Translate

вівторок, 22 листопада 2022 р.

Сон у ніч на 22 листопада

Сни, побачені в ніч проти 22 листопада, здійсняться найближчим часом. Намагайтеся запам'ятати все в найдрібніших подробицях, адже вони можуть передбачити ваше майбутнє. А якщо сновидіння ще й кольорове, то все точно здійсниться, незважаючи на всілякі перешкоди. Після пробудження проаналізуйте побачене, щоб зрозуміти, чи в потрібному напрямку Ви рухаєтеся. Можна побачити і страшні картинки, але нехай вас це не лякає, вони не пов'язані з дійсністю. У них зашифровано корисну інформацію, яку належить розгадати. А допоможе у цьому ваша інтуїція.
Сни нинішньої ночі будуть особливо важливими для тих, хто давно страждає від якоїсь хвороби і, за всього бажання, ніяк не може від неї вилікуватися. Велика ймовірність того, що сновидіння підкажуть, до кого звертатися і як позбутися від стомленої людини недуги. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

😴Тлумачення снів КОЛОДА КАРТ

Колода карт уві сні символізує схильність сплячої персони до авантюр та ризику. Сонник, тлумачачи, до чого сняться карти, провіщає сприятливий час для діяльності, шанс розкрити свій потенціал та отримати вигоду. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Для початку варто розібратися, що за карти Вам наснилися. І лише потім заглядати у сонник. Давайте спробуємо розібратися до чого сниться примара і що такий сон може означати в реальності.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Краплені карти сняться до тяжкого захворювання.
✦ Розкладати пасьянс – до скандалу та втрати грошей.
✦ Грати в карти з друзями чи родичами – до нещирості близької людини.
✦ Купувати нову колоду – до неприємної ситуації.
✦ Побачити карти в руках у циганки – ризик постраждати від дій шахраїв.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Дама пік сниться до запрошення на побачення.
✦ Король хробаків – до швидкого вирішення всіх проблем.
✦ Пластикові гральні карти – до успішного закінчення важливої ​​справи.
✦ Мокрі – до знайомства з цікавою людиною.
✦ Грати у покер старовинними картами – до збільшення прибутку.

Сонник по днях тижня

Трактування по днях тижня:
✦ у понеділок гральні карти сняться до появи нового хобі;
✦ у вівторок – до невдачі;
✦ у середу – до конфлікту у сім'ї;
✦ у четвер – до втрати грошей;
✦ у п'ятницю – до загострення хронічного захворювання;
✦ у суботу – до обману;
✦ у неділю – до веселої вечірки.

♀Сонник для жінок

Для жінок:
✦ діві гральні карти сняться до неприємної розмови з батьками;
✦ молодій дівчині – до сюрпризу;
✦ нареченій – до веселого весілля;
✦ жінці, яка одружена, – до отримання подарунка.

♂Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
✦ хлопцю гральні карти сняться до везіння;
✦ нареченому – до появи боргів;
✦ чоловікові, який одружений, – до конфліктів із родичами подружжя.

🌛Місячний сонник

Тлумачення залежно від фази Місяця:
✦ в Повний місяць гральні карти сняться до багатства;
✦ на спадний Місяць – до втрати роботи;
✦ в Молодий місяць – до руйнування;
✦ на Місяць, що росте, – до прибуткової справи.

Висновок
Які б карти ви не бачили у сновидінні, вони несуть у собі певний сенс. Звичайно, в сонниках найімовірніше знайти інформацію про гральні карти. Кожен тлумач наперебій твердить, до чого сняться треф, хробаків, пікова дама, або хрести.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 22 листопада 2022 року

28 місячний день Загальний опис
28 місячний день – сприятливий та світлий день. Сьогодні все вдаватиметься. Дуже корисно бути активним та зберігати гарний настрій.
Бажано налаштуватися позитивно та контролювати свої емоції. Сприятлива енергетика цього дня допоможе у будь-яких починаннях. Концентруйте свою свідомість, вдивляйтеся у свій внутрішній світ. Уникайте поганих слів, руйнівних дій, негативних думок. Не гнівайтесь, не мстите, не тримайте образу всередині. З повагою треба ставитись не тільки до людей, а й до навколишнього світу. Не можна рубати дерева або рвати квіти, заборонено вбивати тварин, навіть комах. Добре аналізувати свої вчинки, озиратися назад та підбивати підсумки місячного місяця.

🌘 Стара спадна Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодого місяця. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика зміцніть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♏ Місяць у знаку Скорпіон
Підвищені інтуїтивні здібності допомагають у вирішенні будь-яких проблем. Збільшується можливість нових зустрічей, цікавих знайомств. Таємничість знака сприяє дослідницькій діяльності. З'являється прагнення філософії чи містики.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими – це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни в 28 місячний день

Двадцять восьма місячна доба – один із найвдаліших днів для тлумачення сновидінь, тому що сьогодні нам сняться пророчі сни. Ви без особливих зусиль зможете зрозуміти символи, які Вам присняться. Через них можна побачити епізоди свого майбутнього. Тому будьте уважні та після пробудження постарайтеся максимально чітко згадати усі деталі. Але тільки від Вас залежить, чи справдиться те, що Вам приснилося у віщому сні. Це не точна картина вашого життя, а швидше лише один з можливих варіантів розвитку подій, своєрідне попередження. Тому якщо Ваш сон був обтяжливим і зловісним, не впадайте у відчай раніше часу! Пам'ятайте, що тільки Ви є господарем свого життя і у Ваших силах змінити його таким чином, щоб уникнути небажаних наслідків. Через сни на двадцять восьму місячну добу підсвідомість іноді показує нам прихований бік нашої психіки, яка пов'язана з почуттями та емоціями. Пам'ятайте, щоб Вам не снилося, все тим чи іншим чином пов'язане з тим, чого хоче кожен з нас, – з любов'ю. Тому складнощів при тлумаченні цих символів не має виникнути. Робіть висновки і знайте: сон тільки попереджає, а справдиться він чи ні – залежить від Вас.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...