Translate

пʼятниця, 8 липня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 9 місячний день

Загальний опис

Дев'ятий місячний день – час ілюзій, спокус, оман та обманів. Потрібно контролювати і не проявляти своїх почуттів у цей небезпечний і темний день. Варто бути дуже уважним і обережним. Зберігати спокій і не піддаватися різним страхам. Вітається стриманість та поміркованість у всьому. Щоб захистити себе від похмурого впливу дев'ятої місячної доби, слід зайнятися самоочищенням. Ваші бажання та помисли повинні бути чистими. Якщо в недалекому минулому хтось ас образив – вибачте його, щиро побажайте йому щастя, це стане ефективним методом боротьби з негативною енергетикою дня. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 9-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Наполегливо рекомендується стримувати будь-які негативні емоції. Спокій, незлобивість, прощення – девіз цього дня. Хтось із великих стародавніх говорив: «Той, хто згрішив перед Творцем, нехай потрапить до лікаря». Захворілі у цей день мають знати, що хвороби небезпечні, але не смертельні. Особливо вразливі серце та нерви, не виключені і отруєння. У виборі їжі треба бути дуже обережним, бажано дотримуватися дієти. Якщо з'явилося нездужання – треба негайно звернути на цей факт увагу та вжити необхідних заходів. Можливо, потрібен просто відпочинок, а, можливо, негайно треба змінити свій спосіб мислення та спрямувати зусилля на свій духовний розвиток. При нормальному самопочутті рекомендується активний відпочинок, але без зайвої запопадливості, оскільки у цей день велика ймовірність отримати травму.

Робота та бізнес

У цю місячну добу важко досягається гармонія як у ділових, так і в особистих відносинах. День тяжіє до розбратів і чвар, намагайтеся уникати необдуманих дій і конфліктів. Для творчої роботи день добрий, але ніяк не для фінансових операцій. Навіть дружні поради можуть містити факт обману та нещирості. Усі операції, пов'язані з рухом грошових потоків, краще відкласти на інший день. Розпочаті справи можна продовжувати, а ось нові справи починати не рекомендується.

Кохання та стосунки

В усіх відношеннях можуть бути конфлікти. Тому, якщо Ви збираєтесь
на перше побачення, то краще його перенести на інший день, тому що людина може здатися зовсім не такою, якою вона є насправді. З давно знайомим партнером не варто цього дня обговорювати плани на майбутнє та почуття. На знайомства, які відбуваються в дев'ятий місячний день, також не слід звертати уваги. У цей день велика ймовірність зустрічі з любов'ю – ілюзією, спокусою. Це кохання не принесе нічого крім блукань як у тумані, плутанини та постійних питань на кшталт «Це уві сні чи наяві?».

Весілля

Сьогодні абсолютно не підходящий для весілля час. Якщо Ви довго планували цю подію, все одно слід цього дня відмовитися від походу до РАГСу та перенести ваше одруження на будь-який інший період, коли Місяць буде сприятливо впливати на укладення шлюбних союзів. Якщо ж ви проігноруєте рекомендації місячного календаря, будьте готові до того, що велика ймовірність розчаруватися у своєму партнері (чоловіку/дружині). Ви з перших днів почнете чіплятися до її/його недоліків, Вас дратуватимуть найменші вади в поведінці та в характері обранця. Все, що до весілля здавалося милим і забавним, після може перетворитися для Вас на такі недоліки, з якими буде дуже складно змиритися. Тому, якщо Ви плануєте довге та щасливе спільне життя, не починайте його сьогодні. Перенесіть одруження на вдалий день, і шанси зберегти кохання надовго у Вас різко збільшіться.

Секс

Дев'ята місячна доба просто жахливий період для занять коханням. Настійно рекомендується в цей день утриматися від сексу, оскільки він може вплинути на ваш організм і психіку. Іноді наслідки бувають більш ніж сумні. Ваш партнер буде не в змозі адекватно реагувати на ваші почуття та бажання, Ви не отримаєте жодного задоволення і, можливо, навіть травмуєтеся. Якщо ж у Вас немає постійного партнера, то будьте обережні. Місяць у цей період робить людей агресивними, невгамовними. Тож для жінок у цей день існує підвищений ризик бути зґвалтованим. Для чоловіків же секс із випадковою партнеркою може стати причиною вкрай неприємних венеричних захворювань, морального незадоволення та розчарування. Тому тримайте себе сьогодні в руках, для сексу існують куди приємніші та підходящі дні.

Зачаття дитини

Цей день вважається сатанинським, він протипоказаний для близькості та зачаття. Якщо у цей день зачати дитину, то вона може стати рідкісним лиходієм, небезпечним чаклуном або чорним магом. Є й інша сторона медалі: якщо дитина уникне подібної долі, то її життя стане страшною мукою і випробуванням, злі сили спокушатимуть її так ревно, що вона або загине, або стане святою.

День народження

Якщо Ви народилися цього дня, уникайте критичних ситуацій, вчіться обходити «гострі кути». Більшість ситуацій так чи інакше людина
створює сам. Не провокуйте конфліктів і беріть участь у них. У людях 9 місячного дня уживаються дві суперечливі якості: вони не мають міцного здоров'я, але водночас часто стають довгожителями. Необхідно підтримувати комфортний стан психіки, не перевантажувати її, розвивати стресостійкість. Народжені в 9 місячний день віддають перевагу прихованим діям відкритого бою. Дуже важливо мати чітку духовну орієнтацію, не дати перемогти темній стороні своєї душі. У людей цього дня сильні навантаження на серце, судини. Шкідливий алкоголь.

Стрижка та краса

Люди, які й так відчувають постійне нездужання та проблеми зі своїм здоров'ям, повинні відмовитися від послуг перукарні, щоб не нашкодити собі ще більше. Здоров'я зараз під ударом. Навіть незначні маніпуляції на вашій шевелюрі можуть дати такий результат, на який Ви не розраховували, це змусить Вас нервувати та переживати. Ну, і звичайно ж, витрачати багато грошей на повернення волоссю колишнього стану.

Сни 9 місячної доби

Негативна енергія дев'ятого місячного дня проникає і в наші сновидіння. Як правило, людину в цей день мучать кошмари, неприємні та важкі сни, прокидаючись після яких, почуваєшся щасливим, що це був лише сон. Звичайно, їх хочеться відразу забути і відкинути від себе, але сновидіння цієї місячної доби при правильному тлумаченні вкажуть Вам, які проблеми у вашому житті вимагають якнайшвидшого вашого вирішення. Кожна людина має неприємності, від яких легше відмахнутися, втекти, заплющити на них очі, тому що вирішення цих проблем часто пов'язане з нашими власними вадами та серйозними промахами. Сни дев'ятого місячного дня вказують саме на такі вузлові моменти, які не можна вже обходити стороною, інакше вони затягнуться петлею на вашій же шиї. Якщо Ви правильно розтлумачите сон і наважитеся все-таки розрубати цей гордіїв вузол, ваш енергетичний фон, який був стільки часу порушений і вразливий, нарешті вирівняється. Це принесе Вам і емоційне заспокоєння, і фізично Ви відчуєте себе краще. Дев'ятий місячний день  один із найскладніших у місячному циклі, але його негативну енергетику можна звернути собі на користь.

Магія та езотерика

День розгулу бісівських сил, втілення диявола. День скоєння
стародавніх магічних обрядів, відвідування язичницьких жертовників, стародавніх святилищ. День магічного посвяти та передачі давніх знань. Перший сатанинський день. Як правило, всі езотеричні школи присвячують дев’ятий місячний день виключно процедурам і ритуалам по очищенню карми. Одним із варіантів позбавлення від кармічних «коренів», може стати присвячення в таємне вчення, оскільки при ініціації повністю стирається минуле людини і її життя розпочинається заново, як мовиться, з нуля.

Енергетика цієї місячної доби тяжка: можливі тривоги, страхи, похмурі думки. Новачкам категорично заборонено роботу із дзеркалами. Практики також особливо обережно працюють у цей день із задзеркаллям. Підготовленим у цей день добре вдаються будь-які обряди, спрямовані на поневолення, псування на відібрання чогось, жорсткі привороти, зомбування. Заборонено роботу у групі.

Ворожіння

По можливості в дев’яту місячну добу від ворожіння краще утриматися. Але якщо все-таки і звертатися до оракула, то тільки з питаннями, що стосуються вашої «тіньової» сторони особистості і лише в тому випадку, якщо відчуваєте в собі сили слідувати прогнозам в що б то нистало.
Як правило, в цей період ворожить дізнається виключно «гірку правду, яка ріже очі». Але якщо ж у вас все-таки вистачить сміливості і сил дізнатися свою таємницю і про ті проблеми, які ви колись не вирішили, то не залишайте їх знову в такому ж стані, обов’язково реалізуйте їх. Інакше ситуація тільки загостриться.
Як мовиться, якщо ви боїтеся дороги, то краще не відправляйте в шлях. Але якщо вже вийшли  пройдіть шлях до кінця.
«Все, що наполовину  вбиває ціле!» (Ф. Ніцше)

Ворожіння по хлібу на характер
Випекти з дріжджового тесту круглий хліб без начинки.
Якщо хліб вийде:
✔ пишний і легкий – у людини, що його приготувала, легка і щаслива рука, багато що в житті у неї виходитиме легко і граючись, як би саме собою;
✔ смачний, але важкий  хліб приготувала людина добра і мудра, у якого, проте, важка доля. Вона багато страждатиме через оточуючих її людей;
✔ пишний, але прісний і позбавлений смаку  готувала його ледача і жадібна людина, яка любить в житті поживитися за чужий рахунок;
✔ перепечений або недопечений  людина зазнаватиме труднощі в тих ситуаціях, коли потрібно буде проявити логічне мислення і кмітливість;
✔ приземистий і непишний  в будинку завелася нечисть або на комусь з домочадців є порча;
✔ підгорів  свідчить про злопам’ятність і сварливий характер; така людина страждатиме в житті виключно через самого себе;
✔ дуже розсипчастий  людину в житті чекає багато змін вона розлучиться з багатьма друзями і знайомими, круг її спілкування непостійний, життя схильне до різких змін; буде багато проблем, але і багато успіхів;
✔ з глибокими тріщинами  дуже важка, склочна і безглузда вдача.

Талісмани 9 місячної доби

Символ дня: кажан.

Каміння: чорні перли олександрит, раухтопаз, змійовик.

Аромат: ладан – освітлює, вирівнює, посилює ауру. Добре очищає енергетику людини, її душу та помисли. Дуже добре захищає від негативних руйнівних енергій. Усуває безсоння, нічні страхи та непродуктивну ритміку сну. Допомагає вийти зі стану нервового виснаження та стресу. Потужний антидепресивний засіб.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...