Translate

вівторок, 23 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 23 серпня

Сон у ніч на 23 серпня стосується стосунків сплячого з його оточенням. Він підкаже наскільки надійні оточуючі вас люди. Хто заслуговує на довіру, допомагає в житті та досягненні успіху.

Сни цієї ночі здійснюються тільки в тому разі, якщо є кольоровими  тільки в такому разі є сенс запам'ятовувати їхній сюжет, щоб розуміти, до якого розвитку подій готуватися. Якщо ж ідеться про чорно-білий варіант сновидіння, то в ньому необхідно шукати підказку щодо того, як  правильно чи ні  просувається людина своїм життєвим шляхом. Щоправда, роблячи з них висновок, необхідно буде орієнтуватися на емоційний слід сну.

Кажуть також, що у сні можна отримати відповідь на питання, що хвилює вас. Тільки якщо сон склався на повну картинку – будьте готові отримати інформацію, яка вам не сподобається. Якщо ваші відчуття змінюються протягом усього сюжету, варто проаналізувати всі переходи. Вони підкажуть, які саме зміни в житті на вас чекають, і допоможуть привести їх у гармонійний стан.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

😴Тлумачення снів СВІЧКА

Деякі видіння в нічних мріях запам'ятовуються дуже міцно та ясно. Іноді в снах зустрічаються такі предмети, які хоч і є звичними, але все ж таки ми твердо звідкись знаємо - це не просто сон, в ньому неодмінно прихований важливий зміст або послання. Це правда 
 ніщо так просто не мріє, а деякі особливо яскраві символи тим більше. Один із них – свічка. Старовинний, стародавній символ, незамінний атрибут релігійних та магічних дій, символ прихованого, таємного, і водночас – символ романтики та ніжних почуттів, затишку та віри. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Точний сенс трактування часто залежить від подробиць сну: яка була ситуація та атмосфера, хто робив маніпуляції зі свічкою і що при цьому говорилося. Які емоції випробовувалися під час споглядання свічки? Можливо, був якийсь специфічний ритуал чи обряд, який дасть зрозуміти глибокий підтекст сну. Всі ці дрібні деталі відіграють вагому роль, тому саме від них залежатиме сенс, який ніс у собі образ свічки. Якщо вже свічка приснилася – то недарма.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Спалювати на могилі церковну свічку – до великих проблем в особистому житті.
✦ Вважати свічки на торті – до виконання малооплачуваної роботи.
✦ Запалювати свічку в лампаді – до такої тривоги.
✦ Зламати чорну свічку – до невеликих неприємностей.
✦ Дивитися на яскраве світло свічки – на нещасний випадок.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Нести в руках запалену свічку і чути її тріск сниться до легкого досягнення мети.
✦ Купити одну велику свічку в церковній лавці – до поповнення у сім'ї.
✦ І помітити на ній кров – до веселої урочистості.
✦ Згасла свічка поруч із маленькою іконкою – до довголіття.
✦ Гаряча тінь, що відкидає, на стелю – до підвищення окладу.

Сонник по днях тижня

Значення сну в залежності від дня тижня:
✦ у понеділок свічка сниться до розчарувань та втрат;
✦ у вівторок – на допомогу близьких;
✦ у середу – до страху перед труднощами;
✦ у четвер – до загострення хронічного захворювання;
✦ у п'ятницю – до швидкої закоханості;
✦ у суботу – до сварки з рідними;
✦ у неділю – до участі у безперспективному проекті.

🌛Місячний сонник

Тлумачення залежно від фази Місяця:
✦ Повний місяць свічка сниться до романтичної пригоди;
✦ в Молодий місяць - до періоду невдачі;
✦ на Місяць, що росте – до туги за коханою людиною;
✦ на спадний Місяць – до зустрічі з друзями.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному – і важливо, вибираючи свій для тлумачення, не помилитись. Тому що значення дуже відрізняються, а символ це настільки непростий і значущий, що мрії з ним мають серйозне значення. Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 23 серпня 2022 року

26 місячний день
Загальний опис
26 місячний день обіцяє бути не дуже сприятливим. У цей день у Вас постійно змінюватиметься настрій. Сьогодні не варто щось робити чи починати, бо нічого хорошого у цей день не станеться. Все буде складатися дуже не сприятливо для Вас та вашої діяльності. Намагайтеся не витрачати сьогодні гроші на придбання великих покупок, оскільки надалі Ви переконаєтеся, що це Вам зовсім не потрібна річ і даремно витрачені гроші не повернути. Постарайтеся сьогодні бути зібраними та уважними, оскільки можливі пограбування чи втрати. Спокій та безперервність допоможе Вам уникнути багатьох конфліктів у 26 місячну добу. Постарайтеся сьогодні звузити коло спілкування. Спілкуйтеся лише з тими людьми, у яких Ви дійсно впевнені. Не плануйте на сьогодні жодних поїздок, а просто залишайтеся вдома, почитайте улюблену книжку або перегляньте хороший фільм. Водіям зірки обіцяють неприємності на дорозі та застерігають бути гранично уважними, особливо за кермом. Можливі аварійні ситуації. Намагайтеся не брати в голову погані думки, а думайте лише про хороше. 26 місячний день гранично наповнений енергією, яка відкриває людині таємні знання, тому потрібно особливо уважно поставитися до прикмет і снів цього важкого дня.
Девіз дня: Не вір усьому, що бачиш, адже навіть сіль виглядає як цукор.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 26-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌘 Стара спадна Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодика. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика посиліть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♋ Місяць у знаку Рак
Час дуже сильного на емоційний стан людини. Ми стаємо м'якими та сприйнятливими до всього, що відбувається навколо нас. Філософське ставлення до себе, свого внутрішнього світу допоможе впоратися із життєвими труднощами. Спокійне і ласкаве спілкування до душі, чуйність до чужих страждань допомагає знайти друзів і помічників.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися «тверезо» мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком та близькими – це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 26 місячної доби

Вдень вся інформація постає перед людиною у спотвореному вигляді, тому більшість висновків, які вона робить у цю місячну добу, неправильні та оманливі. А ось сни, навпаки, будуть очищені підсвідомістю і постануть перед Вами без жодних прикриттів. Тлумачення та розшифровка не знадобляться: те, що Ви побачите, буде прямою вказівкою на те, що відбувається у вашому житті. Якщо Ви у своїх снах 26 місячного дня виявлятимете такі якості, як егоїзм, жадібність, злість, марнославство, кар'єризм, – як би Вам не було це неприємно, Ви такими є у справжньому житті. Якщо ж Ви були надто критичні до себе у своєму сновидінні, варто подумати про об'єктивність власної самооцінки, щоб це не заважало розкриттю ваших справжніх здібностей у реальному житті. Незважаючи на весь тягар 26 місячного дня, він багатьом допоможе правильно оцінити власні сили та зрозуміти, на що він здатний. Головне – дотримуватися спокою і ні в що не втручатися.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...