Translate

середу, 10 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 10 серпня

Сон у ніч на 10 серпня може передвіщати важливі зміни у житті сплячого. Він може мати безліч образів, змінювати сюжет та повторюватися. Однак далеко не вся символіка, представлена ​​уві сні, щось означає. Іноді сновидіння взагалі не має прямого відношення до сплячого та його життя. Воно може вказати на події, які стосуються його близьких людей.
Яскравий, цікавий сон може містити попередження. За його розшифровкою слід звернутися до досвідченого тлумача.
Жах, що приснився, відображає проблеми у вашій підсвідомості, які зараз необхідно вирішити. Побачити уві сні дощ – до сліз. Сонце сниться до позитивного вирішення проблеми. Дитячий сміх уві сні вказує на кардинальні зміни у планах.
Ще вважається, що сни з 9 на 10 серпня можуть здорово вимотати Вас, і краще більшу частину ночі спати. А в народі кажуть, що якщо не знаєте, яке рішення прийняти, з'їжте грушу на заході сонця, і потрібне рішення прийде до Вас уві сні.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Наснилися веселощі з коханою людиною, це говорить про те, що необхідно внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні – наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

😴Тлумачення снів ПОЛІТ УВІ СНІ

Літати уві сні – це мало з чим порівнянний за відчуттями досвід. Як правило, людина, що опритомніла від такого сну, відчуває надзвичайну ейфорію і приплив сил. З дитинства знайома фраза «літаєш – значить ростеш» набуває нових смислів, якщо тобі вже за тридцять або твоє зростання вже метр дев'яносто. Невже завжди такий сон означає рости? Ні, насправді все набагато цікавіше та складніше.
Політ уві сні – це один із найпопулярніших снів, і з одного боку його можна трактувати як свободу, а можна – як втрату контролю. Психологи вважають, що якщо людина побачила уві сні політ, це означає, що вона вдало застосовує у своєму житті всі навички та вміння для того, щоб досягти максимуму у тій сфері, в якій зацікавлений. На думку езотериків, нічні польоти означають, що сновидець має багато життєвих сил, багато досягає на духовній ниві.
Як це часто буває, трактування снів з різних сонників дають різні результати. Більшість джерел сприймають сни про політ дуже оптимістично, тоді як деякі приписують йому жахливі передбачення. Так чи інакше, завжди варто покладатися і на власне сприйняття і, що ще важливіше, здатність вершити свою долю самостійно.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Літати на мітлі може снитися до проблем на роботі, а також у особистому житті. Можливі інтриги та плітки з боку оточуючих. Такий сон може передвіщати хвороби та інші недуги.
✦ У ступі – до вимушеного переїзду.
✦ Літати за допомогою крил – для молодих людей це передбачає хворобу, а для літніх такий сон обіцяє швидку смерть або смерть близької людини. Для дівчат такий сон означає любовні пригоди. У представниць жіночої статі за часів гормональних сплесків цілком нормально бачити такі сни.
✦ Літати і відчувати, що паморочиться в голові, – до розчарувань.
✦ Летіти і впасти з висоти уві сні віщує боротьбу з життєвими складнощами. Особливо якщо Ви зазнали страшного страху під час падіння. Боротьба може відбутися як у сфері кар'єри, і на особистому фронті.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Літати низько над будинками сниться до успішного інвестування власних коштів.
✦ Над нічним містом – до влаштування на цікаву роботу.
✦ Над вулканом – до яскравих вражень.
✦ Підніматись у повітря на машині та літати у хмарах – до незвичайної подорожі.
✦ Стрибнути та полетіти – до виконання дитячої мрії.

Сонник по днях тижня

Тлумачення із сонника по днях тижня:
✦ у понеділок літати сниться до здійснення необдуманого вчинку;
✦ у вівторок – до вигідних покупок;
✦ у середу – до збільшення заробітної плати;
✦ у четвер – до службового роману;
✦ у п'ятницю – до зради коханої людини;
✦ у суботу – до звістки про смерть далекого родича;
✦ у неділю – на допомогу другові.

🌛Місячний сонник

Тлумачення з Місячного сонника:
✦ в Повний місяць літати сниться до підтримки друзів у важкій ситуації;
✦ на спадний Місяць – до отримання цінної інформації;
✦ в Молодий місяць – до появи прибуткового хобі;
✦ на Місяць, що росте, – до проблем через небезпечного суперника/суперниці.

Висновок

Трактування снів відрізнятиметься від того, кому цей сон наснився – чоловікові чи жінці, молодій людині чи людині у віці, також значення має і статус людини, нинішні проблеми та інші обставини, тому найбільш детальну розшифровку сну можна дізнатися за допомогою фахівця. Крім того, важливим є і день тижня, коли наснився сон, і обставини польоту, та інші деталі.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 10 серпня 2022 року

13 місячний день
Загальний опис
13 місячний день дуже суперечливий. Його символом є колесо долі – Сансара. Усі ми підвладні його обертанню. Цей символ порівнюють із змією, що кусає свій хвіст. 
Цей день також пов`язаний з кармою, тому що колесо – це наше життя, а прядка  тягне життєві нитки. Ми повинні думати про свою карму, про те, що робимо на даному етапі життя, яку карму намотуємо на прядку свого життя, і що навантажили на це колесо за всі минулі роки. Цьому сприятиме заняття з нитками  будь-яке розпускання, розмотування та інше. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 13-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

13 місячний день – день навчання та інтуїції. Цього дня інформація ллється суцільним потоком. Потрібно налаштуватись на отримання корисної інформації з будь-яких джерел, наприклад, з книг. Не витрачати дорогоцінний час на збирання марної інформації. Інтуїція допоможе отримати осяяння та зробити відкриття, але бути готовим до виникнення старих проблем із минулого.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♑ Місяць у знаку Козеріг
Людина стає практичною і завзятою, збільшуються самолюбство та амбітність. Емоційні питання бажано відкласти убік. Гарний час для ділових поїздок, контактів та знайомств. Поки що Місяць у Козерозі дисциплінованість та відповідальність особливо актуальні.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни 13 місячної доби

Сон – це завжди підказка. Сон у 13 місячну добу підкаже ту доріжку, якою треба йти, щоб настали зміни життя на краще. Сни цього дня майже завжди збуваються. Важливо дослухатися до підказок снів, щоб зберегти частину своєї життєвої енергії. Щоб не забути сон, можна просто записати, а потім правильно проаналізувати. Сни 13 місячних діб здійснюються на десятий день. Сни іноді стають провідниками у майбутнє.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...