Translate

четвер, 7 липня 2022 р.

Сон у ніч на 7 липня

Сни на 7 липня часто бувають кольорові, спокійні, вони, швидше за все, пов'язані з вашими померлими близькими або родичами, їх діями і словами. Все це говорить про швидкі та добрі зміни в житті. Можливо, будуть нові знайомі та приємні зустрічі.
Якщо з 6 липня на 7 Вам наснився нецікавий сон, це означає, що Вам не вистачає спілкування із родичами. Зателефонуйте батькам, проведіть час у родинному колі. Якщо уві сні Ви подорожуєте машиною або поїздом, значить, будуть великі зміни в житті.
Майте на увазі, якщо сон цієї ночі і здійсниться, то дуже нескоро. Іноді він показує дуже віддалене майбутнє. Просто майте на увазі можливі варіанти розвитку подій. Сновидіння, побачене днем ​​7 липня, може виповнитися за півроку. Якщо цього не сталося, то вже не варто чекати на його здійснення.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

🔮Тлумачення снів РОМАШКИ

Ромашки – це широко поширені, невибагливі та всіма улюблені квіти. Що символізує ромашка уві сні та до чого сняться ромашки взагалі? Єдиного тлумачення сновидінь із цією чарівною квіткою не існує – сюжетів дуже багато, і всі вони мають різні значення. Тлумачення нічних видінь залежить від дій, вчинених сновидцем, кількості кольорів та їхнього зовнішнього вигляду. Знайти відповіді на питання, що виникли після побаченого сновидіння, допоможуть сонники медіумів, практиків, ведунов і психоаналітиків. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Зрізати величезну кількість ромашок сниться до конфліктів із родичами.
✦ Викидати зів'ялий букет цих кольорів – на самоту.
✦ Штучні ромашки – до сумних новин.
✦ Зав'ялі квіти з неприємним запахом – до пліток.
✦ Якщо наснилося, як хтось збирає ромашки, то це до стомлюючого клопоту.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Паперові ромашки сняться до проведення часу в родинному колі.
✦ Продаж цих кольорів – до участі у цікавому проекті.
✦ Садити ромашки на клумбі біля свого будинку – до реалізації задуманого.
✦ Поливати їх – до вдалого вкладення власних коштів.
✦ Прикрашати зачіску ромашками – на превелику радість.

Сонник по днях тижня

Тлумачення із сонника по днях тижня:
✦ у понеділок ромашки сняться до отримання несподіваної звістки;
✦ у вівторок – на велику радість;
✦ у середу – до матеріальних труднощів;
✦ у четвер – до підвищення заробітної плати;
✦ у п'ятницю – до переїзду;
✦ у суботу – до скрутного становища на роботі;
✦ у неділю – до впевненості у собі.

🌛Місячний сонник

Тлумачення з Місячного сонника:
✦ у Повний місяць – до відновлення репутації;
✦ на спадний Місяць – до багатства;
✦ в Молодий місяць ромашки сняться до отримання перспективної пропозиції;
✦ на Місяць, що росте – до хороших новин.

Висновок

Будь-який сон, хороший він чи не дуже, обіцяє він радісні події чи сумні – це лише сон. Наявність відбувається зовсім інше дійство – життя. Саме їй варто приділяти особливу увагу. Сновидіння тільки можуть підказати, як життя поліпшити і що робити для того, щоб у ньому все склалося. Вірити підказкам чи ні – кожен обирає самостійно, але варто дослухатися порад. Будь-яке попередження про можливі втрати та проблеми – це велика цінність. Звичайно ж, краще бачити лише радісні та світлі сни. Тоді й життя нагадує казку.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар на 7 липня 2022 року

8 місячний день
Загальний опис
Восьмий місячний день – день очищення. Бажано поставитися до себе з критичністю та проаналізувати минуле. Гарний час для очисних процедур як тілесних, так і духовних. Можна зробити розвантажувальний день. Провести процедури з очищення та омолодження організму, прийняти водні процедури. День вдалий для будь-яких перетворень. Можна взятися за нові справи, намітити нові плани, зробити вдома ремонт, поїхати в подорож, переїхати в іншу квартиру, змінити місце роботи. Намагайтеся також запам'ятати свої сни. Цього дня сни розкривають нам сенс життя, розповідають про нашу місію, навіщо ми прибули на землю і яка роль у житті світу нам уготована. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 8-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌒 Юний зростаючий Місяць або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до першої місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення. «Включайте» свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♎ Місяць у знаку Терези
Час прагнення емоційного рівноваги. Увага розсіяна і важко зосередитися на окремих питаннях та речах. Якщо вам все подобається і у вас чудовий настрій, то ви досягли рівноваги між духовним і матеріальним. Небезпечно впадати в крайнощі, бажано знати міру у всьому. Намагайтеся відкласти справи, які потребують негайного вирішення.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся громадсько-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре подорожувати. Будь-яким проблемам у цей день не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 8 місячної доби

На тлумачення сновидінь у восьму місячну добу впливають символи цього дня: птах Фенікс і скриньку зі скарбами. Адже вони намагаються приховати від людини свою сутність і свято оберігають свої таємниці, тому будьте готові до того, що сни цього дня розтлумачитиме зовсім непросто. Сьогоднішні сни – це справжнє одкровення: вони виявляють те, що глибоко лежить у підсвідомості людини. Зумієте зловити нитку правильного тлумачення – зможете зрозуміти, що відбувається у Вашому житті і куди потрібно рухатися далі, які і де коригування потрібні. Часто сни 8 місячного дня вказують ті бажання, які були виконані, плани, які були реалізовані. Отже, можливо, настав час виправити помилки минулого. 8 місячний день – це час перетворень, змін та переродження, коли світ відкривається перед людиною по-новому. Будьте готові до болючих, але необхідних трансформацій, не чиніть опір їм.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...