Translate

неділю, 14 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 17 місячний день

Загальний опис

Символом 17 місячного дня є виноградна лоза та дзвін. Сьогодні є день активного відпочинку. День набуття внутрішньої свободи, розкутості. Влаштовані сьогодні вечірки матимуть успіх. Покровительствующий бог дня 
 Діоніс, він Вакх. У давнину Грецію саме цього дня влаштовувалися вакханалії – святкування на честь бога вина Діоніса. Винні свята збирали все місто. Люди танцювали, спілкувалися, не було сором'язливості та ворожнечі. Але дія хмелю має і зворотний бік. Багато хто під впливом вина ставав агресивним, починалися бійки та бійні. 17 місячний день – це ще день любові. Він пов'язаний із жіночою енергією, яка на санскриті позначається як «шакті». Шакті — це жіноча богиня. День жіночих енергій. У 17-й місячний день всі люди проходять через процес отримання внутрішньої свободи. Можна дозволити собі сміятися, настроїти себе на те, щоб бачити смішне, і те, що доставляє радість. Рекомендується робити все, що виходить. Це також буде нам приносити радість і задоволення. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 17-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Сьогодні Місяць опікується жрицями кохання та танцівницями. Жінки стають пристрасними. Сьогодні можна знайти своє справжнє кохання. День буде позитивним з усіх боків, якщо Ви не впадете у буяння чи пияцтво. Будьте обережні у поводженні з непостійною енергією цієї місячної доби. Місяць не вподобає егоїстам, одинакам, похмурим і замкнутим людям. Авантюризм та несподівані вчинки вітаються, але до нахабства та варварства доходити не можна. Слідкуйте за знаками, які надсилає Вам доля. Вважається, що люди, відзначені природою, сьогодні здобувають одкровення.

Здоров'я

Хвороби 17 місячних діб є небезпечними. Вони несуть різноманітних ускладнення. Цього дня легко підхопити інфекцію. Тому, треба себе берегти, уникати протягів, взимку  тепліше одягатися, не наражати себе на ризик, уникати контактів з хворими і застудженими. Будьте обережні, оскільки день ще й травмонебезпечний. У 17 місячну добу при почутті нездужання або фізичної слабкості не намагайтеся відразу ковтати таблетки, не зловживайте прийомом ліків. Цього дня краще випити теплого вина, сухого чи червоного, вдатися до методів народної медицини. Сьогодні панує Бог вина – Діоніс. Він обов'язково допоможе Вам. Не ігноруйте запрошення на бенкет, не нехтуйте застіллям. Не треба відмовляти ні в чому. Сьогодні веселощі та вино підуть тільки на користь. У жінок внаслідок невитраченої жіночої енергії («шакті») можуть виникнути психічні розлади. Сьогодні небезпечні наркотичні препарати – вони не принесуть жодної користі, тільки спричинять тяжкі наслідки. Щоб зцілитись, корисно почати з осмислення свого життя. Довіритеся природі, використовуйте народні засоби чи домашні ліки. Можна сходити в сауну або влаштувати сеанс омолоджувальних процедур.

Робота та бізнес

17 місячний день вважається вдалим для торгівлі та торгових працівників, хороший для кадрових перестановок, вдалий для відряджень. Без особливого завзяття, спокійно можна виконувати поточну роботу. Творчі люди в цей період відчувають приплив натхнення. Мандрівники можуть вирушати в дорогу. Вдалою буде навіть невелика, недалека подорож. А ось бізнесменам у 17 місячний день нові справи та проекти краще не розпочинати, особливо великого масштабу. Переговори з партнерами, рутинну роботу з листуванням необхідно відкласти на другий день. Операції з великими фінансовими потоками в 17-місячний день проводити не рекомендується. Також краще відкласти судові розгляди. У 17 місячний день нічого нікому не обіцяйте, у борг нічого не давайте, конфліктів не провокуйте, не створюйте собі труднощів, щоб потім їх не долати. Чи не сковуйте свою внутрішню свободу.

Кохання та стосунки

Сімнадцятий місячний день – один із радісних днів місяця. Час спілкування, радості та дружніх зустрічей, яскравих знайомств та побачень. Енергія цього дня породжує веселий і безтурботний час, що сприяє радісним заходам. Цілком доречний активний відпочинок удвох чи з компанією друзів. Найяскравіший аспект у характеристиці цього дня – кохання. Він дуже вдалий для романтичних побачень. У 17 місячну добу вас може відвідати любов  пристрасть, що найчастіше виникає з першого погляду, але не слід втрачати голову і обережність: через неконтрольовану енергію він містить багато несподіванок. Сімейним людям добре в цю місячну добу влаштувати сімейне свято разом з дітьми, зводити їх у цирк або на якусь барвисту виставу. Влаштуйте у своїй сім'ї свято, сюрприз, розіграш або маленьку виставу. Проведіть весь день вдома разом зі своїми близькими.

Весілля

17 місячна доба – найсприятливіший час для проведення весільних урочистостей та ювілеїв. Для укладення шлюбів цей період  "золота середина", він підходить усім без винятку  і молодим, і літнім.
парам. Але особливо 17 місячний день підходить людям, які прагнуть бурхливого і романтичного сімейного життя. Це один із найсприятливіших періодів створювати сім'ю артистам цирку, мюзиклів, комікам, а також письменникам-гумористам. Це також вдалий час для проведення оригінальних та веселих весіль з великою кількістю розіграшів, приколів та несподіваних сюрпризів цікавих ігор тощо. Сімейним людям добре в цю місячну добу влаштувати сімейне свято разом з дітьми, зводити їх у цирк або на якусь барвисту виставу. Влаштуйте у своїй сім'ї свято, сюрприз, розіграш або маленьку виставу. Проведіть весь день вдома разом зі своїми близькими.

Секс

Секс у 17 місячну добу – це чудово. Цей день вважається днем ​​парних контактів. Обмежувати себе сьогодні у сексуальному плані в жодному разі не можна. Необхідно правильно використовувати енергію 17 місячних діб. У той же час не можна допустити довільний вихід енергії, щоб не спровокувати неконтрольовані вчинки. Різноманітність та винахідливість лише вітаються, але контроль над надлишком енергії втрачати не можна.
Зачаття дитини на 17 місячний день Незважаючи на те, що в 17 місячний день сприятливо випити трохи вина, батькам краще утриматися від спиртного, якщо вони вирішили зачати дитину. Інакше він може вирости п'яницею та ошуканцем. Але радість та буйні веселощі у цей день сприятливі. Людина в такому разі буде щасливою. У нього буде легка, весела вдача.

День народження

Діти, народжені в 17 місячну добу, дуже талановиті. Але їм необхідна підтримка другої половинки, або хоча б батьків і родичів. Люди цього дня потребують джерела парної енергії, тоді вони почуватимуться щасливими. Вони не можуть жити самі. Їм обов'язково потрібний парний контакт. Інакше, життя їм здасться нудним та сумним. Батькам дітей, народжених у 17 місячну добу, треба завжди пам'ятати, що у їхніх чад рано виявлятиметься інтерес до сексуального боку людського життя.

Стрижка та краса

Місяць буде завжди вашою помічницею, якщо ви будете дотримуватися місячних ритмів. Практики по місячних днях для краси та здоров'я для жінок завжди представляли великий інтерес. Стригтися в 17 місячний день заборонено. Внаслідок цієї операції можуть виникнути перешкоди у справах, ускладнення зі здоров'ям, погіршитися настрій, постраждати психіка. Чи не привертайте до себе негативні емоції. Виключіть у 17 місячний день маніпуляції з волоссям. Показано для збільшення життєвих сил будь-які водні процедури: тонізуючі ванни, походи в парну або сауну. Найкращий день у лазні для закоханих. Побудьте вдвох – запам'ятається надовго! Рекомендуються різні омолоджуючі засоби, маски та масаж із застосуванням кремів та масел.

Сни 17 місячної доби

Енергетика сімнадцятого місячного дня позначиться і на Вашій підсвідомості: сьогоднішні сновидіння підкажуть мудрій людині, яка вміє читати одкровення, чи правильною дорогою вона йде. Дуже важливо згадати не образи, що Вам снилися, а те емоційне відчуття, що залишилося у Вас після пробудження. Якщо сон був легким, приємним, навіть якщо Ви не пам'ятаєте точно, що Вам снилося, це може означати лише одне: обраний Вами шлях істинно вірний. Тож не варто з нього згортати, шукати якісь інші дороги та сумніватися. А от якщо сновидіння залишили похмурі, тяжкі відчуття, від яких не по собі, варто напевно замислитися про життя і про те, куди Вас веде ця дорога. Проаналізуйте свій минулий досвід, свої вчинки, перегляньте деякі свої цінності та ідеали. Може, час нарешті почати робити роботу над помилками, які так викривили Ваше життя і Вас самих? Тяжкі сни в 17 місячний день – лише зайвий доказ цього. Щоб сімнадцятий місячний день був сприятливий, слід відчути його позитивну енергетику та спрямувати її у потрібне русло. У цьому випадку він запам'ятається як найнезвичайніший і найщасливіший день у вашому житті.

Магія та езотерика

День впливу жіночих енергій. Робота із жіночим аспектом Сили. День підвищеної сексуальності, розкутості, веселощів. Ефективними будуть змови та ритуали на чуттєве, сексуальне кохання, на відновлення відносин. Привороти показані не жорсткі, спрямовані більше на флірт, гру, приємне проведення часу, легкі сексуальні присушування і прив'язки. Привороти цього дня роблять лише на чоловіків, привороти на жінок лягають слабо або взагалі можуть не лягти. Добре ляжуть обряди від ворогів та на боржників. Ефективне виготовлення талісманів та амулетів для того, щоб повернути удачу у свій бік, створення захисних оберегів. Особливо ефективною буде робота з вином та зі спиртним взагалі, яке спаюється об'єкту, чари на вино. Добре робити настоянки, ліки на вині. Гарна робота з водою та рідинами: заряджання води, шепітки на воду тощо. Так само вельми сприятливий для обрядів на гроші та вдачу.

Ворожіння

У сімнадцяту місячну добу необхідно ставити питання, що стосуються сексуальної, плотської і емоційної сфери людського життя.
Запитувати оракула можна на теми любовних відносин між чоловіком і жінкою (особливо рекомендується в цей час дівчатам ворожити на судженого). Відповіді на всю решту питань дадуть неточну відповідь, причому з дуже великими спотвореннями.
Астральна суть  «літописці», що відповідають за точність прогнозу,  теж веселяться в цей час і нерідко жартують над тими, хто в день любові і веселості ставить питання про політику або фінанси.

Ворожіння по пирогу на подружнє щастя
Шматок пирога потрібно розділити на дві частини, від одного шматка повинен відкусити чоловік, від іншого  дружина. Ці два шматки покладіть на тарілку і виставіть за вікно на ніч.
Якщо:
✔ обидва шматки пирога залишаться на тарілці незайманими — чоловік з дружиною цей рік будуть жити в злагоді та достатку;
✔ обидва шматки пирога зникнуть  весь рік пройде в сварках, взаємних претензіях і образах;
✔ зникне шматок пирога, від якого відкусив чоловік  весь рік чоловіку супроводитиме успіх, а примирителем в сімейних сварках виступатиме він;
✔ зникне шматок пирога, від якого відкусила дружина  весь рік дружині супроводитиме успіх, а примирителем в сімейних неладах виступатиме вона.

Ворожіння по папірцях на вибір жениха
Візьміть стільки папірців, скільки є претендентів на вашу руку і серце. На кожній напишіть ім’я одного з них. Складіть всі папірці вчетверо, перетасуйте і покладіть під подушку. На ранок дістаньте перший папірець, якого торкнеться рука. Чиє ім’я буде на ній написано, з тією людиною і судиться зберегти довгі відносини.

Ворожіння про відповідний час для заміжжя
Візьміть декілька папірців, напишіть на них дати, відповідні для того, щоб вийти заміж. Покладіть папірці під подушку, заздалегідь перемішавши їх. Після цього лягайте в ліжко і представляйте в подробицях власне весілля. Спробуйте представити якомога більше: жениха, весільне плаття, зачіску, туфлі, букет, гостей і так далі. Уявляйте все це до тих пір, поки не заснете. На ранок діставайте з-під подушки папірець, якого першого торкнеться рука. Дата, написана на ньому, є найкращою для заміжжя.

Талісмани 17 місячної доби

Символ дня: виноград, дзвін, виноградне гроно, сполох. Називається цей день та вдень Шакті. Шакті – це жіноча богиня. День жіночої енергії.

Каміння: циркон, прозорий аметист, соколине око.

Аромат: лимонник – посилює енергетику та привабливість людини. Зберігає людину від негативних енергій заздрощів та агресії.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...