіть горло, не вживайте надто холодні напої, будьте обережні з морозивом. Легкість, рухливість, спокій повинні бути у Вашій поведінці, адже панує повітряна стихія. Негативні емоції мають бути повністю відсутніми. Для розрядки можна влаштувати собі свято, навіть дозволяється побалувати себе келихом шампанського. Курити не рекомендується, тому що сьогодні бронхи, дихальні шляхи та верхні частини легень найбільш уразливі. Виявляйте доброту та сердечність у стосунках. Цим ви покращите своє здоров'я і навіть продовжите дні свого життя. Доброта – запорука внутрішньої умиротворення.

Робота та бізнес

Для бізнесу 6-місячний день сприятливий. Можна зайнятися плануванням, зокрема, і поетапним. Виявляйте свій талант та здібності.День успішний і принесе успіх для науковців, які займаються дослідженнями у різних галузях. Весь штат ( керівництво та співробітники) налаштовані доброзичливо. 6 місячну добу гарний час для успішного вирішення фінансових питань та матеріальних проблем. Але в борг гроші в цей період давати не можна, щоб не віддати разом із ними удачу та особистий спокій. Нічого не можна продавати, бо гроші можуть просто «плисти». З іншого боку, комерційний успіх залежить від ефективних переговорів. Адже будь-який проект, будь-яка справа з них і розпочинаються. Правильно вести ділову бесіду – це також мистецтво. Все це є складовими для процвітання бізнесу.

Кохання та стосунки

Дуже зручний день для будь-якого виду комунікацій. До цього дня дуже підходить такий вислів: «Щастя – це коли твоє щастя щасливе поряд із тобою». Вища любов ставить на перше місце щастя партнера, бо ми можемо бути щасливі лише тоді, коли він щасливий. Так як у 6 місячну добу дуже сильно загострюється інтуїція, то вам може відкритися справжній сенс ваших стосунків. Уважно слухайте свій внутрішній голос, і ви зможете відчути, що відчуває ваш партнер. Дуже вдалий день для побачень.

Весілля

Шоста місячна доба дуже підходящий день для заручин та укладання шлюбних спілок. Для тих, хто мріє про тихе, спокійне, розмірене життя, без зайвої метушні, грати весілля в 6 місячну добу дуже навіть рекомендується. Шлюб буде вдалий, подружжя розумітиме одне одного з півслова. А якщо виникнуть невеликі розбіжності, то вони будуть швидко усунуті. Життя проходитиме, як по накатаній дорозі, спокійно і плавно, без жодних непорозумінь. Місяць нагородить пари, які зважаться на створення сім'ї цього місячного дня, особливою мудрістю, яка зробить шлюб міцним і довгим.

Секс

Шостий місячний день є сприятливим і, можна сказати, майже ідеальним періодом для інтимної близькості. Але щоб отримати максимальну користь та задоволення від процесу, важливо дослухатися деяких рекомендацій. 6 місячна доба – це час «класичного сексу». Навіть людям похилого віку рекомендований спокійний, спокійний секс. Активний секс у період протипоказаний. Панує не та стихія. Не можна допускати емоційного цунамі.

Зачаття дитини

Зачатий у 6 місячну добу майбутній ідеаліст і мрійник. Але водночас не обмежується порожніми фантазіями. Це діяльна людина. Він зможе дуже багато змінити у своєму житті та в житті оточуючих. З таких людей виходять визначні громадські діячі: у своїй праці вони шукають не користі, а досягнення найвищого ідеалу. Такий підхід допоможе людині і в роботі: вона здатна зробити кар'єру в тому випадку, якщо розумітиме, що її справа несе певну місію.

День народження

Люди, народжені в 6 місячний день, нерідко мають здібності цілителя або екстрасенсу. У них чудово розвинена інтуїція та внутрішнє чуття. Їхнє покликання – служити на благо людям, проте часто їх здібності виявляються лише у другій половині життя, коли вже складно змінити свій життєвий шлях. Серед людей народжених у 6 місячний день великий відсоток довгожителів і вони, як правило, мають міцне здоров'я до останніх днів.

Стрижка та краса

День категорично не підходить для стрижок, фарбування та завивки. Стрижка в 6 місячну добу може призвести до застуди та проблем з нюхом. А ось процедури догляду за волоссям не зашкодять. Напевно, вони стануть міцнішими після того, як перукар над ними попрацює.

Сни 6 місячної доби

Сни в 6 місячну добу радісні і скоро збуваються. Тільки їх треба зберігати в таємниці. Сон – вірний помічник у розгадці Вашого майбутнього. Неоднозначний день для трактування сновидінь. Вони можуть бути як абсолютно безглуздими та порожніми, так і віщими, які потрібно розглядати як точне пророцтво. І тільки Ви самі зможете визначити, який саме сон Вам наснився в цей день Місяця. У цей час сни можуть сигналізувати Вам про незавершені справи, енергетичні зав'язки з минулим, яких потрібно позбутися. Головне у цей день дуже уважно поставитися до всіх образів, які Ви побачите у сновидінні, та правильно їх інтерпретувати. Але зробити це буде не так просто. Не пробуйте все осмислити раціонально чи знайти відповідь у сонниках. Розумом, швидше за все, Ви не зможете зрозуміти побачене та правильно його трактувати. Повністю покладіться на свою інтуїцію та прислухайтеся до відчуттів, що залишаться після сну. Вони зможуть дати більше інформації, ніж будь-яке зовнішнє джерело.

Магія та езотерика

Цей час ідеально підходить для виконання магічних ритуалів, особливо, пов’язаних з активним використанням магічних властивостей рослин. День роботи зі словом, тому змови, складені саме цього дня, матимуть дуже велику силу. Обряди на омолодження, вербальні привороти, виготовлення любовного зілля, приворотних духів, обряди на здобуття матеріального добробуту. Колективна робота принесе плоди.

Деякі східні астрологічні традиції в шостий місячний день виконували ритуали, направлені на досягнення безсмертя або продовження життя.
Практично всі магічні школи сходяться на тому, що в цей період відкривається канал безпосереднього зв’язку з Вищими Силами Космосу. Людина отримує можливість сприймати тонкі потоки космічної енергії, інформацію з інших вимірів. З цієї причини вважається, що шоста місячна доба – час отримання одкровень, а також повчань від духовних наставників із інших планів буття.

В окремих духовних школах було прийнято в шостий місячний день вирушати до вчителя за особливими повчаннями, для отримання спеціальних настанов в духовній практиці.

У відьомській традиції в цей місячний день виготовлялися особливі Магічні екстракти, а в школі, друїзму здійснювали таємничу церемонію зрізання гілки омели.

Ворожіння

У всьому Місячному місяці це найкращий день для ворожінь. Практично всіма астрологічними традиціями вважається, що в шосту місячну добу у людини відкриваються здібності до ясновидіння, прогнозу і пророцтва. Недаремно кельтські жерці — друїди — особливо виділяли цей день зі всього Місячного місяця, здійснюючи свої магічні ритуали і, природно, виконуючи мантичні (ворожильні) практики.
Ворожити в цей період можна на все, що завгодно, можна ставити будь-які питання, запитувати оракула на будь-яку тему, оскільки майбутнє перед тим, хто ворожить лежить як на долоні, головне — уміти побачити його і правильно тлумачити. Також в цей час можна використовувати ворожильну техніку будь- яких традицій, від традиційних слов’янських святочних ворожінь, до самих екзотичних — ворожінь по риб’ячій лусці або кокосам. Дуже добре в шосту місячну добу ворожити на рунах.

Талісмани 6 місячної доби

Символ дня: Журавель, знак 6 місячного дня символізує спілкування з Богами. Цей символ допомагає увійти до зміненого стану свідомості. Хмара вважається синонімом пророка. А хто такий пророк? Пророк – провісник від імені Бога, віщун істини. Напевно, з цим пов'язаний посилений прояв інтуїції та телепатичних здібностей у цей день. Внутрішній голос даватиме підказки.

Каміння: цитрин, плазма, гіацинт.

Аромат: кедр – подорожує застійні явища, видаляє енергетичні блоки, посилює енергетику та захищає ауру. Усуває нервозність та розгубленість, упорядковує «розірваність» думок. Підвищує розумову та життєву активність. Ушляхетнює думки і вчинки.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...