Translate

понеділок, 15 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 15 серпня

Сон у ніч на 15 серпня дуже значний, щоправда, запам'ятовується дуже рідко. Якщо ж сновидіння Вам запам'яталося, то шукайте в ньому сенс. Це можуть бути натяки на розвиток взаємин із близькими людьми, родичами, а також другою половинкою.
Сни, сповнені образів позитивного характеру, закликають до рішучих дій. сюжети, що відбуваються на природі, обіцяють розчарування і фінансові втрати.
Побачене цієї ночі підкаже, як позбутися всього, що Вам набридло, а також не приносить позитиву в житті. Незграбні ситуації уві сні варто сприймати як попередження.
Бачити уві сні, як хтось працює – ваші старання винагородяться. Якщо щось не виходить – заспокойтеся та відпустіть ситуацію.
Бачити дощ уві сні – до проблем зі здоров'ям.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим – то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

😴Тлумачення снів стрижка під каре

Стрижка під каре, це двоякий символ уві сні – з одного боку, віщує зміни, з другого – неприємності на любовному фронті. Сонник стверджує: відбудуться зміни у багатьох сферах життя. Часто такі сни пов'язують із зрадами та зрадою.

Пояснюючи, до чого сниться стрижка під автомобілем володарці довгого волосся, сонники розходяться на думці. Одні з них уособлюють таке бачення з упевненістю у власних силах. Інші джерела стверджують, що сни, в яких довелося обрізати довге волосся, свідчать про неприємні спогади, що нагромадилися в реальному житті. Щоб не зіпсувати собі настрій, думок, пов'язаних з минулим, слід терміново позбавлятися.

Щоб дізнатися точніший прогноз, необхідно проаналізувати всі обставини сновидіння. !!!Важливо знати: якщо сновидиця справді зробила собі каре, а потім побачила його у своєму сні, значить ніяких приводів для занепокоєння бути не повинно. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень сну про стрижку під каре:

✦ Якщо незнайомий чоловік робить сновидиці модну стрижку, наяву їй доведеться пережити довгий період самотності.
✦ Стригтися у подруги сниться до серйозної сварки з нею в реальному житті.
✦ Самою собі підстригати волосся під каре і укладати його – до занепаду сил та апатії.
✦ І бачити на підлозі острижені локони – до легкого нездужання.
✦ Якщо наснилося, що підстриглася надто коротко, то це до втрати великої суми.

ТОП 5 позитивних значень сну про стрижку під каре:

✦ Якщо жінці сниться, що вона підстриглася під карою і незадоволена результатом, у реальному житті опиниться в центрі уваги колег і отримає від них цінний подарунок.
✦ Підстригтися у перукарні сниться до фінансової винагороди, завдяки якій спляча зможе вирішити матеріальні проблеми.
✦ Стригти волосся своєму конкуренту – до збільшення прибутку та колосального успіху у бізнесі.
✦ Бачити уві сні, як мамі обстригли густе волосся під каре – до приємного сюрпризу від батьків.
✦ Красива стрижка каре у сестри сниться до великої радості.

Сонник по днях тижня

Інтерпретації сонника днями тижня:
✦ стригти волосся під каре сниться з понеділка на вівторок – до появи сильного конкурента;
✦ з вівторка на середу – до підвищення на посаді;
✦ з середи на четвер – до відкриття власного бізнесу;
✦ з четверга на п'ятницю – до конфлікту з колегами;
✦ з п'ятниці на суботу – до здобуття премії;
✦ з суботи на неділю – до виграшу у грошовій суперечці;
✦ з неділі на понеділок – до одужання.

🌛Місячний сонник

Інтерпретації Місячного сонника:
✦ у повний місяць – до появи депресії;
✦ на спадну – до вдалого вирішення проблем на роботі;
✦ молодик – до сварки з коханою людиною;
✦ якщо каре сниться на Місяць, що росте – до вигідної угоди.

Висновок

Варіантів трактування сновидіння, в якому присутня дія стрижка під каре, чимало, але для того, щоб визначити, який з них найбільше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 15 серпня 2022 року

18 місячний день
Загальний опис
18 місячний день – день самоаналізу. Цього дня необхідно подивитися на себе збоку, відмовитись від ілюзій. Слід зібратися з силами і не підкорятися чужій волі. Зберігати нейтральне становище у відносинах. Сьогодні, як у дзеркалі, відбивається Ваша сутність. Кожна людина має своє дзеркало, в якому вона бачить навколишній світ. У дзеркалі відображаються ваші дії, вчинки, емоції. У 18 місячний день рекомендується дотримуватися у всьому поміркованості, не виявляти гординю і марнославство, не засуджувати, не бажати зла. Щоб з Вами не сталося цього дня, хороше чи погане, треба взяти до уваги та зробити висновки. Адже цей урок призначено саме Вам. Це підказки природи, в якому напрямку Вам треба працювати над собою. Спостерігайте та помічайте будь-які натяки Всесвіту. Зверніть увагу, чи не спотворює Ваше дзеркало реальність, чи криве воно. Оскільки символом 18 місячного дня є ще й мавпа, то треба побоюватися тих людей, які особливо схильні до впливу цього знака. Вони перевертають, спотворюють сенс ваших слів, нав'язують свою думку, передражнюють інших. Вони спотворено сприймають світ, схильні до удавання. З ними небезпечно мати ділові контакти і навіть спілкуватися. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 18-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♈ Місяць у знаку Овен
У дні Овна важко контролювати свої емоції і люди стають більш активними, дратівливими та егоїстичними. Це потрібно враховувати під час спілкування з іншими людьми. Краще використовувати надзвичайний приплив енергії та почати короткострокову справу, яка потребує великої кількості психічної та фізичної енергії. Перший знак зодіаку допоможе вам у нових справах.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка – жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День «важкий»  почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а недруги допомогти. Усі справи, окрім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни 18 місячної доби

Сни 18 місячних діб, переважно, здійснюються. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Можливі прибутки, покупки, подарунки, обновки. А причиною неприємних та страшних снів може бути ваш внутрішній стан – тривога чи стрес. Поганий сон можна скасувати. Це у ваших силах. Прокинувшись, треба відразу подивитися на яскраве електричне або сонячне світло. У образі сновидінь, як і дзеркалі, відбивається ваша сутність. Навіть дивний сон іноді може містити раціональне зерно. Можна зробити важливий висновок для покращення життєвої ситуації.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...