Translate

середу, 24 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 27 місячний день

Загальний опис

27 місячний день, є одним із найкращих днів для початку будь-яких справ. У цей час місяць допомагає людям подолати будь-які перешкоди, подолає будь-які життєві проблеми. 
Дуже корисно відсторонитися від суєти та повсякденних проблем. Особливо добре сьогодні прислухатися до свого внутрішнього голосу та інтуїції. Інтуїція допоможе знайти себе, свій внутрішній та духовний світ. Слід слухати музику, подорожувати, відвідати концерт, зайнятися будь-якою творчою діяльністю та велика ймовірність побачити довгоочікуваний вихід із ситуації, що вимагає вирішення. Прекрасний день передачі знань іншим людям. Не обтяжуйте себе зайвими турботами. Будьте доброзичливі та оптимістичні. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 27-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

У 27-й місячний день необхідно гнати від себе негативні думки. Добре з ранку дати собі установку, щоб ні про що погане не думати: ніяких сумнівів, неспокою, ніяких мук. Цього дня рекомендується піст і стриманість.

Є практика для очищення від негативу цього дня. Якщо Місяць не у водних знаках, то рекомендуються для ніг водні процедури в солоній холодній воді. Треба постояти в тазі не більше 10 хвилин. За 10 хвилин із вас зійде вся «чорна» енергетика. Якщо стоятимете довше, почне сходити і хороша, добра енергетика. Таким чином, ми очищаємося і від зглазу. Температуру води робіть таку, щоб не відчувати дискомфорту. Коли стоятимете, увесь час треба уявляти, як все погане йде у воду. Якщо дуже погано цього дня, то можна узяти в ліву руку свічку. Свічку цю гасити не можна. Вона повинна згоріти вся. Можете наперед відрізати стільки, скільки вам потрібно, щоб вона горіла. Дути на вогонь не можна. Краще гасити свічку пальцями правої руки. Багаття краще засипати землею. Роздувати вогонь можна.

Цього дня рекомендується очищати помешкання, добре обкурювати пахощами, багном або ялівцем. Багно повинне тліти, а не горіти, щоб йшов дим. Можна й обкурювати ладаном. Добре очищає чага, вона добре тліє. Дим очищає і виганяє зло цього дня.

Здоров'я

Хвороби, що виникли в двадцять сьомі місячні дні, безпечні, нетривалі і проходять без ускладнень. Це добрий період для зміцнення здоров'я. Обов'язково проведіть будь-які водні процедури, але не купайтеся у відкритих водоймах і басейнах. Намагайтеся не бувати на протягах, оскільки дуже вразливі у цей день лімфатичні вузли. Не можна робити рентген та заборонено донорство (але заборона не діє, коли виникла загроза життю). Намагайтеся не вживати цього дня різні хімічні препарати, оскільки вони можуть спричинити непередбачену реакцію та виникнення ускладнень для здоров'я. Рекомендується сьогодні виключити алкогольні напої. А також менше пийте рідини і не вживайте солоних продуктів (солоний огірки, оселедці), щоб не було стрибків кров'яного тиску. Не рекомендується виконувати важкі фізичні навантаження. Якщо ви відчули втому, постарайтеся неодмінно відпочити.

Робота та бізнес

Загалом сьогодні вдалий день. Вдалий як для експериментів у сфері діяльності, так і для оригінальних рішень. Двадцять сьома місячна доба – хороший період для ведення бізнесу. Але не виключено, що цей період також може приховувати небезпеку. Добре придивляйтеся до фінансових операцій, уважно вивчайте документи для підписання нових договорів. Хороший період у тому, щоб займатися соціальними питаннями у документації. А також непогано займатиметься у цей день благодійністю. Вважається, що кошти, спрямовані на благодійність, цієї місячної доби, створюють сприятливу карму, і згодом звертаються прибутком, і не тільки духовним, а й матеріальним. Пам'ятайте, сьогодні удача на вашому боці.

Кохання та стосунки

Дуже добре підходить для побачень. Більшість людей перебуватиме у романтичному стані духу. Сьогодні Ви зможете більше дізнатися про свою половинку та краще зрозуміти її, причому значна частина інформації прийде інтуїтивно. Дозвольте своїй душі цього дня відпочити, не влаштовуйте скандалів і не з'ясовуйте стосунки. Двадцять сьома місячна доба – ідеальний час для примирення після сварок та конфліктів. Не забудьте сьогодні відвідати батьків, бабусь, дідусів та інших родичів, і навіть свою першу вчительку. Спілкування зі старшим поколінням у 27 місячний день принесе особливо приємні хвилини.

Весілля

Для укладання шлюбу цей день не підходить. Згодом почуття можуть охолонути, а ось для тих, хто укладає шлюб із розрахунку, день підходить. Якщо розрахунок виявиться вірним, подружжя навіть полюбить одне одного.
Якщо Ви вирішили влаштувати весілля у двадцять сьому місячну добу, то пам'ятайте, що весілля має бути тихим і спокійним. Вважається, що чим спокійніше пройде урочистість, тим міцнішою буде родина. Гарний період для заручин. У 27 місячну добу рекомендується створювати сім'ю всім, хто має відношення до моря: моряків, рибалок, мандрівників. Вважається, що хорошому початку сімейних відносин сприятимуть образи моря чи кораблів, які у символіці весільних прикрас (наприклад, два вітрила чи якоря). Це також ідеальний час для початку медового місяця у морському круїзі.

Секс

Сьогодні краще знати міру у сексі. Не варто цього дня сприймати його лише як механічний процес, в основі все ж таки повинні лежати почуття та стосунки, а вже потім фізичне задоволення. Саме тому потрібно всіма силами уникати випадкових зв'язків, не допускати ситуації, коли ви можете опинитися в ліжку з малознайомою людиною. На двадцять сьому місячну добу секс, в основі якого немає любові та високих духовних почуттів між партнерами, не принесе вам задоволення. У деяких випадках ви навіть ризикуєте підхопити неприємну інфекцію або отримати загострення хронічних захворювань, пов'язаних із сечостатевою системою.Що ж до сексу з партнером, якого ви давно знаєте та (або) любите, то постарайтеся, щоб ваша прелюдія була тривалою та неквапливою. У цей день від розмов, приємної вечері, еротичного масажу ви обидва отримаєте не менше задоволення, ніж від сексу.

Зачаття дитини

У 27 місячний день зароджується людина м'якосердечна, добродушна. Тим м'якшою буде його натура, чим делікатніший характер його батьків. Він радуватиме оточуючих своєю доброю і поступливою вдачею, зате й лякатиме їх своїми хворобами. Зачата в цей день дитина схильна до
інфекційних захворювань. Але в будь-яких обставинах – і в хворобах, і в душевних печалях, і в життєвих негараздах – він перебуватиме під охороною вищих сил. Він любитиме, і його любитимуть інші. Він буде привабливий для протилежної статі, але, на щастя, не стане фатальним героєм, який розбиває серця та долі тих, хто його любить. Ця людина зробить дуже багато добра оточуючим. Буде багато подорожувати, у своїх подорожах так само прагнучи надати допомогу ближнім. Він терплячий і вміє прощати, але не простодушно. Він чудово бачить і підступи, що плетуть проти нього, і обман, яким його оточують. Вроджена м'якість не дозволяє йому розірвати порочне коло одним рухом, але якщо його довести, він зробить це, і багато хто здивується, звідки в ньому з'явилося стільки мстивості. Іншими словами, доброта і простосердя цієї людини простягаються до певної межі.

День народження

Люди, народжені в 27-й місячний день, несуть сокровенні, таємні знання, але користуються ними по-різному. Часто вони перебувають в стані коливання, неспокою, тому мало говорять, і часто не реалізують увесь свій потенціал. Людина, яка встала на вищий шлях розвитку, може бути цілителем, духовним вчителем, наставником оточуючих та пізнати вищу любов і гармонію. Люди, народжені цього дня, можуть стати вербальними магами, тобто діяти в світі і на інших людей через слово, молитву. Людина, що не розвивається, народжена цього дня, може стати алкоголіком, наркоманом.

У кращому разі людина стає здатною на високу любов. Вона обдаровує цією любов'ю весь світ і заслуговує на його прихильність. У гіршому випадку, народена у двадцять сьомий місячний день людина, тоне у своїх ілюзіях. Вона стає потайливою людиною, яку можуть осягнути фінансові невдачі (борги, аліменти), від яких віна ховатиметься.

Стрижка та краса

Цикл добігає кінця, тому ризиків отримати несподівані результати після візиту до салону будуть мінімальними. Що це означає? Ідіть і
змінюйте свою зачіску, не варто боятися незвичайних змін, які багато хто ніколи і не пробував. Сприятливий день для будь-яких маніпуляцій із кольором, довжиною та текстурою волосся – зміна іміджу допоможе залучити удачу, життя наповниться приємними подіями. Гарне укладання волосся стимулюватиме приплив життєвої енергії. Перефарбовування волосся у натуральні кольори, обіцяє залучити енергію здоров'я та багатства.

Сни 27 місячної доби

Образи снів цього дня є дуже символічними та потребують правильного тлумачення. Тому для тлумачення сновидінь добре скористатися послугами людей, які тонко розуміють психологію. Іноді здаватиметься, що сон позитивний, а при професійному тлумаченні виявляється, що саме він є прямою вказівкою на Ваші помилки і застерігає Вас від можливої ​​катастрофи. Причому часто це шокуючі одкровення, на які Ви навіть не очікуєте. Сни цієї 27 місячної доби здійснюються.

Магія та езотерика

Двадцять сьома місячна доба добре підходить для роботи з духами водної стихії. Ефективні ритуали, створені задля отримання багатства та підвищення матеріального достатку. У 27 місячну добу рекомендується проводити магічну роботу, яка включає воду: наговори, зарядка води, стирання через воду інформації про хвороби, псування, прокльони, очищення водною стихією, чистки-змиви. Також добре лягають зворотні обряди з використанням води та рідин, а також моря, річок та інших водойм. Добре лягають псування на алкоголізм, псування на воду. Дуже ефективні цього дня обряди на боржників. У цей день незамінний для приготування водних відварів, настоїв, лікувальних зілля на основі води. Не рекомендується робота із дзеркалами, лікування алкоголізму. Показано колективну роботу. День сприятливий для створення захисних амулетів від псування та пристріту на любов для сімейних людей.

Ворожіння

У цей період краще всього ворожити на воді або молоці. Запитувати оракула можна про що завгодно, головне, щоб вам дійсно була необхідна відповідь.
Двадцять сьомий місячний день дуже тісно пов’язаний з водою, адже недаремно один з його символів — бог морської пучини Нептун. Згідно науковим і міфологічним уявленням, вода — першооснова життя. Збереглося багато легенд про те, що перший клаптик землі був здобутий з дна Світового океану.

Вода і молоко — найпоширеніші ритуальні підношення, і окроплювання водою — неодмінна частина багатьох священнодіянь, починаючи від православного служіння і закінчуючи язичницькими ритуалами, у тому числі і ворожильними.

Ворожіння на воді вважаються одними з найбільш стародавніх. Пильно вдивляючись в дзеркальну гладінь води віщуни дізнавалися таємниці майбутнього. Можна стверджувати, що судина з водою була першим магічним дзеркалом яким користувалися задовго до появи дзеркал з полірованих металів.

Ворожити в цю місячну добу заради цікавості не рекомендується.
Астральні суті, що відповідають за прогнози, можуть на вас в деякому розумінні образитися за таке нешанобливе відношення і ви більше ніколи не одержите правильну і точну відповідь на своє питання, яке б значення воно для вас не представляло.

Ворожіння в місячну ніч
У місячну ніч поставити на стіл чашку з чистою джерельною водою, щоб в ній відображався місяць. Дивитися, не відриваючись, на зображення у воді.
Якщо зображення місяця буде:
✔ розташовано в чашці біля ручки — вас чекає новий роман, який може перерости в досить глибокі відчуття;
✔ розташовано в протилежній стороні від ручки чашки — цього року вам загрожує розлука з улюбленою людиною;
✔ на дні чашки — вас чекає вигідна поїздка;
✔ покрито хмарами або роводами — можуть виникнути проблеми;
✔ дуже нечітким — передбачається велика кількість проблем, дрібних сварок і образ;
✔ чітке — в найближчому майбутньому за що б ви не узялися, вас будуть супроводити успіх і везіння.

Ворожіння по молоку на майбутнє
Для цього ворожіння використовують молоко, вперше надоєне після отелу.
Увечері в середу закип’ятити молоко і остудити його, поки не з’явиться пінка.
Горщик з охолонувшим молоком поставити на стіл і подути на пінку. Якщо пінка:
✔ здувається з молока тільки з третього разу — в будинку завжди буде достаток;
✔ довго не відходить від краю — діти нескоро покинуть рідну домівку;
✔ пінка розійдеться на декілька частин — незабаром має відбутися ділова поїздка;
✔ щільна і з широкими краями — заступництво багатого друга прийде в скрутну хвилину.

Талісмани 27 місячної доби

Символ дня: Нептун, тризуб, жезл, магічний жезл. День Нептуна, пов'язаний з водою та морськими подорожами. Символами цього дня також є острів, оазис (символ здобуття ідеалу), корабель, маяк з трьома вогнями (символ надії), якір (символ вірності, надійності, сили і стійкості). Тризуб – символ Нептуна, стихія Води найактивніша.

Каміння: смарагд, селеніт, чароїт, лазурит, малахіт, прозорий ліловий аметист, адуляр, рожевий і малиновий кварц.

Аромат: лимон – освіжає, забезпечує приплив сил та позитивних мотивацій. Він посилює творчу енергію та збільшує працездатність. Дозволяє швидко і безболісно адаптуватися до нових умов життя, нових людей. Аромат Лимона прибирає нервозність, покращує роботу головного мозку та серцево-судинної системи, підвищує імунітет.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...