Translate

вівторок, 9 серпня 2022 р.

Повний Місяць 12 серпня 2022 року: що не можна робити

Зустрічаємо Повний Місяць

У ніч з 11 на 12 серпня настане останній літній Повний Місяць 2022 року
 о 4:36 за київським часом. Повня відбудеться в сузір'ї Водолія.

Повний місяць у Водолії – вдалий час, щоб позбутися від непотрібного в своєму житті. Наведіть порядок вдома, розкладіть речі по поличках і сміливо викидайте те, що застаріло або перестало приносити задоволення. Це стосується і старої пошти і фото, які займають пам'ять в телефоні. Звільнивши місце, Ви зможете залучити в життя енергію позитивних змін. У цей день не варто поспішати з новими починаннями, Повний Місяць у Водолії підходить для роботи над помилками і відновлення відносин, які зіпсувалися через безглузду випадковість.

Серпнева Повня називається «Осетрова» – згідно з легендою, така назва прийшла з США. У Великих озер і озера Шамплейн на північному сході США жили індіанці і спостерігали, як в цей період осетри піднімалися з глибоких вод на мілководдя, що дозволяло рибалкам отримати багатий улов. Поряд з цим, у Повного Місяця серпня є й інші назви: «Врожайний», «Рисовий» і «Зелений кукурудзяний».

Повня у серпні 2022: що не можна робити

Згідно з народними прикметами і даними езотериків, 12 серпня варто звернути пильну увагу на ікри ніг, щиколотки, гомілки, ахіллове сухожилля, м'язи передпліччя, гормони щитовидної залози. Саме ці частини тіла і органи будуть найбільш чутливими, а також можуть загостритися хронічні захворювання.
Для того, щоб уберегти себе від негативного впливу місяця, утримайтеся від:
✔ сварок і образ;
✔ позичання грошей;
✔ робіт в саду і городі;
✔ проводити хірургічні операції;
✔ різких емоційних реакцій;
✔ ризикованих вчинків;
✔ спілкування з негативними людьми;
✔ прийняття необдуманих рішень;
✔ відвідування церкви;
✔ не варто звертатися до знахарів і чаклунів;
✔ відмовляти кому-небудь в допомозі.

Повня у серпні 2022: що можна робити

✦ Пік місячної активності в останньому місяці літа – хороший привід для довгострокового планування. Цей день варто присвятити неспішним роздумам і постановці цілей на найближчий місяць. Записуйте свої ідеї, можливо, незабаром підвернеться момент втілити їх в реальність.
✦ У серпневій Повний Місяць необхідно займатися творчою, інтелектуальною роботою, що вимагає ентузіазму і багато енергії. Повня у Водолії допоможе виявити приховані таланти або нові грані.
✦ Також добре займатися бізнесом, з'ясовувати питання із конкурентами, відстоювати свої права, точку зору. У ці дні є можливість вирішити складні завдання, взятися за проблеми, до яких немає прямого доступу.
✦ У цей період варто позбутися баласту, отже, непотрібних речей і емоцій.
✦ 12 серпня бажано приділити більше уваги своїм близьким та рідним. У відносинах з коханими людьми варто проявити делікатність. Не варто піднімати гострих тем, які можуть викликати розбіжності.

Повня останнього місяця літа допоможе Вам усвідомити, чого Ви бажаєте насправді. Це ідеальний час для того, щоб відпустити всі хвилюючі Вас емоції або події і почати життя з чистого аркуша. Повня – це найнебезпечніше і водночас найпродуктивніше для нас місячний стан. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.
Мирного неба, моя Україна💙💛
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...