Translate

середу, 9 листопада 2022 р.

Сон у ніч на 9 листопада

Сни в ніч з 8 на 9 листопада можуть бути промовистими, особливо якщо вони стосуються життєвого призначення людини або професії, якою йому долею призначено займатися. Сновидения містять цінну інформацію, але вона, зазвичай, лежить лежить на поверхні. Тому до трактування побаченого слід підходити серйозно. Побачивши себе уві сні на тій чи іншій роботі, треба подумати: можливо, йдеться про професію, про яку Ви давно мріяли і настав час перекваліфікуватися? Так, якщо Вам наснилося, що Ви робите інтер'єрних ляльок, варто задуматися про те, до чого Вас підштовхують вищі сили і підсвідомість, і спробувати свої сили в цьому ремеслі, навіть якщо перший млинець буде грудкою, він дозволить відчути «смак» цієї роботи. 
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Навесні веселощі з коханою людиною говорить про необхідність внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні - наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

😴Тлумачення снів СКРИНЯ

Скриня уві сні символізує життєвий досвід, ставлення до світу та оточуючих. Деякі сонники порівнюють цей предмет з перспективами, що очікують у майбутньому сплячої людини. Або перешкод на шляху реалізації задуманого. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Бабусин скриня сниться до втоми від побутових справ.
✦ Піратський – до інтриг з боку ворогів.
✦ Нести скриню – до неприємностей на роботі.
✦ Шукати в ньому щось – до сексуальної незадоволеності.
✦ Зламувати – до фінансових проблем.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Скриня в будинку сниться до виграшу в лотереї.
✦ У магазині – до отримання прибутку.
✦ Купувати скриню – до хороших новин.
✦ Сидіти на ньому – до сприятливого збігу обставин.
✦ Бачити, що подарували скриню, – на щастя.

Сонник Міллера

Приснилася відкрита скриня, наповнена різними предметами і товарами, трактується сонником, передвістям багатого життя або неймовірної подорожі далекого зарубіжжя.
✦ Бачити порожню скриню уві сні, обіцяє можливі розчарування.
✦ Скриня, доверху набита золотом і грошима, обіцяє тимчасове відволікання від справ і клопоту, можливість залишитися наодинці із самим собою.

Сонник Фрейда

Психоаналітик відмінно інтерпретує, до чого сниться спустошена скриня. Цей сюжет пояснюється так: сновидець має деякі критерії підбору партнерів по сексу.
✦ У жіночих сновидіннях деталі вказують на те, що головним параметром вибору чоловіка є розмір його статевого органу.Особиста позиція милої панночки, що склалася, позбавляє сновидицю нових сексуальних відчуттів.
✦ Збирати скриню з предметами уві сні – незабаром ви маєте ретельну підготовку до зустрічі з людиною, яка наяву викликає хвилювання і бажання. Однак, за версією доктора Фрейда, з цього спілкування нічого розумного не вийде, стосунки будуть нетривалими, а кінцівка – болісною.
✦ Ретельно ритися в скрині, намагаючись знайти щось, символізує підсвідоме незадоволення свого інтимного життя та пошук нових, незвіданих задоволень. Подібна практика здатна зіпсувати справжні взаємини з обранцем та сильно підірвати довіру.

Езотеричний сонник

Езотеричний сонник закрита скриня уві сні уособлює з таємницею. Пощастило відкрити його – незабаром стане відомо, що від Вас приховують. Вміст скрині, що приснилася, допоможе зрозуміти суть цієї таємничої інформації.
✦ Виявити у воді дерев'яну скриньку, яка говорить про те, що заздрість і наклеп стануть причинами втрати близьких людей.
✦ Бачити металевий предмет, що пророкує нові відчуття, кардинальні зміни в оточенні.
✦ Чи відкривали уві сні закриту скриню з наміром щось знайти? Якщо вам це так і не вдалося, наяву можливі фінансові негаразди.
✦ Виявили у закритій скрині коштовності? На вас чекає процвітання, сімейний добробут та заступництво впливової людини.

Висновок

Нерідко сновидіння про скриню ототожнює події, пов'язані з перетвореннями у сфері фінансового добробуту сплячих, причому однаково ймовірно раптове поповнення портмоне грошовими купюрами і настання проблем, вирішення яких супроводжується серйозними витратами.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 9 листопада 2022 року

15 місячний день Загальний опис
Темний день Гекати, на 15 місячну добу припадає повний місяць, або напередодні повного місяця. 15-місячний день – це пік енергетичної активності, його енергетична вершина. Символом 15 місячних діб є «Вогненний змій» та «Шакал із крилами».

15 місячний день дуже суперечливий. Позитивні та негативні якості характеру можуть багаторазово посилюватись місячною енергетикою. Тому треба виявляти стриманість в емоціях і діях, не виявляти азарт, тому що 15 місячна доба вважається днем ​​обману та ілюзій, спокус та спокус. Не піддавайтесь у цей день чужому поганому впливу, не виявляйте слабкості характеру. Краще подивіться на Місяць. Вона у цей період дуже гарна і наближається до повної.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 15-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Люди, народжені в 15-й місячний день, несуть дуже важку карму. Вони дуже важко навчаються і абсолютно не піддаються впливу, особливо якщо Місяць буде в опозиції з Юпітером. Часто такі люди мають зміїну натуру, від народження несуть в собі цього вогняного змія, який спокушає людей в 15-й місячний день. Вони, як правило, не можуть боротися із собою і піддаються на всі спокуси. Їм треба це усвідомити і відмовлятися від спокус.

🌖 Дорослий спадній Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♉ Місяць у знаку Телець
Час посилення самовладання та стійкості. Земна практичність Тельця може допомогти у матеріальному забезпеченні, завершенні раніше розпочатих справ. Раціональне мислення сприяє вирішенню фінансових питань. У ці дні бажано бути працьовитим та економним, цінувати красу.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни 15 місячної доби

Як уже було сказано, інтуїція цього дня буде загострена до краю: відповідно, і ваші сни будуть одкровеннями та прочитанням вашої власної підсвідомості. І якщо насправді ви можете взяти під контроль усі свої дії, то саме в сновидіннях п'ятнадцятого місячного дня ви зможете дізнатися, що саме вами рухає насправді: добро чи зло. Тож уважно проаналізуйте сни цього дня та зробіть для себе відповідні висновки. Сни були світлими та приємними, а після них залишилися найтепліші відчуття? Ну що ж, у такому разі можете не сумніватися, що ви на правильному шляху. Якщо ж сон був важким, кошмарним, неприємним, а ранком після нього залишилися похмурі враження, вам варто подумати про те, в якому напрямку ви рухаєтеся. Швидше за все, все не так гладко, як може здатися на перший погляд. Перегляньте своє життя, врахуйте зроблені помилки і постарайтеся змінити курс свого руху по життю. П'ятнадцятий місячний день – потужний за своєю енергетикою день, який загострює багато почуттів. Тільки від Вас буде залежати, позитивною чи негативною буде ця енергетика.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...