Translate

суботу, 27 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 30 місячний день

Загальний опис

Тридцятий місячний день не кожен місяць. Якщо він наступає, то найчастіше буває дуже коротким. Однак навіть цей невеликий часовий проміжок можна використати на благо. 30 місячний день є одним із сприятливих днів за місячним календарем. Це день вибачення та найвищої радості. Сьогодні потрібно підбивати підсумки минулого місяця, а також добре позбавиться всього Вам не потрібного. Наприклад: віддайте борги, перестаньте спілкуватися з людьми, які Вам не приємні. І не в жодному випадку не сумуйте за минулим, оскільки попереду на Вас чекає гарне майбутнє. Добре сьогодні просити вибачення у людей, які на Вас в образі. Якщо є можливість зробіть пожертву, вона обов'язково окупиться в тисячу разів більше. Сьогодні налаштуйте себе на позитивні думки, даруйте радість оточуючим, зізнайтеся у коханні коханим людям, не соромтеся своїх почуттів. І пам'ятайте, що Ви вступаєте у нове життя.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 30-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii


Здоров'я

Хвороби, що виникли в 30 місячну добу, будуть не серйозними і не тривалими. Сьогодні шкідливо занадто багато часу проводити на ногах, можуть з'явитися болі в стегнах та попереку. У тридцяту місячну добу можливі інфекційні захворювання. Особливу увагу зверніть на своє харчування. Зі свого раціону слід виключити м'ясо. Їжа повинна бути легкозасвоюваною. Не навантажуйте свій шлунок, не влаштовуйте застіль. Алкоголь та тютюн сьогодні протипоказані. Також намагайтеся уникати фізичних навантажень, скасуйте тренування, а просто проведіть день у розслабленні. Не завадить сьогодні трав'яна ванна та розслаблюючий масаж.

Робота та бізнес

Оскільки тридцята місячна доба дуже коротка не варто починати жодні нові справи. Постарайтеся не проводити сьогодні переговори, не свариться зі співробітниками, не укладайте угоди. Сьогодні Ви можете побачити результати Ваших зусиль, які Ви прикладали протягом місяця. Якщо є така можливість, то цього дня просто відпочиньте та розслабтеся. Ще краще влаштуйте для всіх вихідний. А митці сьогодні повинні старанно працювати. Сьогодні можливе створення шедевра, грандіозного твору або відкрити нову грань таланту.

Кохання та стосунки

Як уже говорилося вище, 30 місячний день дуже короткий, і буває не в
кожного місяця місяця. Але якщо він є, не втрачийте свій шанс, і проведіть його разом з коханою людиною. Також цей день підходить і для розірвання зв'язків, які вже зжили себе і пригнічують Вас. Ідеально підходить для побачень. !!! А якщо у Вас сьогодні перше побачення, то краще його відкласти. Замість нової зустрічі корисніше згадати і проаналізувати минулі події та зустрічі, усвідомити своє справжнє ставлення до тієї чи іншої людини, її ставлення до вас.

Весілля

Не вдалий день для укладання шлюбів. Шлюб, що відбувся сьогодні, може бути не довгим, як і сам 30-місячний день. Те, наскільки щасливою буде сім'я, створена цього дня, дуже залежить від зрілості та досвідченості партнерів. Можливо, здасться дивним, але якщо в обох майбутніх подружжя цей шлюб вже не перший, ймовірність того, що їхній союз буде довгим і безхмарним, досить висока. Очевидно, що створюючи сім'ю вже вдруге, а можливо, і втретє партнери мали зробити правильні висновки зі своїх попередніх відносин. Тому для них ризики мінімальні, і можна без сумніву йти до РАГСу саме сьогодні.

Секс

Сьогодні постарайтеся знати міру у сексі. Якщо буде можливість, постарайтеся повністю утриматися від інтимних стосунків. Ні в яких
джерелах не зустрічається згадок, що секс на тридцятий день Місяця заборонено, але враховуючи загальну характеристику цієї доби, практикувати помірність буде не зайвим. Вступаючи в інтимні стосунки цього дня, ви повинні керуватися більше власним самопочуттям та настроєм вашого партнера. Якщо ви обидва перебуваєте в хорошому настрої, якщо ви спокійні та щасливі, а з ваших губ не сходить посмішка, тоді можете сміливо займатися сексом. У такому разі він принесе вам багато задоволення і позитивним чином позначиться на самопочутті.

Зачаття дитини

На відміну від попереднього дня, 30-й місячний день вважається одним із найвдаліших для зачаття, а то й найуспішнішим. Зачата у цей день людина проживе легке, безхмарне життя. Зрозуміло, як усі люди, він стикатиметься з труднощами, але вони будуть мінімальні, і він впорається з ними, часом навіть не помітивши. Одним словом, це те саме безбідне життя, про яке ми всі мріємо. Крім того, ця людина не буде поверхневою або закостенілою. Він буде дуже мудрий, зрозуміє багато таємниць всесвіту. У його характері – доброта, милосердя, кохання, співчуття. Ці якості притягнуть до нього величезну кількість тих, хто потребує підтримки – якщо не ділом, то хоча б словом. Людина цього дня буде щасливою у сімейному житті, їй пощастить із другою половиною. Дуже добре, якщо під час вагітності батьки приділятимуть час справ милосердя, любові, співчуття, допомоги ближнім.

День народження

Люди, народжені в 30 місячний день, мають кращі людські якості, їм дарується щасливе і радісне життя. Гарні, духовно розвинені, добрі, несуть у світ благодать і всепрощення, співчутливі. Своє покликання, завдання народження усвідомлюють із раннього віку. Головне для цих людей – Любов.

Стрижка та краса

У цей день не рекомендується стригти волосся. Оскільки стрижка обіцяє зустріч ворога своєму шляху. День дуже добре підходить для релаксу та розслаблення: сходіть у спа-салон, зробіть масаж, побалуйте себе чимось приємним, виявите максимальну турботу про своє тіло. Цього дня сеанс у лазні має бути витвором мистецтва, але слід уникати різких запахів.

Сни 30 місячної доби

Дуже логічно, що 30-й місячний день подарує Вам легкі, радісні, щасливі сни. Вони дозволять Вам набратися сил, відпочити,
почерпнути позитивну енергію. Однак не варто надто легковажно ставитися до сновидінь цього дня, тому що вони несуть у собі певні знаки, які теж треба вміти розтлумачити. Вони будуть нести інформацію про підсумки прожитого місячного місяця. При правильному розшифровці можна дізнатися, де саме Ви припустилися помилки і чи можна її виправити, в якому випадку Ви пішли на компроміс із власною совістю і які наслідки це мало і для Вас особисто, і для людей, що Вас оточують. Однак не варто на цьому зациклюватися: всі засвоєні уроки з образів, що приснилися, будуть Вам дуже корисні в майбутньому. Це дозволить наступний місячний місяць прожити із мінімальними втратами.

Магія та езотерика

30 місячна доба буває не кожен місяць. Іноді триває лише кілька хвилин. Це день підбиття підсумків, день вчинення жертвоприношень, відмова від непотрібного. Це день завершення справ, роздачі старих боргів і день вступу в нове. Рекомендується очищення житла та виготовлення оберегів для дому. Показано роботу з камінням.
Цей час, коли слід здійснювати підношення своєму гуру або вчителю, час роздавати милостиню, жертвувати гроші на добродійність. Рекомендується також сходити в церкву або відвідати храм.
Астрологи, Тібету, радять сьогодні виконувати ритуали, направлені на досягнення довголіття і отримання здоров`я.

Ворожіння

У даний період можна запитувати оракула на будь-які теми. Але особливо добре вдаються ворожіння на овочах або фруктах, оскільки тридцята місячна доба пов’язана із землею та родючістю, адже в деякому розумінні це час збирання «урожаю», людина збирає те, що сіла в перші місячні дні і вирощувала протягом всього місяця.

Ворожіння на подружнє життя
Дати молодятам по яблуку і попросити почистити їх.
Якщо:
✔ шкірка зрізана однією стрічкою, не має розривів – життя буде рівним, без зльотів і падінь;
✔ очищення є купкою невеликих шкірок – життя буде нескладним, насиченим дрібними неприємностями.

Ворожіння по яблуках в шапці для наречених
Відберіть декілька яблук, але всі вони повинні бути різними: одне хороше, стигле, інше – з червоточиною, третє – в’яле.
Покласти яблука в шапку і дати чоловіку або дружині витягнути будь-яке з них, але із закритими очима.
Якщо витягнуть яблуко:
✔ хороше – життя молодих буде хороше;
✔ червиве – життя не складеться;
✔ в’яле – життя буде рівним, без особливий потрясінь.


Талісмани 30 місячної доби

Символ дня: лебідь, золотий лебідь.

Каміння: білий корал, гірський кришталь, турмалін.

Аромат: базилік – допомагає позбутися меланхолії. Усуває прояви нервового виснаження та перевтоми. Відновлює об'єктивність самооцінки, усуває комплекси та допомагає позбутися егоцентризму. Надає ясності та гостроти думок.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...