Translate

неділю, 3 липня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 5 місячний день

Загальний опис

5 місячний день – день активних дій та перевірки внутрішньої сили. Повіривши в себе, свою унікальність та свої принципи можна братися за будь-яку роботу та досягати раніше запланованих цілей. Пробуджена енергія допоможе знайти новий талант.

З 5-м місячним днем зв’язана чакра Аджна, що знаходиться в центрі чола, а також стравохід. Концентрація на Аджні дає нам зміцнення власної основи. Нудота і блювота в цей день означають неправильне використання енергії місячного дня. Це знак того, що відбулося астральне отруєння, що може привести до захворювань шлунково-кишкового тракту.

Імпульсивність цього місячного дня сприяє відкритому прояву емоцій. Символом 5 місячного дня є єдиноріг. У грецькій міфології єдиноріг присвячений Артеміді, богині-дівниці. За легендою тільки незаймана могла його приборкати. Він робився ручним, лягав на землю і засинав. У геральдиці єдиноріг – символ чистоти, непорочності, суворості.

Люди, народжені в 5-й місячний день, як правило, богатирі і маги. Їм не треба багато їжі для життя, тому що будь-яка її кількість йде в них у силу і перетвориться в астральну енергію. Такі люди цінують якісну їжу. Якщо людина, народжена в 5-й місячний день, не розвиває, а “заквашує” отриману енергію, вона стає метушливою і витрачає свій потенціал на дрібниці. На велику справу сил уже не вистачає.  Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 5-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Хворим на п'яту місячну добу треба негайно звертатися до лікаря і вживати екстрених заходів, оскільки хвороби дуже небезпечні і можуть бути ускладнення. У ці дні не рекомендується переїдати, але голодувати теж
не можна. Краще дотримуватися золотої середини. У їжі віддати перевагу молочним продуктам - свіжим, що не містить бактерій гниття. Не бажано вживати сьогодні в їжу м'ясо, горіхи, рибу та насіння. Сьогодні напружено працює кишечник та селезінка, тому не рекомендується навантажувати їх. «Під ударом» у п'яту місячну добу виявляється стравохід. Якщо у Вас почалася печія або блювота, то це означає, що десь Ви припустилися помилки, що Місяць Вам сьогодні не вподобає.

Робота та бізнес

Починати нових справ у бізнесі не слід. Переговори не вдаватимуться, фінансові питання та операції з нерухомістю також краще відкласти.
З начальством у суперечки не вступайте. Для творчості та навчання день також не найсприятливіший. Найкраще зайнятися плануванням нових дій. Щоб досягти поставленої мети вчинки та помисли мають бути добрими та чистими. Потрібна творча активність та завзятість. Дотримуйтесь порад Місяця. Вона підкаже де знайти успіх і удачу. Можна ввести новації в керівний процес, можна оновити штат, можна замінити меблі. Ці маніпуляції принесуть лише успіх.

Кохання та стосунки

Відстоювати свої принципи – це добре, але не будьте запальними та агресивними щодо близьких людей. День краще провести у сприятливій атмосфері. Сьогодні дуже великий шанс самотнім людям зустріти своє кохання, тому звертайте увагу на всі сьогоднішні знайомства, раптом серед них той, який призначений Вам долею. Але, врахуйте, що в 5 місячний день дуже легко закохатися з першого погляду, оскільки ми дивимося на світ через рожеві окуляри, які знають наші таємні мрії та бажання та фокусують зображення так, що ми бачимо саме те, що хочемо, а не те, що є насправді.

Весілля

У 5 місячний день шлюби укладати небажано, тому що відносини в сім'ї будуть конфліктними, не буде порозуміння та стабільності. Ваші стосунки будуть постійно в процесі змін, ви шукатимете чогось нового, ніколи не зможете перебувати в стані спокою та повної задоволеності. Не виключено, що ваш сімейний союз страждатиме від постійних проблем як матеріальних, так і духовних. Ви і ваш партнер перебуватимете в стані нестабільності, змінюватимете роботу, місце проживання, оточення. Вам постійно чогось не вистачатиме, Ви шукатимете своє “Я” і своє місце у світі, задаватимете питаннями сенсу життя. Але в усьому є свої позитивні сторони. Якщо Ви людина, яка любить пригоди, якщо в стані спокою та стабільності Ви почуваєтеся некомфортно, якщо одноманітне та прідне “класичне” сімейне життя не для Вас, тоді сміливо укладайте шлюб на п'яту місячну добу, це безумовно Ваш день!

Секс

Секс у цей день принесе позитивні емоції – радість, розрада, розслаблення, заспокоєння. Розділіть радість сексуального спілкування зі своїм партнером, відчуйте спорідненість душ, дивуйте один одного. Але є попередження – неприборканість пристрастей, бурхливий та екстравагантний секс у 5 місячний день слід виключити, тому що в енергетичних структурах відбуваються зміни, природний процес яких не треба ускладнювати. Дотримуйтесь цього дня енергозберігаючого режиму.

Зачаття дитини

Як неоднозначний 5 місячний день, так і доля дитини, зачатої в цей день, буде мінлива і неоднозначна. Не можна сказати напевно – щасливою буде ця людина чи ні. Його можуть переслідувати сильні та небезпечні вороги, а за свої провини та помилки він гірко розплачуватиметься. Зло, яке він завдасть людям протягом свого життя, повернеться до нього сповна. Але все це не означає, що він буде нещасним. Уроки долі ніколи не даються нам так. І лише завдяки життєвим втратам і негараздам ​​він зможе багато усвідомити та зрозуміти ціну щастя.

День народження

Народжені в 5 місячну добу мають виражену магічну силу. І навіть якщо не розвивати здібності, людині властиво допомагати людям. Уникати слід негативних емоцій, не провокувати інших. У житті цих людей можливі різкі, несподівані зміни. Спокій і мудрість допоможуть упоратися з непередбачуваними ситуаціями. Люди цього дня можуть поєднувати фізичну силу з моральною. Уникати потрібно суєти та поспіху.


Стрижка та краса

Стрижка 5 день місячного місяця сприятлива. Існує прикмета: якщо на п'ятий місячний день остригти волосся, то найближчим часом настане фінансовий успіх. Так що якщо Ви хочете розбагатіти або просто отримати вигідну грошову пропозицію - саме час сходити до перукарні! Ви станете не тільки більш привабливою з шикарним волоссям, але й трохи багатшими. Але крім того, треба виділити час і на себе, кохану. Заплануйте час на відвідування косметичного кабінету.

Сни 5 місячної доби

Сни цього дня сумнівні. Їм не можна надавати особливого значення. Але бувають сни-підказки. Не можна сказати, що всі сни віщі чи навпаки ніколи не збуваються. Всі хороші та приємні сни, які сняться на 5 місячну добу, часто збуваються, а неприємні – це, швидше, сни, які про щось попереджають Вас. Але вони, як правило, ніколи не втілюються в життя у своєму прямому і найочевиднішому сенсі, а вимагають правильного тлумачення. Якщо ж сновидіння було дуже неприємне, що засмучує вас, зверніть увагу на своє здоров'я. Уважно проаналізувавши свої сни цього дня, Ви можете побачити приховані підказки на те, в якому форматі зараз протікає ваше життя: це стрімкий рух або нескінченний біг по колу.

Магія та езотерика

З цього місяця починається інтенсивна магічна робота. Робота з травами: збирання, настої, зарядка, виготовлення зелій та ліків; привороти та відвороти (на збудження ненависті) через зілля, які згодовуються та спаюються об'єкту, та виготовлені у цей день, діють найкраще.
5 місячний день ідеальний час для любовної магії, зокрема для проведення ритуалів та виготовлення амулетів, спрямованих на збереження стосунків та сім'ї. Дуже ефективна у цей день робота зі зверненням до язичницьких богів, виклик та спілкування з духами-покровителями та духами-захисниками. Ефективними будуть обряди на удачу в бізнесі, гроші. Дуже корисно в цей день очистити житло за допомогою обкурювання травами, що виганяють негатив: звіробою, аїром, полином.

Ворожіння

У п’яту місячну добу найбільш точними будуть ворожіння, направлені на з’ясування глобальних змін в долі, причому, чим більше часовий проміжок періоду, що цікавить вас, тим точніше буде відповідь. Природно, кращого всього запитувати оракулів про свої внутрішні духовні зміни, про те, що твориться у вас в душі, бо зовнішній світ – тільки віддзеркалення світу духовного.
Деякі ворожильні школи рекомендують після ворожіння в п’ятий місячний день обов’язково через день знову звернутися до ворожіння на те ж питання. Це обґрунтовується тим, що як раз п’ята місячна доба – період трансформації й зміни, і маятник долі може гойднутися як в один бік, так і в інший, тобто майбутнє ще до ладу не визначене, все залежить від того, який вибір зробить людина, в який бік вона зміниться. Тому, повторивши ворожіння, можна побачити, чи дійсно відбулися зміни чи все залишилося як і раніше.

Ворожіння по рисових зернятках
Кинути жменю рису в посудину з водою, акуратно збовтати її і подивитися, яким чином лежать зерна рису на дні. Якщо:
✔ зерна утворюють круг – всі ваші ідеї і плани нарешті одержать реальне завершення;
✔ зерна утворили трикутник – ймовірно, вам запропонують хорошу і високооплачувану роботу;
✔ зерна склалися у вигляді квадрата – ваше життя увійде до спокійного, надійного русла, все налагодиться, утрясеться і дійде періоду тривалої стабільності;
✔ вийшла зірочка – можливо, ви розриватиметеся між своїми планами, кидатиметеся між втіленням різних ідей;
✔ зерна лежать безладно – не слід робити ніяких серйозних справ, не намагайтеся справитися з проблемами, що навалилися, самостійно.

Талісмани 5 місячної доби

Символ дня: Єдиноріг. Він закликає відстоювати свою думку та свої принципи, захищати несправедливо засуджених та не приховувати свої почуття. Єдиноріг – містична істота – тварина з тілом коня, бика, цапа чи оленя, що має довгий гострий ріг. У випадку символізує жіночий, місячний принцип, непорочність, чистоту, цнотливість.

Каміння: бірюза, мармур, рожевий халцедон. Найбільш красива з них  бірюза, що має красивий небесно-блакитний або зеленувато-блакитний колір. Бірюза допомагає закоханим легше переносити розлуку. Носіть прикраси з бірюзою в 5 місячний день і вона подарує Вам удачу, здоров'я, щастя та довголіття.

Аромат: лаванда забезпечує повну енергетичну релаксацію. Захищає від негативних енергій. Прекрасний засіб від перевтоми, перезбудження, дратівливості та агресивності. Усуває плаксивість та істеричні реакції. Відновлює сон.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...