Translate

середу, 13 липня 2022 р.

Повний Місяць 13 липня 2022 року: що не можна робити

Зустрічаємо Повний Місяць

В середу, 13 липня 2022 року відбудеться Повня о 20:37 за київським часом. Повний Місяць у знаку Козеріг, а це означає, що багато людей отримають шанси від Всесвіту на те, щоб налагодити своє життя. Липнева Повня цього разу нестиме енергії Супермісяця.

Магічний Супермісяць в липні – гарний час, щоб наводити порядок, розбиратися з накопиченими питаннями і впорядковувати своє життя. Сприятливий період для генерального прибирання, і для ревізії шафи, і для налагодження свого власного життя. Якщо ви давно хотіли викинути все зайве з комода або голови – зараз саме час. До речі, в Повню можна ворожити і, якщо ви вмієте це робити, то сміливо користуйтеся благами місячної доби.

Супермісяць – це особливий стан Місяця, коли місячна орбіта підходить максимально близько до Землі, Місяць на небосхилі здається більше і світить значно яскравіше, ніж будь-коли. Це дуже гарне, але небезпечне з енергетичного погляду видовище. За цим явищем можна спостерігати неозброєним оком. Термін Супермісяць був придуманий астрономом Річардом Ноллом у 1979 році і одразу став дуже популярним. Астрологи приписують Супермісяцю особливі містичні властивості, пов'язані з підвищеною енергетикою і здатні вплинути на долю, вчених набагато більше цікавить гравітаційний вплив Місяця на нашу планету. Але багато в чому спостереження та висновки тих і інших збігаються.

Повний місяць – найзагадковіший день місяця. Під час Повного Місяця енергія нічного світила настільки велика, що впливає абсолютно на все. Вважається, що цей час – можливість позбутися всього, що вас обтяжує. Потрібно відпустити негативні емоції та максимально виважено ухвалити рішення, які вплинуть на подальше життя. З давніх-давен люди намагаються скористатися моментом та використовувати цю потужну енергетику собі на благо. У липні 2022 року Повний Місяць припадає на 14-й місячний день.

Повня у липні 2022: що не можна робити

Доба з 13 по 14 липня – енергетично сильний час, який може подіяти на вас по-різному. Для того, щоб уберегти себе від негативного впливу місяця, утримайтеся від:
✔ сварок і образ;
✔ позичання грошей;
✔ робіт в саду і городі;
✔ планування майбутнього;
✔ різких емоційних реакцій;
✔ ризикованих вчинків;
✔ прийняття необдуманих рішень.

Повня у липні 2022: що можна робити

✦ У цей липневий Повний Місяць необхідно займатися творчою, інтелектуальною роботою, що вимагає ентузіазму і багато енергії. 
✦ Також добре займатися бізнесом, з'ясовувати питання із конкурентами, відстоювати свої права, точку зору. У ці дні є можливість вирішити складні завдання, взятися за проблеми, до яких немає прямого доступу.
✦ У цей період варто позбутися баласту, отже, непотрібних речей і емоцій.
✦ 13 липня бажано приділити більше уваги своїм близьким та рідним.
✦ Доба з 13 по 14 липня – чудовий час, щоб приділити час собі та доглядати за собою.

Повня – це найнебезпечніше і водночас найпродуктивніше для нас місячний стан. Кожен може досягти успіху, але й у той же час може впасти в калюжу. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.
Мирного неба, моя Україна💙💛
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...