Translate

четвер, 11 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 14 місячний день

Загальний опис

Символом 14 місячного дня є труба та мисливський ріг. Необхідно в цей день виявляти особливу увагу до подій, які відбуваються з Вами. Не можна розпорошуватися на дрібниці, а робити сміливі та рішучі дії за допомогою сили потужного місячного дня. Потрібно звернути особливу увагу на той аспект, чого Вас закликають. Цього дня потрібно бути рішучим та давно продумані плани будуть реалізовані. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 14-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

14-й місячний день – це день початку нових справ. Треба постаратися закласти якомога більше циклів (дзвінки, проекти договорів і т. п.). Почата сьогодні справа йтиме як би сама собою, внаслідок того, що вона відразу охопила достатньо інформації. Нові джерела інформації також постійно будуть включатися і коректувати вашу справу, сприяючи її успіху.

Здоров'я

Хвороби 14 місячного дня вважаються безпечними, вони швидко виліковуються. Але ж операції цього дня не рекомендуються. Психіка в 14 місячний день може бути перевантажена і перепади настрою можуть позначатися на справах. Сьогодні корисно очищатись як духовно, так і фізично. Вразливим органом стає кишечник. Займіться його очищенням, також можна позбутися шлаків у шлунку. Корисне «сухе» голодування, тому що рідини в 14 місячний день несуть негативну енергію. Вважається, що будь-яка поглинена рідина забруднює організм, тому намагайтеся пити менше. Відмовтеся від солодкого та гіркого, віддайте перевагу солоному, непогано побалувати себе мигдалем. Вживання алкоголю взагалі виключити. Не рекомендується перевантажувати зір.

Робота та бізнес

14 добу місячного місяця просто створені для бізнесу, чудовий день для кар'єристів та бізнесменів. Будь-які фінансові питання вдало вирішуватимуться. Підписуйте контракти та договори, домовляйтеся зі спонсорами, заводьте нові знайомства, нові зв'язки. Усі ділові контакти будуть успішними. Працюйте в темпі, дерзайте і досягнете успіху. Неділя у цей день суворо протипоказана. Цілеспрямованість, наполегливість, активна робота приведуть до зростання службовими сходами. Якщо о 14-й місячний день стартувати, то обов'язково успішно прийдете до фінішу. З успіхом відбудуться операції з нерухомістю. Можна змінити місце роботи або вид діяльності, відправитися у відпустку або відрядження. Сищикам, детективам та поліцейським також пощастить, більшість злочинів легко розкривається. Творчі люди відчувають незвичайний приплив натхнення. Науковці стоять на порозі важливих відкриттів. Особливо день вподобає музикантам.

Кохання та стосунки

Гарний день для будь-якого виду комунікацій. Приділіть час родичам, спілкуйтеся не лише з близькими людьми, а й колегами, партнерами. Сьогодні люди налаштовані рішуче та мислять раціонально. Використовуйте їхню готовність до обміну інформацією сповна. У 14 місячний день люди часто бувають, схильні до апатії, депресії, в силу того, місячна енергія сильна, а людина не здатна нею скористатися. Пам'ятайте про це, і не піддавайтеся сумному настрою, тому що найчастіше для нього немає жодних підстав.

Весілля

Цей день вважається невдалим для одруження та створення сім'ї. По можливості постарайтеся перенести таку важливу подію на сприятливіший час. Але й цього дня є свої винятки. Сьогодні сміливо можуть йти у РАГС ті пари, які досить тривалий час прожили у цивільному шлюбі та перевірили свої відносини часом. Також чотирнадцята місячна доба весь непоганий день для тих партнерів, у яких цей шлюб уже не перший, і для людей зрілого віку. Такі сім'ї будуть дуже міцними, стосунки довгими та щасливими. Ви розумітимете один одного і безмежно один одному довірятимете. Союзи таких людей, створені цього дня, Місяць наділятиме неймовірним енергетичним потенціалом. І тільки від партнерів залежатиме, як вони його використовують – на зміцнення своїх стосунків чи їх руйнування.

Секс

У загальній характеристиці цей місячний день є нейтральним для занять сексом. У 14 місячну добу можна вносити різноманітність та новизну, підключити фантазію у свої сексуальні стосунки. У цю добу сексу немає багато, оскільки енергія організму зростає, і сексуальна, зокрема. Парам, які ще не врегулювали свої любовні стосунки, у 14 місячну добу дається останній шанс. Використовуйте його, якщо не хочете втратити свою обранець або свого обранця.

Зачаття дитини

Зачатий в 14 місячний день матиме потужну підтримку своїх предків. Така людина має можливість підтримувати контакт з іншим світом. З нього може вийти маг, спірит. Це людина із сильно розвиненою інтуїцією. Але які б важкі передчуття його не мучили, за будь-яких, навіть найскладніших обставин, він не втратить захисту згори. Не позбудеться її і у важких життєвих ситуаціях, які відбуватимуться з ним, як і з будь-якою іншою людиною. Крім того, в ньому звучить голос совісті, він завжди надійде за її велінням. Допомога предків, дозволить йому впоратися і з життєвими заворушеннями, і з моральними переживаннями. Є прикмета: щоб життя дитини склалося вдало, у день зачаття батьки не повинні ворожити жодними способами.

День народження

Люди, народжені 14 місячний день, вважаються «обраними». Вони ще в дитинстві усвідомлюють своє покликання у житті, знаходять єдиний
правильний шлях і рано починають слідувати йому. Їм властиве: інтуїція, осяяння, провидіння. Вони – цілеспрямовані та вольові натури, внутрішньо готові до звершень. Люди, що народилися в 14 місячний день, дуже розумні і навіть хитрі. Вони здатні піти за авторитетною людиною, але повного підпорядкування від них не варто чекати. Такі люди готові на подвиг, внутрішньо чисті, але гидливі. Людям 14-го дня важливо прислухатися до порад, до «знаків долі». Можуть часто снитися пророчі сни.

Стрижка та краса

14 місячний день сприяє проведенню різноманітних косметичних процедур, відвідуванню перукарні. Стрижка приверне до Вас поліпшення фінансового стану, що саме собою притягне збільшення власності та добробуту. Ця процедура може також позитивно вплинути на стосунки з колективом та керівництвом. Присвятіть 14 місячний день собі, коханій. Завітайте на косметичний салон, проведіть курс масажу обличчя. Масаж тіла також рекомендується. Це відновить та зміцнить ваше здоров'я.

Сни 14 місячної доби

Сни 14 місячних діб – сумнівні, зазвичай не здійснюються. Вони не несуть корисної інформації, яку можна було б використати. Але якщо Вам наснився страшний сон, який залишив гнітюче враження, то його краще позбутися. У народі відомий спосіб позбавлення поганого впливу поганого сну за допомогою солі. Потрібно просто поставити сіль у баночці біля голови та біля ніг на ніч, а вранці цю сіль спустити в туалет. Таке чищення ще й зміцнить ваш сон.

Магія та езотерика

Дуже сильний день, проривний. Якщо Ви давно готувалися до рішучого вчинку, то цей день – найкращий час. Не гавте цей день: він дуже вдалий для початку будь-якої важливої ​​справи. Все почате цієї доби з блиском вдається. Наступного такого шансу доведеться чекати цілий місяць. День впливу майбутнього повного місяця, тому деякі практики повного місяця можна починати проводити в цей день. Дуже хороша робота з рослинами, квітами, травами на наведення негативу, особливо на самотність і сексуальні розлади (наприклад, подарувати ворогові заговорений букет або рослина в горщику). Любовні ритуали та ритуали на гроші матимуть вдале продовження. Магічні практики та відвідування цвинтарів цього дня вимагають особливої ​​обережності. Для новачків проведення всіх обрядів у цей день вимагає обов'язкового подальшого чищення вогнем та водою. Заборонено будь-яку роботу з водою та з рідинами взагалі. Також це чудовий період для переходу на новий щабель у розвитку екстрасенсорних здібностей.

Ворожіння

Запитувати оракула в цей період варто тільки про головні питання, що мають життєво важливе значення. Це найсприятливіший час ворожити на теми, що стосуються вашого призначення.
Ворожбит має можливість хоч якось змінити прийдешнє, зробити ще одну спробу вплинути на хід подій. Але якщо він упустить цей шанс, то до початку наступного місячного місяця його доля перетвориться на фатум, який він вже не зможе змінити. З цієї причини астрологи рекомендують ворожити зараз тільки тим, хто не сприймає свою долю пасивно, а бере активну участь в її створенні. Якщо сьогодні, звернувшись до оракула, нічого не змінити, то події підуть ще гіршим шляхом. Отже потрібно пам’ятати, якщо ви не збираєтеся що-небудь міняти в своєму житті, краще відмовітися від ворожіння цього дня.

Ворожіння «Яблучний маятник»
Узяти яблуко з живцем і підвісити його за нитку, тобто зробити з нього маятник. Тепер можна задавати яблуку будь-які питання.
Якщо яблуко у відповідь на питання:
✔ рухається з одного боку в інший  відповідь «Ні»;
✔ рухається від вас і до вас  відповідь «Так».

Талісмани 14 місячної доби

Символ дня: труба, мисливський ріг. Це день призову. Це кличе труба, звуки якої спонукають людей до добрих справ.

Каміння: гіацинт, сапфір. Гіацинт служить оберегом, береже від злочинів, від серцевих ран, від зради, дозволяє регулювати потік негативних емоцій.

Аромат: лаванда забезпечує повну енергетичну релаксацію. Захищає від негативних енергій. Прекрасний засіб від перевтоми, перезбудження, дратівливості та агресивності. Усуває плаксивість та істеричні реакції. Відновлює сон.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...