Translate

понеділок, 7 листопада 2022 р.

Повне місячне затемнення 8 листопада 2022: що не можна робити ні в якому разі

З давніх-давен вважається, що період затемнень є загадковим та непередбачуваним. У цей час енергія місячного та сонячного затемнень має потужний вплив на планету, природу та людей.
Сонячне затемнення завершило жовтень місяць, а листопад обіцяє бути ще більш насиченим. Очікуються два метеоритні дощі – Тауриди і Леоніди та ще одне затемнення, цього разу місячне. 
У вівторок, 8 листопада 2022 року, відбудеться повне місячне затемнення.

Коли відбудеться місячне затемнення у листопаді?

Місячне затемнення відбудеться 8 листопада 2022 року і збігається з Бобровою Повнею. Воно буде повним, тобто, весь Місяць покриється тінню Землі. Повне місячне затемнення – це унікальна подія, що відбувається раз на кілька років. Наступне таке астрономічне явище буде у 2025 році – 14 березня та 7 вересня. Це друге та останнє місячне затемнення 2022 року. Пік затемнення доведеться на 13:02 за Києвом, але жителі України побачити його не зможуть. Зате зможуть вплинути на хід подій, виконуючи певні дії для залучення удачі.

Що таке місячне затемнення?

Місяць не має власного світла, а відбиває сонячне світло. Місячне затемнення – це астрономічне явище, при якому тінь Землі частково або повністю блокує сонячне світло, не даючи Місяцю освітлюватися. В цей час наша планета знаходиться між Місяцем та Сонцем. Є три типи місячного затемнення: повне, часткове, напівтіньове.

✦ Повне місячне затемнення відбувається, коли сонячні промені деякий час взагалі не потрапляють безпосередньо на поверхню Місяця. Під час такого затемнення поверхня супутника Землі стає темно-червоною, але не повністю зникає.

✦ При напівтіньовому затемненні Місяць знаходиться у зовнішній та найслабшій тіні нашої планети. Напівтіньове місячне затемнення не закриває Місяць, воно просто зменшує його яскравість, роблячи його менш освітленим.

✦ Часткове затемнення настає, коли в тінь потрапляє лише частина Місяця. При такому типі затемнення навіть у максимальній фазі частина Місяця залишається в півтіні і освітлюється сонячними променями.

Де слідкувати за повним місячним затемненням?

Місячне затемнення 8 листопада 2022 року можна повністю спостерігати над Тихим океаном і більшою частиною Північної Америки. Його також буде видно на висхідному Місяці над територією Австралії, країн Азії та на крайньому північному сході Європи, і на заході – над Південною Америкою та східною частиною Північної Америки.

Хоча не всі бажаючі зможуть побачити місячне затемнення, різні трансляції покажуть його онлайн, якщо будуть сприятливі погодні умови. Одна з них, яку проводить обсерваторія Лоуелла (США), має розпочатися 8 листопада о 04:00.

Як на людину вплине місячне затемнення?

Місячні затемнення є важливими подіями не лише з астрономічної, а й з астрологічної точки зору. Астрологи кажуть, що місячні затемнення одночасно несприятливі і вдалі події - наприклад, те, що станеться 8 листопада 2022 року, дасть поштовх багатьом. У вас вийде розпрощатися з тим, що для вас не важливо і з тим, що несе деструктивну енергію. Відбудеться своєрідне очищення і звільнення душі, а це - пряма дорога до трансформації.
Місячне затемнення 8 листопада 2022 року генерує енергію трансформації та оновлення, але не зовсім сприятливу. Можливий потік деструктивної енергетики, тому слід тримати себе в руках, бути спокійним та стриманим.


Що потрібно робити під час Місячного затемнення:

✦ Самота
Знайдіть час для того, щоб зібратися з думками або просто відпочити від суєти та шуму. Навіть кілька хвилин, проведених у тиші, допоможуть зберегти внутрішню рівновагу. Під час такої паузи можна поміркувати про плани, знайти відповіді на нагальні питання та знизити рівень тривожності, зумовленої Повним Місяцем.

✦ Примирення
Під впливом Місяця буде можливість вирішити конфлікти, вибачитись за неналежну поведінку та відновити гармонію у сімейних стосунках. Відмова від злості та агресії поверне позитивний настрій, а бажання змінитись на краще дозволить надалі не робити помилок при спілкуванні з дорогими серцю людьми.

✦ Звільнення від страхів
Внутрішні бар'єри, що заважають щасливому життю, найкраще долати в дні Повного місяця. Цього дня можна знайти спосіб позбутися тривоги і зрозуміти, що собою представляють особисті страхи, щоб перемогти їх назавжди.

✦ Допомога
Взаємодопомога та виручка, засновані на безоплатній основі, не лише допомагають боротися з поганим настроєм, тривожністю та агресією, а й дозволяють залучити в життя успіх. Надавайте підтримку тим, хто її потребує, і ваше благородство обов'язково повернеться до вас.

Чого не можна робити під час Місячного затемнення:

✦ брати гроші в борг або позичати їх комусь
✦ міняти місце проживання
✦ ображатись – це вкрай небезпечно для вашого здоров'я
✦ планувати подорожі, вирушати в дорогу
✦ міняти роботу
✦ перевищувати швидкість на дорозі – вкрай високий ризик ДТП
✦ робити операції

Загалом, місячне затемнення впливатиме на життя і здоров'я людини три дні до і три дні після явища, тобто з 5 по 11 листопада.

Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...