Translate

неділю, 21 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 24 місячний день

Загальний опис

24 місячний день є дуже спокійним днем. Цей день дуже добрий для творчості, мистецтва, початку невеликого будівництва чи масштабного проекту. Сьогодні, як ніколи, потрібно уникати сварок та конфліктів, бо до нічого хорошого це не приведе. Люди в 24 місячний день налаштовані дуже благодушно. Якщо ви вчора когось образили, сьогодні обов'язково потрібно вибачитись. Причому зробити це вам не складе великої праці. Хороший день для отримання нових знань та експериментів. Але якщо ви до цього заздалегідь не підготувалися, краще залишити всі експерименти до більш сприятливого часу, щоб не понести розчарування у своїх можливостях. Оскільки символом цього дня є ведмідь, то це виглядатиме так, ніби він просто в сплячці, але незабаром прокинеться і почне свої дії. Цей день добре підходить для відпочинку з сім'єю на природі, заняттям спорту, або просто посидіти у невеликій компанії з хорошими друзями. Обов'язково скасуйте масові заходи, оскільки місячний день має бути м'яким і спокійним. Сьогодні Ви зможете відпочити не тільки душею, а й тілом, якщо все добре сплануєте заздалегідь. Приплив сил та позитивної енергії відбувається саме цього дня. Чоловіки 
почуваються більш мужніми, а жінки більш жіночними. Є ймовірність того, що саме сьогодні посилюється потяг до протилежної статі, особливо у чоловіків, оскільки цей день вважається днем ​​чоловічої енергетики. Романтичні побачення цього дня відбуваються просто фантастично, всі справи заплановані на сьогодні вирішуватимуться швидко та легко. Навіть ті, які раніше здавалися для Вас неможливими, будуть вирішені. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 24-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

У 24 місячний день проблеми зі здоров'ям бувають незначними і швидко проходять. Хороший день для зайняття спортом, але без сильних фізичних навантажень. Можна просто позайматися йогою або походити босоніж по землі, при цьому відчути прекрасний масаж для ніг, а також корисно відвідати лазню або парну. У 24 місячну добу не в жодному разі не можна голодувати, оскільки сьогодні дуже вразливі печінка і пряма кишка. Також сьогодні не можна робити очищення організму, і обов'язково зменшіть вживання рідини. Наприклад, соки замініть на овочі та фрукти. Особливу шкоду здоров'ю сьогодні Вам можуть принести куріння та алкоголь. Постарайтеся виключити це хоча б сьогодні. З медичної точки зору можливі захворювання статевих органів. Дуже корисний і цілющий сьогодні секс, особливо для чоловіків. Оскільки він є хорошим профілактичним засобом від багатьох захворювань. Фізичне навантаження краще лікувати добрим і спокійним сном.

Робота та бізнес

24 місячний день є сприятливим для фінансової діяльності. Це хороший день, для планування бухгалтерських операцій, проведення конференцій, створення проектів і так далі. Вдалий для будь-яких нових справ, у майбутньому вони принесуть Вам успіх та гроші. Можна і треба діяти активно. Усі розпочаті відносини вдаються, а що виникають у процесі проблеми і завдання легко вирішуються. Виявіть підвищену активність. І результат не змусить на себе довго чекати. Гарний день для справ, пов'язаних із грошима. На відміну від 23 місячного дня, енергія цієї доби не агресивна та не руйнівна. 24 місячний день – це сприятливий період для творчості, особливо для створення творів мистецтва та їхньої презентації. Відмінний день для будівельного бізнесу та реставраційних робіт підвищеної складності. Найкращий день для проведення суботника, для копання земельної ділянки або викорчовування дерев. Сьогодні виявите підвищену активність та отримаєте непередбачуваний результат.

Кохання та стосунки

Один із найсильніших місячних днів у всьому місяці. Сьогодні особливо сильним є сексуальний потенціал людини. Побачення відбуваються на висоті. Цього дня добре ще й обговорювати плани на майбутнє, а також розпочати їхню реалізацію безпосередньо. Хороший день для того, щоб провести його в родинному колі, купаючись у коханні. Чим менше контактів поза домом, тим краще. Відмінний день для сексуальних подвигів, а для зачаття дитини, це, мабуть, один із найкращих днів всього місяця. 24 місячна доба буде важка для тих чоловіків, яким дуже хочеться, але не з ким. Щоб не перетворитися на маніяків-ґвалтівників, їм рекомендується перетворити сексуальну енергію, на творчу.

Весілля

Цей день чудово підходить для створення сім'ї. Люди, які високо цінують сімейні цінності, повинні одружитися саме в 24 день
місячний календар. 24 місячна доба – це ідеальний час для створення сімей, які планують завести багато дітей. Енергії сьогодення благотворно впливають на здоров'я та на можливість продовження роду. Шлюби створені цього дня, обіцяють бути щасливими та довготривалими. Тому якщо в плани вашої пари не входить мати велику кількість дітей або ви взагалі вирішили поки що їх не заводити, будьте сьогодні обережні із укладенням шлюбу. Адже вас можуть чекати деякі несподіванки, які йтимуть у розріз із вашими початковими планами.

Секс

Сьогодні просто чудовий день для сексу! Буде дуже добре, якщо ви не стримуватимете себе і повністю відчуєте всю радість від інтимної близькості! Можете займатися сексом стільки, скільки вам хотітиметься, не варто обмежувати себе в цьому. Давні вірили, що цей день пов'язаний із родючістю, тому на двадцять четверту місячну добу займатися сексом настійно рекомендується. Хороший секс в цей день допоможе вам позбутися психо-емоційного дискомфорту, зняти стрес і втому, він буде мати хороший профілактичний ефект, допоможе вам впоратися з дрібними недугами. Можна сміливо стверджувати, що секс у цей день цілющий! Але будьте уважні у виборі партнера. Не варто вступати в інтимні стосунки з незнайомими людьми. Це має бути ваш перевірений партнер, якому ви довіряєте, а ще краще, до якого відчуваєте теплі почуття чи навіть кохання.

Зачаття дитини

Зачатий в 24 місячний день певною мірою схожий на символ дня - ведмедя, а в дитинстві – на ведмежа. Він не буде спритним, що не страшно, якщо ви не бажаєте народити професійного акробата. Зате ця людина стане добряком, відзначиться високою моральною та фізичною силою, а говорити правду-матку віддасть перевагу особі. Незважаючи на останню якість, оточуючі будуть ставитись до нього з симпатією. Така людина виражатиметься грубо й іноді цинічно, у прояві почуттів їй не властива нудотна ніжність, зате вона буде щирою. У зачатої в цей день людини дві проблеми та дві небезпеки – це лінощі та хвороби. Лінь завадить йому досягти того, що він потенційно здатний отримати. А хвороби можуть тривати довго. Цій людині необхідно з раннього дитинства дбати про здоров'я і не нехтувати працею.

День народження

Народжений у цей день має величезну енергію. Природа наділяє його талантами у різних галузях. Зазвичай ця людина не відступає від справи, за яку взявся, доки не доведе її до кінця. На оточуючих він може справляти враження дивної чи дивакуватої людини. Через нерозуміння у ньому часто прокидається бажання піти у себе, ізолювати себе від суспільства. З іншого боку, цим людям властива жадібність, заздрість та егоїстичність.

Стрижка та краса

Якщо Ви задумали змінити стрижку, то не на двадцять четвертий місячний день. Оскільки волосся буде рости дуже повільно. І не надумайте здивувати рідних, або друзів освітленням волосся.Раджу просто підібрати щось із натуральних тонів, або укласти своє волосся у незвичайному для Вас стилі. Постарайтеся повністю, без страху змінити свою звичайну зачіску, на щось неймовірне і красиве. Наприклад, вставте живі квітки у волосся, або зробіть великі локони.

Сни 24 місячної доби

Двадцять четверта місячна доба буде особливо успішною, якщо виявити весь свій творчий потенціал по максимуму, зуміти висловити власне бачення світу. Але як упіймати цю ноту натхнення? Де черпати сили? Тут прийдуть Вам на допомогу сновидіння-одкровення цього дивовижного дня. У цей день небо в цей день спостерігається протягом усього дня. Але постарайтеся не бути забобонними і просто не надавайте їм особливого значення. Якщо Ви перебуватимете в хорошому настрої, то Вам можуть наснитися і позитивні сни, які допоможуть Вам у майбутньому, або нагадають про хороше минуле. Деякі сни підкажуть, в якому напрямку Вам слід рухатись далі. Не шукайте в них якихось певних знаків і символів: щоб їх зрозуміти, достатньо буде прислухатися до власних відчуттів. Якщо після сну залишаться прекрасні, приємні почуття, значить, нічого Вам у своєму житті міняти не потрібно: Ваш творчий та життєвий потенціал реалізується повною мірою. Якщо ж після сну Вам тяжко на душі, Вами опановують погані, песимістичні думки та настрій, подумайте: це Ваша творча енергія проситься на волю. Загалом, 24 місячні доби всім несуть позитив і силу – потрібно лише зуміти скористатися ними.

Магія та езотерика

День екстремальних ситуацій, несподіваних вчинків та захисту від нападу. Період руйнування старого та творення нового. Всі розпочаті справи неодмінно будуть завершені в найкоротші терміни та з дивовижними результатами. Добре розпочинати здійснення глобальних, довговічних проектів. Цього місячного дня панує чоловіча енергетика. День сприятливий для пробудження та отримання сексуальної енергії. Корисна робота зі зверненнями до язичницьких богів природи та родючості. Найефективніший день для лікування безпліддя, найбільше жіночого. Саме в цей день показані обряди на порятунок від родового прокляття, псування на закриття роду. Але й наведення такого негативу теж буде ефективним. Ефективна робота з магічними рослинами.

Ворожіння

Запитувати оракула в двадцять четверту місячну добу краще всього на теми, що стосуються подальшої долі, тих або інших проектів. Цього дня ворожать і на успіх в будівництві або на новосіллі. Добре вдаються ворожіння із застосуванням вогню.

Ворожіння по хлібу для новоселів
У перший вечір в новому будинку випекти хліб.
Якщо хліб вийшов:
✔ смачний, пишний, розсипчастий, без різких опуклостей і западин – вас чекає міцне здоров’я, достаток, розуміння і підтримка близьких. Зможете багато чого добитися в житті, спираючись на допомогу і підтримку друзів;
✔ смачний, пишний, але не дуже рівної форми, що складається як би з окремих вершин – відсутність згоди в сім’ї, втрата контактів з рідними і близькими. Прогнозований період буде неспокійним;
✔ розтріскався, але пишний і смачний – неприємні прийдешні події, можливий розкол сім’ї або розрив з друзями, проте здоров’я і сил вистачить, щоб подолати кризу; передбачається непоганий фінансовий стан;
✔ розламався в процесі випічки на декілька частин, при цьому одна з частин помітно менше за інших, висохла і така, що злегка пригоріла – смерть або важка хвороба кого-небудь з близьких;
✔ розтріскався, а частина хліба випеклася таким чином, що утворила маленьку окрему булочку – чекайте поповнення;
✔ пересохлий – свідчить про погане здоров’я і фінансові втрати; вчіться бути економними, іноді примирятися з долею, не розтрачувавши сили в погоні за нездійсненним;
✔ пригорів – сльози і туга часто відвідуватимуть того, хто ворожить, проте, якщо разом з тим хліб все ж таки смачний і пишний, це не перешкодить добитися матеріального успіху;
✔ пишний, але несмачний – прийшов час зайнятися власним виглядом і здоров’ям, вирішувати свої проблеми, не втручаючись в чуже життя. Здригніться і почніть нове життя.

Талісмани 24 місячної доби

Символ дня: ведмідь, «шива», скеля, гора, що піднімається до неба, фалос, а також Вулкан (Гефест) – бог Вогню та ковальської справи.

Каміння: чорна яшма, малахіт, обсидіан повітря, блакитний нефрит.

Аромат: верес – утихомирює гнів, прибирає наслідки сильного стресу, заспокоює та насичує людину життєвими силами. Аромат вересу також сприяє очищенню організму та енергетики від забруднень та сприяє загальному оздоровленню.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...