Translate

вівторок, 16 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 19 місячний день

Загальний опис

Дев'ятнадцятий місячний день – складний день. Неконфліктність, розсудливість, витривалість, терпіння – обов'язкові умови вашої поведінки цього дня. Сьогодні Місяць, навіть не дуже впевнений у собі, дає можливість перемогти страх. Будьте чесні самі з собою, не потрапляйте до мережі самообману, обмірковуйте кожен свій крок. Будьте чуйними, коректними, уважними до оточуючих. Не будьте егоїстичні, не думайте лише про свої інтереси. Ваші дії в 19 місячну добу піддаються оцінці вищих сил. Загартуючись у боротьбі цього дня, ви набудете мудрості, ваша особистість стане сильнішою і світлішою. Все залежить від ваших дій та думок. 19 місячний день несе у собі такі якості, як самодисципліна, самовдосконалення. Але з іншого боку – саморуйнування. зло, брехня. І ось необхідно уникнути розставлених мереж, уникнути провокацій цього дня.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 19-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Будьте обережні та уникайте укусів тварин і комах, особливо отруйних. Сьогодні природні отрути та отрутохімікати дуже небезпечні. Хвороби 19 місячних діб не вважаються небезпечними для життя, але досить тривалі та мляві. Не можна зловживати пігулками. Прагніть дотримуватися дієти, вживайте тільки свіжі продукти, оскільки є ймовірність харчового отруєння. Фізично не рекомендується перевантажуватись, день вважається травмонебезпечним. Для людей з неврівноваженою психікою 19 місячну добу вважаються критичними. Не можна нервувати, сваритися, дратуватись, конфліктувати. Необхідно уникати стресових ситуацій. Для зміцнення нервової системи рекомендовано контрастний душ. Для розрядки допускається невелике гуляння, допускається навіть вживання алкоголю, але не надмірне.

Робота та бізнес

Тяжка енергетика 19 місячного дня несприятлива для ведення бізнесу. Можна легко піддатися чужому впливу, заплутатися в спритно розставлених мережах ваших конкурентів. Рекомендується займатися лише поточними справами. Можна з великою обережністю планувати нові справи, але не починати їх реалізовувати. Небезпечно навіть заводити нові знайомства. Не можна в 19 місячний день проводити серйозні фінансові операції, не можна позичати, не можна віддавати борги, не можна укладати договори, не можна дозволяти себе обплутувати. Жодних сумнівних маніпуляцій з грошима не проводьте, не ризикуйте. Обмежте контакт із керівництвом, вирішуйте лише дрібні питання. Так як 19 місячний день загрожує обманом, не піддавайтеся на авантюрні пропозиції, не звертайте уваги ні на які чутки. Не варто цього дня займатись питаннями нерухомості, судовими справами. Краще відкласти всі ці проблеми на інший день, більш сприятливий. Не варто хвалитися своїми успіхами – можна все втратити. Повинні мати місце лише чисті справи та чисті помисли. Благодійний вплив енергетика 19 місячного дня надає лише творчим людям, митцям, науковцям. Вони випробовуватимуть творчий зліт.

Кохання та стосунки

19 місячний день відноситься до складних днів місяця. Невідповідний час для побачень: можна ненароком образити один одного і серйозно посваритися. Це час обману та ілюзій. Дуже легко помилитися в чомусь, в комусь обдуритись. У жодному разі не можна з'ясовувати стосунки: Ви не розберетеся в проблемі, а лише ще більше заплутаєте її. Краще звести спілкування з оточуючими до мінімуму. Не піддавайтесь на провокації і самі не провокуйте людей. Сьогодні люди звертаються з Вами так само, як Ви поводитеся з ними. Тому будьте обережні, вибирайте слова та не робіть дурниць. Краще провести час удома чи на природі, відключивши телефон. Будьте уважні до своїх родичів та коханих. Допоможіть їм прожити цей день без конфліктів.

Весілля

Дев'ятнадцятий місячний день – один із найгірших днів для укладення шлюбу! У всіх давніх джерелах зустрічається опис цього дня, як темного, важкого та негативного. Люди, які сьогодні створили сім'ю, ризикують прожити разом дуже недовго, їхній шлюб буде нервовим, неспокійним. Усі гірші сторони кожного з партнерів яскраво виявлятимуться під час спільного життя. Вас не залишатиме почуття, що людина, яку Ви полюбили і з якою уклали союз – це абсолютно різні люди! Ваш шлюб перетвориться на нескінченне з'ясування стосунків, ви прискіпуватиметеся один до одного, не зможете змиритися навіть з найдрібнішими недоліками свого партнера. Не виключено, що через відсутність розуміння та довіри, вас також переслідуватимуть постійні фінансові проблеми та нестабільність.

Секс

У 19 місячну добу спостерігається підвищена статева активність, тому допускається лише помірний секс. А найкраще цього дня секс взагалі не практикувати, оскільки зачаття не є бажаним. Жінкам треба виявляти особливу обережність. Є велика ймовірність насильства. У 19 місячну добу замість сексу рекомендуються водні процедури: контрастний душ, плавання, ігри на воді, купання в морі або водоймищах. Секс краще відкладіть на сприятливіший час. Займіться у цей період своїм духовним розвитком, моральним чищенням.

Зачаття дитини

Зачатий цього небезпечного 19 місячного дня може наділити людину неймовірною силою, магнетичним тяжінням. Іноді здається, що удари долі не завдають йому жодної шкоди, а події, що завдають тяжких ран будь-якому іншому, не залишають у його душі навіть подряпини. Така людина ніколи не заслужить образливих по відношенню до себе слів, надто багато в ній сили – тієї, яку побоюються і вороги, і друзі. Ця людина може мати певною мірою демонічну чарівність. Він приваблює людей, хоча вони часто не розуміють чим: адже чутливість і добродушність не в його натурі. Тим не менш, відповідаючи символу свого дня, він буде здатний залучити у свої мережі будь-кого. Якщо це чоловік, то фатальний, якщо жінка – тип знаменитої Міледі. Зачата в 19 місячний день людина виявить схильність до ризикованих підприємств, вона не рятує перед небезпекою, не злякається труднощів, піде напролом, її девізом стане фраза: «Найкраща атака – це напад».У роботі та повсякденних справах він виявить працьовитість, старанність, вміння плести інтриги, замкнутість, іноді песимізм і потяг до затворництва, самотнього способу життя. Залежно від виховання, людина цього дня може стати або брехуном, або дуже чесною та сумлінною людиною. Для нього важливо не втратити і так невелику емоційність, щоб не пробудити жорстокості натури. Важливо не пишатися своїми успіхами, тому що гординя згубна для його душі.

День народження

Народжений у цей день спочатку несе в собі світло, добро та безліч талантів. Такій особистості важливо зберегти моральну чистоту і не поринути в гординю та честолюбство. Люди, що народилися сьогодні, відрізняються хорошим здоров'ям. Перемогти вади і розкривши свої таланти, вони знайдуть мудрість і доживуть до глибокої старості. У найгіршому випадку з них вийдуть брехуни, підлабузники, інтригани, невдахи.

Стрижка та краса

Ризик нашкодити як пасмам, так і здоров'ю підвищується, незважаючи на те, що настрій у Вас зараз на висоті і все здається досить позитивним. Такий здається і перспектива відновлення свого зовнішнього вигляду. Так ось, все це лише здається. Насправді результат Вас не порадує, а лише змусить довгий час страждати через вибір на користь походу до перукаря.

Сни 19 місячної доби

Снам 19 місячних діб не можна надавати великого значення. Вони іноді збуваються, іноді бувають порожніми, іноді бувають пророчими. При тлумаченні снів 19 місячних діб головне - вкотре не потрапити в павутину самообману та власних ілюзій. Не будьте настільки самовпевнені у власних силах: довірьте трактування сновидінь професіоналу. Тим більше, що сни цього дня дуже важливі для Вашого подальшого самовизначення щодо життя та розуміння тих глибинних процесів, що відбуваються на даний момент у Вашій свідомості. Всі приховані аспекти Вашої підсвідомості мають властивість проявляти себе в сновидіннях цього місячного дня. Правильно вловивши той інший образ у своєму сні, отримавши правильне тлумачення, можна переглянути те, що відбувається у вашому житті. Ці знання допоможуть взяти під контроль не лише свої вчинки та думки, а й деякі події, які раніше, як Вам здавалося, зовсім не залежать від Вас.

Магія та езотерика

Сатанинський, чаклунський, магічний день. День спокус. День прояву темних талантів, прихованих чаклунських здібностей. День стихії вогню. Дуже ефективний для будь-якої жорсткої магічної діяльності: псування на закриття шляхів, на невдачі, деякі псування на смерть. Як правило, у цей день у людей виявляються стреси, недуги, сняться кошмарні сни, загострюються психічні захворювання, розщеплення свідомості, депресія, страхи – доцільно використовувати ці прояви у своїх інтересах, тобто виконувати псування на божевілля, на кошмари, зомбування, поневолення, придушення волі, оморочки, обплутування свідомості. Так як. символ цього дня – павук, павутина, мережа, то доцільно виконувати роботи із зв'язуванням, наузи, «відьомі сходи», так само ефективними будуть егільєти (як чоловічі, так і жіночі). Особливо ефективними будуть практики, де потрібно використовувати вогонь: спалювати фото, восковий вольт тощо. З чисток добре піде відпал. Заборонено колективну роботу.

Ворожіння

Ворожити суворо забороняється, оскільки в цей період дуже активна негативна астральна суть, яка під час ворожіння проникає в наш світ. Оскільки при справжньому ворожінні завіса між світами піднімається, і людина, що не володіє відповідною підготовкою, може “винести на собі” всіляких злих духів і шкідливі сутності нижчих шарів астрального світу.

Талісмани 19 місячної доби

Символ дня: павук, мережа, золотий павук, павук Рахна. Ці символи говорять самі за себе. Цей день – суперечливий, складний та небезпечний. Павук виступає у ролі творця долі. Символ павука несе у собі як порок, так і чесноту. Сьогодні Ви є воїном, борцем.19 місячний день ніби Вас перевіряє на міцність, чи спроможні Ви утримати завойовані позиції, пройти всі випробування.
Каміння: лабрадор, гагат, хризоліт, зелений гранат. Мінерали цього дня передають свою енергію людині, посилюючи чи зменшуючи її емоції та якості характеру.
Аромат: левзея (маралів корінь) – відновлює форму та яскравість аури. Усуває дефекти енергетичного поля. Допомагає швидко відновити сили після хвороби чи втоми. Підвищує продуктивність сну та релаксації. Активізує фізичну та розумову діяльність. Підвищує швидкість реакції, концентрацію уваги та ментальну продуктивність. Сприяє оптимістичному настрою, допомагаючи позбутися негативних думок.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...