Translate

вівторок, 15 листопада 2022 р.

Сон у ніч проти 15 листопада

Фахівці рекомендують особливо уважно поставитися до сну на 15 листопада. Намагайтеся запам'ятати його подробиці та розшифруйте. Якщо сон яскравий і приємний, то все з
дійсниться обов'язково, незважаючи на перешкоди. Якщо сон був сірий і похмурий, то нічого не справдиться. Погано, якщо 15 листопада Вам наснилися діти, що плачуть. Значить, наяву Ви живете минулими образами. Якщо бачите легкий та радісний сон, то у Вас є можливості для реалізації задуманого.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

😴Тлумачення снів болгарський перець

Перець – символ уві сні часто віщує сварки, обман, складне становище, наклепи наклепників, втрати. Однак іноді він обіцяє успіхи на роботі, порозуміння вдома, успішний перебіг справ, добробут – каже сонник. болгарський перець, що приснився, трактується більшістю сонників як сприятливий символ, що віщує зміни на краще в житті сновидця. Для хворої людини подібні сновидіння обіцяють швидко одужання без ускладнень. Якщо людина страждає на депресію, то незабаром її життя буде наповнене радісними подіями, які не дадуть приводу для смутку та туги. Однак точна інтерпретація нічних мрій про болгарський перець залежить від багатьох обставин сновидіння, які необхідно згадати. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога 
Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Брудний болгарський перець сниться до новин про тяжку хворобу доброго знайомого.
✦ Нарізати гнилі стручки перцю – до хвороби дитини незабаром.
✦ Є фарширований – до підлості та зради з боку людини, якій довіряєш.
✦ Садити перець на дачі – до побутової травми.
✦ Різнокольорові перчики – до марних надій.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Зривати з кущів стиглий болгарський перець сниться до прибутку під час відрядження.
✦ Вибирати на ринку красиві, соковиті стручки – до реалізації планів та прогресу у бізнесі.
✦ Маринувати перець – до фінансової стабільності.
✦ Якщо наснилося, що зібрали великий урожай перцю, це до статку.
✦ Пригостили їм друзів — до веселого проведення часу.

Сонник по днях тижня

Інтерпретації в залежності від того, коли наснився болгарський перець:
✦ у понеділок – до великих змін в особистому житті;
✦ у вівторок – до любовних пригод;
✦ у середу – до отримання добрих новин;
✦ у четвер – до збитків;
✦ у п'ятницю – до сюрпризу від близьких;
✦ у суботу – до зустрічі з другом;
✦ у неділю – до сліз.

♀Сонник для жінок
Для жінок:
✦ незаміжній жінці болгарський перець сниться на щастя в особистому житті;
✦ незаймана – до роботи в жіночому колективі;
✦ нареченій – до сварки з нареченим;
✦ заміжній жінці – до відпочинку із сім'єю;
✦ вагітної – до легких пологів.

♂Сонник для чоловіків
Для чоловіків:
✦ одруженому чоловікові болгарський перець сниться до успіху на роботі;
✦ холостому хлопцеві – до новин від далеких родичів;
✦ незайманому – до печалі;
✦ нареченому – до зустрічі з друзями.

🌛Місячний сонник

Трактування по Місячному соннику:
✦ у Повний місяць – до проблем зі здоров'ям;
✦ на спадний Місяць – до зниження на посаді;
✦ у Молодик болгарський перець сниться до зміни роботи;
✦ на Місяць, що росте, – до позитивних змін в особистому житті.

Висновок

Отримавши тлумачення від сонника, треба зіставити його з тим, що відбувається у вашому житті, тоді Ви зможете зрозуміти, чого Вам чекати або побоюватися. Отримавши приємне тлумачення, Вам необхідно вірити в нього і тоді все, що Ви задумали, обов'язково здійсниться. А якщо передбачення було сумним, то у ваших силах це змінити, адже наша доля в наших руках.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 15 листопада 2022 року

21 місячний день
Загальний опис
Двадцять перший місячний день – день абсолютної чистоти та благородства. Важливо бути чесними та справедливими, навіть у дрібницях. Якщо реалізація задуманого вимагатиме якихось жертв не зупинятися. Цілком віддатися справі і є можливість придбати абсолютно новий рівень ваших можливостей. Можна перевершити себе і знайти довгоочікувану свободу. Хвороби, що виникають сьогодні, можуть виявитися небезпечними. Часто вони непередбачувані. Хвороба може пройти швидко та без сліду, а може затягнутися. Якщо у Вас на 21 місячний день випало перше побачення, вважайте, що Вам пощастило. Ці відносини часто переростають у серйозні. Цього дня Ви навряд чи бачитимете віщі сни. Як правило, вони не несуть нам жодної цінної інформації і є просто підсвідомим переживанням подій, що відбуваються з нами у реальному житті. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 21-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♌ Місяць у знаку Лев
Лев  цар звірів. Знак наповнює людей гордістю та царственістю. Розум стає рішучим і хоробрим, трохи егоїстичним, що прагне лідерства. Звернувшись до когось за допомогою чи порадою, ми швидше за все отримаємо їх, оскільки у людей з'являється схильність до здійснення благородних вчинків. Це час кохання себе та оточуючих, час позитивної творчої енергії.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися «тверезо» мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком та близькими – це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 21 місячної доби

Цього дня Ви навряд чи бачитимете віщі сни. Як правило, вони не несуть нам жодної цінної інформації і є просто підсвідомим переживанням подій, що відбуваються з нами у реальному житті. Наскільки символічним не здавався Вам у цей день сон, не варто навіть думати про нього. Не читайте сонники в надії зрозуміти сенс, не переживайте, якщо події та картинки сновидіння були трагічними та жахливими. Так само не варто радіти нічому позитивному, що Ви побачите уві сні. Все це лише спотворена реальність. Тільки один символ нашого сну може мати сьогодні значення. Якщо Вам насниться щось пов'язане з конями, зверніть увагу на ці образи. Це символізує майбутні зміни або випробування, з якими Вам доведеться зіткнутися.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...