Translate

понеділок, 7 листопада 2022 р.

Повня у листопаді 2022: коли буде та що не можна робити

ЗУСТРІЧАЄМО ПОВНИЙ МІСЯЦЬ

Повний місяць зійде на небі 8 листопада 2022 о 13:02 за київським часом. За західною астрологією Повня відбудеться у знаку Тільця. За ведичною астрологією – у знаку Овен.  Цього разу під час повні відбудеться повне місячне затемнення, яке закриватиме осінній коридор затемнень. 

Місячні затемнення сильніше впливають на підсвідомість, душевний стан, емоції людини. Розум стає особливо вразливим для негативу, зростає кількість конфліктів, проявляються внутрішні кармічні проблеми.

На думку астрологів, коридор затемнень – добрий шанс змінити долю, найкращий період для того, щоб розпочати роботу над своїм внутрішнім світом.
Детально про Повне місячне затемнення 8 листопада 2022 Ви знайдете на блогу Dolina Magii https://www.daryaved.com/2022/11/8-2022.html

Цей Повний місяць, на відміну від жовтневого, буде нести позитивну енергетику, яка допоможе реалізувати себе та покращити фінансове становище.

Повня у листопаді 2022: особливості дня

Місяць у Тільці додасть впевненості у власних силах та покращить настрій. У цей період може з'явитися бажання прийти до стабільності у професійній сфері та в особистих відносинах. Слід проаналізувати своє матеріальне становище, витрати та доходи і спланувати майбутнє.

Повний місяць в Тільці позитивно впливатиме на людей, які не піддаються швидкоплинним емоціям. Є висока ймовірність реалізувати усе задумане раніше, якщо докласти зусиль.

Повний місяць у листопаді прозвали «Бобровий Місяць». Така назва з'явилася через народні повір'я, згідно з якими в цей день бобри виявляли особливу активність. У холодну пору року ці тварини, щоб заощадити енергію, намагаються менше рухатися. Але в листопаді, коли стає особливо холодно, вони прагнуть якнайшвидше закінчити підготовку до зими. Після цього бобри не з'являються аж до весни.

Раніше мисливці обирали ніч «Бобрового Місяця», щоб встановити пастки, т.к. хутро бобра завжди високо цінувалося. Повний місяць у листопаді називають ще «Морозним Місяцем», цього місяця вже остаточно вступає у свої права зима.

🌝Повня – найзагадковіший день місяця. У момент Повні енергія нічного світила настільки велика, що впливає абсолютно на все. З давніх-давен люди намагаються скористатися моментом і використовувати цю потужну енергетику собі на благо. Цього місяця Повня випадає на 14-й місячний день.

Повня 8 листопада 2022 року: що не можна робити

✔ Не можна сваритися і ображатися.
✔ Не можна відмовляти кому-небудь у допомозі.
✔ Не можна здійснювати поїздки і подорожі, бо можуть статися неприємні речі.
✔ Категорично заборонено брати або давати гроші в борг.
✔ Не можна необдумано витрачати гроші.
✔ Не варто розпочинати нові проекти або змінювати роботу.

Відмовтеся від будь-яких ризикованих фінансових операцій і хірургічного втручання. Також краще в цей день не стригти і не фарбувати волосся  результат вас не порадує. Ніяких різких рухів здійснювати не варто – просто плануйте своє життя і визначайтеся, чого ви хочете.

Повня 8 листопада 2022 року: що можна робити

✔ Можна займатися практиками по розкриттю своєї індивідуальності.
✔ Треба провести день з близькими і рідними людьми.
✔ Варто проаналізувати своє матеріальне становище.
✔ Корисно буде спланувати витрати та подумати, на чому можна заощадити. 
✔ Варто потурбуватися про своє здоров'я.

Повня останнього місяця осені допоможе Вам усвідомити, чого Ви бажаєте насправді. Це ідеальний час для того, щоб відпустити всі хвилюючі Вас емоції або події і почати життя з чистого аркуша. Повня – це найнебезпечніший і водночас найпродуктивніший для нас місячний стан. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.

Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...