Translate

неділю, 14 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 18 місячний день

Загальний опис

18 місячний день – день самоаналізу. Цього дня необхідно подивитися на себе збоку, відмовитись від ілюзій. Слід зібратися з силами і не підкорятися чужій волі. Зберігати нейтральне становище у відносинах. Сьогодні, як у дзеркалі, відбивається Ваша сутність. Кожна людина має своє дзеркало, в якому вона бачить навколишній світ. У дзеркалі відображаються ваші дії, вчинки, емоції. У 18 місячний день рекомендується дотримуватися у всьому поміркованості, не виявляти гординю і марнославство, не засуджувати, не бажати зла. Щоб з Вами не сталося цього дня, хороше чи погане, треба взяти до уваги та зробити висновки. Адже цей урок призначено саме Вам. Це підказки природи, в якому напрямку Вам треба працювати над собою. Спостерігайте та помічайте будь-які натяки Всесвіту. Зверніть увагу, чи не спотворює Ваше дзеркало реальність, чи криве воно. Оскільки символом 18 місячного дня є ще й мавпа, то треба побоюватися тих людей, які особливо схильні до впливу цього знака. Вони перевертають, спотворюють сенс ваших слів, нав'язують свою думку, передражнюють інших. Вони спотворено сприймають світ, схильні до удавання. З ними небезпечно мати ділові контакти і навіть спілкуватися. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 18-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Випадків у 18 місячну добу не буває. Якщо Ви захворіли в 18 місячну добу, значить, у Вашій поведінці, у Вашому способі думок щось не зовсім благополучно. Потрібно зробити відповідні висновки та розпочати проведення практик для гармонізації свого організму. Якщо Ви хочете щось змінити у своєму житті на краще, треба терміново змінити її сприйняття. Треба контролювати свої думки, емоції, вчинки, прагнути робити добрі справи, допомагати людям у важких ситуаціях. 18 місячний день – це день захисту та допомоги. У 18 місячну добу особливо вразливі нирки та апендикс. Не можна сидіти на землі, холодному камені, щоб не застудити нирки. Необхідно дотримуватися дієти, що щадить, щоб не викликати загострення. Гарячі напої та алкоголь у цей день взагалі виключаються. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непохитною. У 18 місячну добу може посилюватися стан депресії, виникати необґрунтовані страхи.

Робота та бізнес

18 місячний день є несприятливим для бізнесу для проведення фінансових операцій. Навіть будь-які переговори рекомендується перенести на другий день. Можна виконувати вже розпочату та поточну роботу. Для працівників мистецтва, для працівників наукової та дослідницької сфер 18 місячний день вважається сприятливим. Ви, звичайно, раніше у свою роботу вводили елементи нововведення, новаторства та прогресу. Так ось, в 18 місячну добу Вам належить проаналізувати, чи вони гармонійно вписалися у Вашу реальність. Рекомендується оцінити зобов'язання, які Ви на себе взяли, надавати турботу та підтримку іншим. Як у дзеркалі, Ви побачите свою справжню суть. У 18 місячну добу можуть виникати негативні емоції, конфлікти, сварки прямо, як то кажуть, на рівному місці, без особливої ​​причини. Тому у взаєминах з начальством, колегами, друзями, родичами, коханими треба проявляти обережність та стриманість, обачність та розсудливість, терпимість та доброзичливість. А ось різними ритуалами для залучення грошей у 18 місячну добу нехтувати не варто. Наприклад, можна повісити над вхідними дверима підковування, але тільки «ріжками» вгору, щоб гроші накопичувалися, а не тікали. Усередині квартири або офісу під килимок можна покласти купюру. Коли миєте підлогу, не забудьте її оселити на місце.

Кохання та стосунки

18 місячний день не дуже підходить для побачень. Вони залишають у душі відчуття порожнечі та самотності. Зважте на це, особливо, якщо ваші відносини знаходяться на стадії зародження. Сьогодні Ви можете почути про себе багато нового, що може Вам не дуже сподобається. Цього дня Ви
з однаковою ймовірністю можете випробувати на собі як підлість та егоїзм, так і любов та турботу. Якщо ваші стосунки вже міцні, то уважно прислухайтеся до того, що говорить про Вас близька людина. Це допоможе Вам дізнатися про ваші слабкі місця та попрацювати над ними. Зверніть увагу на випадкові знайомства, що відбулися цього дня, можуть бути досить перспективними. У 18 місячний день, ми можемо зустріти ту любов, на яку заслуговуємо, тому що партнер буде нашим дзеркальним відображенням. Якщо Ви скупі, то він буде відвертим скнаром. Якщо Ви марнотратні, то він буде мотом та гравцем. Якщо Ви щедрі та співчутливі, то і партнер Вам дістанеться такий самий. Отже, якщо Ви в цей день виявили якийсь недолік у своїй половині, пошукайте аналогічний у себе і постарайтеся його позбутися. Тоді і ваш партнер несподівано для Вас зміниться на краще.

Весілля

Місяць манить і заворожує. Вона впливає як на настрій, а й у долю. Місяць має жіночу енергію. Якщо у вашому гороскопі переважає Місяць, то ви маєте великий інтерес для чоловіків, вам легко швидко і вдало вийти заміж. Ритми Місяця допоможуть вам у пошуках другої половинки, допоможуть зустріти свою долю та створити гармонійну родину. Непоганим днем ​​для одруження вважаються 18 місячну добу. Нові знайомства, нові захоплення змінюватимуть внутрішній світ і наближатимуть до щастя. Але укладати шлюбний союз у 18 місячний день необхідно лише з любові. Шлюб на корисливій основі надалі призведе до розриву стосунків. Сили Космосу не допустять цього варіанту, адже цього дня, як у дзеркалі, відображаються ваші корисливі мотиви.

Секс

У цей день постарайтеся утриматись від сексу. Це може не дуже добре позначитися на вашому емоційному стані, ви і ваш партнер перебуватимете на різних хвилях, вам буде важко зрозуміти бажання одне одного. Неприпустимий сьогодні випадковий секс або ж з неперевіреним партнером. Якщо ж повністю утриматися від інтимної близькості не вдасться, то пам'ятайте, що секс сьогодні має бути спокійним, повільним. У жодному разі не експериментуйте з місцями заняття любов'ю, а пози постарайтеся вибирати стандартні для вашої пари. Нехай прелюдія у цей день розтягнеться у вас довше, ніж зазвичай. Більшу насолоду ви і ваш партнер отримаєте від ніжних дотиків і масажу, ніж від статевого акту. Також на вісімнадцяту місячну добу не рекомендується займатися активним сексом, бурхливо виявляти емоції. Будьте ніжні та чуйні по відношенню один до одного, нехай ваші очі говорять більше, ніж ваші слова.

Зачаття дитини

По можливості не плануйте зачаття дитини на 18 місячну добу. Характер і доля таких дітей будуть дуже мінливими, вони сильно піддаватимуться зовнішнім впливам і залежатимуть від свого оточення. Якщо вони з дитинства потраплять «на правильну хвилю», життя їх складеться дуже успішно. Вони зможуть легко досягти фінансового та матеріального благополуччя, зможуть ставити перед собою амбітні цілі і без особливих зусиль їх добиватися. Ці люди, як правило, щирі та чесні перед собою та перед іншими, що буде високо оцінено оточуючими.І навіть якщо вони потраплятимуть у складні та неприємні ситуації, вроджена чарівність та зовнішня привабливість допоможуть їм «вийти сухими з води». При несприятливому збігу обставин, якщо вони потраплять у погану компанію або їх оточуватимуть не ті люди, ця якість може заважати їм у житті. Іноді в силу життєвих обставин вони розлютуються на світ і стають дріб'язковими, жадібними, жорстокими.

День народження

Люди народжений у цей день працелюбні та працездатні, уперті та наполегливі, терплячі. Вони вміють досягати своєї мети, нерідко досягають завидного становища у суспільстві та матеріального благополуччя. Здатні вчити та вести за собою інших людей. До їхніх порад можна прислухатися, часто бувають проникливі. Якщо ці люди працюють над собою, розвиваються, то їм відкривається здатність до об'єктивного бачення світу. Вони позбавляються помилок, усвідомлюють свої та чужі помилки. Якщо ж йдуть жебраком шляху розвитку, у них спотворюється уявлення про мир і людей, вони заплутуються у своїх ілюзіях, виникає ситуація кривого дзеркала. Найбільша шкода завдає егоїзму, як тільки вони починають думати лише про себе, вони потрапляють у смугу невдач. Супутникам цих людей важливо не обмежувати їхнє почуття свободи. Вони не перекладають зобов'язань, але якщо дати свободу, то таким чином можна змусити його взяти на себе ті самі зобов'язання.

Стрижка та краса

У 18-й місячний день стрижка забороняється. Внаслідок цієї операції можуть виникнути негативні наслідки, наприклад, крадіжка, втрата будь-якої речі чи власності. Може погіршитися стан здоров'я не тільки ваш, але навіть і ваших тварин. Адже вони чудово відчувають енергетику людини, беруть частину негативних енергій на себе і можуть захворіти.

Сни 18 місячної доби

Сни 18 місячних діб, переважно, здійснюються. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Можливі прибутки, покупки, подарунки, обновки. А причиною неприємних та страшних снів може бути ваш внутрішній стан – тривога чи стрес. Поганий сон можна скасувати. Це у ваших силах. Прокинувшись, треба відразу подивитися на яскраве електричне або сонячне світло. У образі сновидінь, як і дзеркалі, відбивається ваша сутність. Навіть дивний сон іноді може містити раціональне зерно. Можна зробити важливий висновок для покращення життєвої ситуації.

Магія та езотерика

Це небезпечний день, хоч і не сатанинський. День кошмарів та таємних перешкод. Пов'язаний із наслідуванням, слідуванням за кимось іншим. Гарна робота з фантомом, двійником як своїм, так і чужим. У цей день дуже добре розпочинати багатоденні ритуали спадного місяця, спрямовані на знищення негативу: чищення, виливки, вичитування. Взагалі будь-які чищення цього дня будуть результативними. З любовної магії ефективними будуть остуди (крижана і, якщо відповідний день тижня, «Пікова дама» по Мансуру), а також рунний «Льод стосунків». Ритуали на ворогів за допомогою заморожування та роботи з дзеркалами (дзеркальне псування тощо), проведені в цей день, матимуть найбільшу ефективність. Можна практикувати змови від поганої людини, від ворогів та недоброзичливців.

Ворожіння

Запитувати оракула в цю місячну добу можна тільки на теми, що стосуються вашого внутрішнього світу. Всі інші питання одержать неясні, і, як правило, суперечливі відповіді.
Багато астрологів попереджають, що у вісімнадцяту місячну добу краще всього утриматися від будь-якого виду ворожіння, де використовуються дзеркала або що відображають поверхні, також різні кристали, оскільки в цей період через них в наш світ може проникнути шкідлива астральна суть і натворити немало бід.

Талісмани 18 місячної доби

Символи дня: дзеркало, мавпа, Аспід (вампір).

Каміння: агат білий, аметист бузковий, опал. Серед самоцвітів опал вважається одним з найкрасивіших. Властивості каменю дуже суперечливі. Вважається, що він допомагає слабким, а для сильних може стати ворогом.

Аромат: Іланг-Іланг – вирівнює енергетичну оболонку. Допомагає усунення затиснення, почуття невпевненості, занепокоєння, астено-депресивних станів. Витісняє з життя нервозність, гнівливість та дратівливість. Надає допомогу у відношенні з близькими людьми. Допомагає залучити позитивні енергії та кохання.
Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...