Translate

суботу, 13 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 13 серпня

Сон у ніч на 13 серпня вважається віщим. Бачення віщує події, здатні ощасливити сплячого, і можуть здійснитися на сьомий день. Сни дуже часто здійснюються або містять передбачення. Це може бути лікування важких хвороб чи поліпшення матеріального становища. Яскраві сни зазвичай обіцяють сприятливі події. Все, що побачите, слід тлумачити буквально.
Дівчатам сни з 12 на 13 серпня можуть передбачити вагітність. При цьому це відбудеться не через непрямі символи. Прихований зміст може полягати лише у снах чоловіків, які бачать вагітною свою жінку. У цьому випадку бачення передбачає не щасливу подію та майбутнє батьківство, а матеріальні втрати та погіршення добробуту.
Уважно поставтеся до свого настрою уві сні. Гарний настрій обіцяє новий роман. Погане – фінансові втрати.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із п'ятниці на суботу

Сон із п'ятниці на суботу також може знайти собі застосування насправді. Велика кількість щасливих подій та приємних вражень, подарованих Морфеєм, говорить про отримання маси позитивних емоцій найближчими днями. Часто бачення цієї ночі характеризують події найближчого майбутнього як для самого сновидця, а й у його близьких друзів чи членів сім'ї.


😴Тлумачення снів ВАГІТНІСТЬ

Вагітність уві сні можна тлумачити по-різному. Саме тому у соннику є безліч різних версій, які відображають значення побаченої вагітності під час сну. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Часто вагітність уві сні відбиває готовність, як жінки, так і чоловіки до чогось креативного. Тому, що ще не поширили на маси, ну або просто не придумали. Не варто дивуватися, іноді й чоловіки можуть бачити себе уві сні вагітними. Звичайно, стан вагітності для чоловіків неприродний, але такі сни можуть трактуватися як «зачаття» масштабного проекту, ідеї чи починання.

Традиційно бачити вагітність уві сні вважають добрим знаком, який пророкує фінансове благополуччя – здатність «народити» багатство. Також говорять про творчий потенціал, плани на створення чогось цінного та значущого та про зрілість особистості в цілому. Але, як і в кожного символу, вагітність має і негативне значення – найчастіше це приховане захворювання чи потрапляння під чуже вплив.

Сон про вагітність може виявитися і віщим  підсвідомість про подібні речі здогадується куди раніше, ніж виявляються фізіологічні ознаки, так що зробити тест буде не зайвим. До речі, саме такий підхід у тлумаченні снів був у Зигмунда Фрейда – він вважав, що жінка, яка побачила себе уві сні вагітною, може починати готуватися до появи малюка. Втім, була в нього й інша версія: жінка незадоволена своїм партнером і незабаром почнеться нові стосунки. Варто чекати змін у особистому житті та самотній жінці, яка побачила себе вагітною уві сні.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Дізнатися уві сні про вагітність дочки чи сестри сниться до зради коханої людини.
✦ Радіти в очікуванні пологів подруги – до появи почуття закоханості до егоїстичної чи жорстокої людини.
✦ Дівчина, яка збирається зробити аборт, сниться до зради, пліткам, які зіпсують репутацію сновидця.
✦ Побачити колегу з великим животом – до звільнення.
✦ Знайома жінка в очікуванні дівчинки - до проблем, хвороби родича.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Дізнатися про вагітність літньої родички сниться до несподіваного підвищення на посаді.
✦ Дізнатися про вагітність двійнят уві сні – до успіхів у бізнесі.
✦ Відчувати ворушіння плоду та зрозуміти, що завагітніла – до гарного настрою.
✦ Зробити УЗД та дізнатися, що вагітна – до невеликого прибутку.
✦ Незнайомка в хорошому настрої сниться до нової роботи, знайомств з протилежною статтю.

Сонник по днях тижня

Тлумачення Сонника по днях тижня:
✦ у понеділок новина про вагітність сниться до втрати важливого клієнта через власну лінощі;
✦ у вівторок – до сварки з другом, що призведе до розриву стосунків;
✦ у середу – до спроби сновидця приховати випадкову зраду;
✦ у четвер – до укладання вигідної угоди;
✦ у п'ятницю – до звільнення;
✦ у суботу – до появи нового джерела доходу;
✦ у неділю – до отримання невеликої спадщини.

🌛Місячний сонник

Тлумачення Місячного сонника:
✦ в Повний місяць – до успіху на роботі;
✦ на спадний Місяць – до можливості заробити хорошу суму грошей;
✦ дізнатися про вагітність сниться в Молодик до ризику стати жертвою шахраїв;
✦ на Місяць, що росте – до непотрібних покупок, які не принесуть задоволення.

Висновок

Існують різні види сонників, кожен із них тлумачить сни по-різному. Аналізуючи сон, недостатньо зрозуміти, яка подія ховається за символом вагітності – реальне очікування на поповнення, якийсь творчий проект чи щось зовсім інше. Згадайте, які почуття ви відчували уві сні щодо вагітності. Радість? Тривогу? Страх? Швидше за все, те саме ви відчуваєте і по відношенню до реальної події – усвідомте та прийміть ці емоції.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 13 серпня 2022 року

16 місячний день
Загальний опис
Шістнадцятий місячний день – найгармонійніший і найлегший з усіх. В цей день Ви можете відпочити та розслабитися. Сьогодні світом управляють гармонія, рівновага, спокій та поміркованість. Дуже важливо зловити цю хвилю і слідувати за нею, щоб осторонь не залишитися і не втратити такий чудовий в енергетичному плані день. Сьогодні все працює на умиротворення. Символи 16 місячного дня – метелик та голуб, які символізують собою душу та легкий перехід із одного світу в інший. Сьогодні не можна впадати в крайність у будь-чому. Дотримуйтесь золотої середини. Утихомиріть свій характер, якщо вважаєте себе людиною неврівноваженою. Залиште роботу на інші, більш продуктивні дні. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 16-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога
 Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♓ Місяць у знаку Риби
Виявляється романтичність чи мрійливість, щедрість, благодійність. Період загострення інтуїтивних здібностей. Прекрасний час для усамітнення з власними думками та почуттями. Бажано осмислити все, що сталося за останній місяць.

♄ Субота
Цього дня тижня світом керує Сатурн. Енергетика суботи – незбалансована, доленосна, замкнуто-пасивна. День важкий – треба обмежувати свої бажання та потреби, контролювати те, про що йдеться. День усамітнення, концентрації, мовчання, роздуми над сенсом життя, вирішення власних проблем та підбиття підсумків. Цього дня слід відпочивати (відпочинок у суботу продовжує життя), лікуватись, не робити важливого, не починати нового, не перевтомлюватись, не докладати великих зусиль, не сваритися. Цей день сприяє будівництву будинку, сільськогосподарським роботам, купівлі та продажу нерухомості, врегулюванню питань з офіційними особами та державними установами, одержанню офіційних документів. Це день виховання дітей. У суботу не можна займатися справами вівторка, середи та неділі.

Сни 16 місячної доби

Сновидіння шістнадцятого місячного дня не треба сприймати як джерело інформації: вони не будуть тлумачитися. Підсвідомість у цей день працюватиме виключно на прояви вашої душі. Тож сни цього дня треба не тлумачити, а відчувати. Якщо сон буде легким, приємним, світлим і залишить по собі лише позитивні емоції, значить у вас у житті все йде правильно. В цьому випадку не варто займатися самоосудженням: ви знаходитесь на вірному шляху, згортати з нього не варто. Якщо ж сон залишає тяжкі відчуття, навіть якщо ви не пам'ятаєте, що саме вам наснилося в шістнадцятий місячний день, обов'язково займіться самоочищенням і духовним зростанням. Можливо, настав час переглянути деякі свої життєві позиції та виправити гнітючі помилки минулого, які не дають спокійно жити. Шістнадцятий місячний день направить вас дорогою гармонією, духовним самоочищенням і доброю прихильністю.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...