Translate

середу, 23 листопада 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 29 місячний день

Загальний опис

29 місячний день – страшний та небезпечний день. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 29-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii
Протягом 29 місячної доби необхідно сконцентруватися лише на світлому та заряджатися позитивною енергією. Позбутися туги і похмурих думок, інакше негативна енергетика забере всі сили. Постаратися ні про що погане не думати і не піддаватися спокусам. Намагайтеся уникати темних кутів. А при настанні темряви, у кожній кімнаті запаліть світло або свічки. Постарайтеся цієї місячної доби позбутися негативних думок, уникайте різних конфліктів і налаштуйте себе на позитив. Будьте обережні у всьому та скрізь. Намагайтеся відкласти поїздки, оскільки є небезпека потрапити до аварії. З обережністю переходьте дорогу. На кухні теж виявити особливу обережність, оскільки є можливість травмувати себе  порізатися ножом або обпектися вогнем. Хороший період для того, щоб позбавиться настирливих людей, які Вам неприємні. Постарайтеся провести цей день на самоті і присвятити його творчості.

Здоров'я

Сьогодні постарайтеся постити. Оскільки сьогодні вразливі місця в організмі знаходяться в області товстої кишки. Не бажано їсти м'ясні страви, а вживайте молочні та злакові продукти. Випікайте домашній хліб, пиріжки, млинці. Добре пити трав'яні чаї, що сприяють очищенню організму та зміцненню імунітету. Протипоказано вживання алкоголю та заборонено куріння. Сьогодні можливе отруєння, а також підвищена травмонебезпека, яка може закінчитися серозними ускладненнями. У 29 місячну добу дуже ослаблена імунна система і багато хронічних захворювань неодмінно нагадають про себе. Уникайте протягів та сирих приміщень. Сьогоднішні хвороби зазвичай спровоковані стресом чи заздрістю з боку оточуючих. Лікуйтеся у лікаря, якому довіряєте.

Робота та бізнес

Для будь-якої сфери діяльності, 29 місячний день, є дуже поганими днем ​​і вкрай не вдалим днем ​​для бізнесу. Все валиться з рук, справи йдуть нанівець. Утримайтеся від активної роботи та активної взаємодії з колегами, партнерами, начальством. Усі службові розмови сьогодні будуть безглуздими, проекти — невдалими. Не можна нічого починати. Відкладіть усі переговори, не давайте в борг, не підписуйте документи, не беріть на роботу нових співробітників. Оскільки всі слова та обіцянки сьогодні підуть на смарку. Єдиний вид бізнесу, якому приготоване процвітання у двадцять дев'ятий місячний день, – клінінгові компанії, тобто фірми прибирання приміщень. Постарайтеся максимально розрядити робочу зупинку, а ще краще влаштуйте одноденну відпустку. Таким чином Ви дасте своєму персоналу відпочинок, а застрахуєте себе від неприємностей.

Кохання та стосунки

Намагайтеся скоротити кількість комунікацій. Найневідповідніший день для веселощів, свят та застіль, особливо з вживанням алкоголю. 29 місячний день абсолютно не підходить для першого побачення. До того ж, сьогодні велика можливість зустрітися з любов'ю-ілюзією, любов'ю-спокусою, з почуттям, яке змусить Вас страждати і метатися в пошуку виходу. Якщо Ви зустрічаєтеся вже якийсь час, то пам'ятайте, що сьогодні дуже легко посваритися, образитися і роздратуватися один на одного, наговорити багато зайвого. Відкладіть зустріч, або контролюйте кожне своє слово та дію.

Весілля

Сьогодні просто жахливий час для укладання шлюбів! Шлюб, який буде укладений, триватиме недовго і залишить неприємні спогади про спільне життя. Чи не сприятливий період сьогодні також для шлюборозлучного процесу. Оскільки він затягнеться на довго і супроводжуватиметься образами, сварками, скандалами весь період. У 29 місячний день не виключена зрада одного з подружжя.

Секс

Сьогодні секс заборонено, добре практикуватиме повну помірність. Постарайтеся відмовитися від будь-якого інтиму цього дня, оскільки він буде руйнівно на Вас впливати. Ні Ви, ні Ваш партнер не отримаєте жодного задоволення від процесу, а тільки розчаруєтеся в здібностях та вміннях один одного. Також у цей день велика можливість підхопити венеричні захворювання. Тому будьте дуже обережними при виборі партнера. У жодному разі не рекомендується займатися сексом із малознайомою, неперевіреною людиною, або тим більше з тим, кого Ви бачите вперше. Про інтимні стосунки з Вашою другою половинкою на 29 місячний день також краще забути. Велика ймовірність сварок, нервових зривів, обопільних образ, захворювань. А враховуючи те, що у вас обох не буде достатньо енергії для якісного сексу, він перетвориться просто на обтяжливу формальність, яка не принесе нікому задоволення.

Зачаття дитини

Будьте дуже обережними, зачаття сьогодні вкрай не рекомендується. Цей місячний день вважається одним із найскладніших і найнегативніших для цього. Люди, які були зароджені в цей період, стикаються з великими труднощами протягом усього свого життя, їм рідко доводиться чекати на підтримку з боку, і розраховувати вони можуть тільки на себе. Часто вони не витримують життя під постійним пресингом та ламаються, здаються на півдорозі. Для них характерні депресії та нервові зриви, якась істеричність та нервозність. Це й не дивно, враховуючи те, скільки складнощів випаде на їхню долю. У стародавніх книгах зустрічається згадка, що діти, зачаті на двадцять дев'ятий місячний день, зустрічаються зі злом віч-на-віч з перших днів свого життя. Їхні батьки повинні мати велику і сильну енергетику для того, щоб мати можливість захистити своїх незміцнілих чад від негативу і проблем. Якщо вони цього зробити не здатні, діти часто хворіють, мають поганий характер, виростають істеричними і неврівноваженими, часто мають проблеми психічного характеру.

День народження

Люди, народжені в 29-й місячний день, мають важку карму. Вони несуть в собі темну силу, але крім того, у них є внутрішні сили для боротьби з нею, тому і поводяться вони так, як ніби постійно б`ються з цією силою.
Кожна людина, народжена в 29-й місячний день, не може пояснити собі свої реакції на життя. Це може виражатися в малому і великому. У деякому роді це як би цапи-відбувайли всього Зодіаку.

Як правило, їм дається довге життя для відробітку карми. Особливо важко, якщо людина народилася в затемнення. Життя її важке, але вона не повинна уникати труднощів, і повинна перемогти в собі зло. Енергія для перемоги у неї є. Треба усвідомити дух протиріччя в собі, набити шишки і пройти свій шлях самій.

Люди, народжені в 29-й місячний день, мають збіги карм із членами їх сім`ї. Часто вони відпрацьовують не свою карму, а карму своїх родичів. Найчастіше бабусь і дідусів. Батька і матері рідко. Люди такі в сім`ї з`являються невипадково. Вони дуже некомфортні для співжиття. З ними важко жити. Їм треба допомогти, але допомогти можна тільки любов`ю. Ця людина повинна зустріти у вас увагу і допомогу. Часто для них це життя може бути останнім.

Стрижка та краса

У жодному випадку не надумайте робити сьогодні стрижку волосся. Оскільки вона може залучити загрозу зустрічі з нещастям, а також існує можливість залучення автоаварії. Також не варто робити фарбування волосся цього дня, оскільки результатом можуть бути відтік енергії та фінансові втрати. Хочете зробити свій образ більш витонченим та елегантним. Це ідеальний час, щоб випробувати на собі нове укладання. Нехай уперше її створить фахівець. Зверніть увагу на техніку виконання. Потім Ви можете без проблем повторювати її вдома. І на це не йтиме багато часу. Головне, утриматися від використання фарб та інших хімічних речовин. Для створення романтичної атмосфери можна вдатися до ароматерапії – це допоможе зняти стрес, уповільнити Ваш неспокійний темп життя, створить приємну атмосферу, в якій можна легко жити та дихати. Використовуйте для ароматерапії в 29 місячний день ефірні олії, до складу яких входить апельсин – він усуває смуток, тривогу, депресію, допомагає забути про неприємності, відмовитися від негативних думок.

Сни 29 місячної доби

Двадцять дев'ята місячна доба – жахливий день для тлумачення сновидінь, як правило, вони не справджуються. Але сни у період бувають жахливими, жахливими, неприємними. Саме в таких випадках кажуть: «Прокинутися у холодному поті». Часто все побачене в цьому сні – не більше ніж гра нашої підсвідомості. Ці образи пов'язані з «темною» стороною нашої особистості, про яку ми й самі мало знаємо. Через них підсвідомість намагається до нас достукатися і звернути нашу увагу на якусь важливу рису особистості, яка терміново потребує зміни. Тому не варто лякатися нічого з того, що Вам насниться, але постарайтеся максимально точно і повно запам'ятати всі побачені картинки. Пропрацюйте ті проблеми, які Вам вдасться виявити завдяки цим образам, не відмахуйтеся від них і не чекайте, що вони вирішаться самі собою. Цього не станеться, а напруга всередині Вас тільки зростатиме. У результаті невелика складність, яку Ви не відмічаєте, може обернутися справжньою проблемою в найближчому майбутньому.

Магія та езотерика

День Гекати. День провокацій, конфліктів, бійок, насильства, астральних та ментальних нападів. День розгулу бісів, обману, брехливих клятв, обіцянок, пророцтв. День Землі. Сатанінський день, день втілення Люцифера. Найсильніший і найнебезпечніший із усіх сатанинських днів місячного циклу. У цей час чорні, безмісячні ночі, другий день темного місяця. Найсприятливіший цей день для чорномагічної практики. Новачки повинні бути особливо обережні, максимально захищені та підготовлені. Усі негативні обряди, важкі ритуали любовної магії, псування, прокляття відбуваються саме цього дня. Особливо сильними є обряди з використанням землі, зокрема, могильної, закопуванням. Початківцям категорично не можна відвідувати цвинтарі з метою магічної роботи. Цього дня практикам бажано принести жертву на перехресті темним Силам, які допомагають. Краще якщо це буде м'ясо з кров'ю чи печінку. Не можна носити вироби з кістки та роги. Заборонено групову роботу. Ця місячна доба може бути останньою в місячному місяці. Якщо вони останні – треба підбивати підсумки та завершувати все раніше розпочате.

У езотеричній традиції, Тібету, в цей період зазвичай, проводилися ритуали по утихомиренню місцевих гнівних духів. Та і в інших містичних школах було прийнято присвячувати двадцять дев’яту місячну добу різним очищувальним практикам, як самої людини, та і якої-небудь місцевості.

У язичницьких школах в цей період обов’язково запалювалися вогнища або свічки, які горіли поки не закінчиться цей місячний день. Після того як багаття гасили, його попіл заривали глибоко в землю, оскільки вважалося, що в полум’ї згоряло багато злих духів і шкідливих істот, чий прах потрібно поховати, щоб вони не водилися знову.

Ворожіння

Ворожити в двадцять дев’яту місячну добу категорично заборонено. Мало того, що всі відповіді, дані оракулом, будуть невірні і, як правило, з точністю до навпаки, так ще за допомогою ворожіння ви привернете в своє життя небажаних «астральних гостей», позбавитися яких самі не зможете. Вам доведеться звертатися до фахівців.
Саме сьогодні чорні маги наводять порчу через ворожильні практики. Багато астрологічних шкіл попереджають, що спіритичні сеанси у двадцять дев’яту місячну добу в буквальному розумінні смертельно небезпечні.

Талісмани 29 місячної доби

Символ дня: гідра, спрут.

Каміння: опал, обсидіан, лабрадорит, перли, яшма, змійовик.

Аромат: апельсин – усуває смуток, тривогу, депресію, допомагає забути про неприємності, відмовитися від негативних думок. Стабілізує настрій. Аромат апельсина допомагає зростанню віри у свої сили та оптимізму. Пожвавлює та відновлює витончену ауру, особливо після тяжкої хвороби. Насичує людину силою, зміцнює дух, підвищує імунітет. Цей аромат асоціюється із Сонцем і несе світло, розганяючи пітьму.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...