Translate

пʼятницю, 12 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 12 серпня

Фахівці вважають, що сон з 11 на 12 серпня – віщий. Начебто він обов'язково виповниться протягом 10 днів. Особливо це стосується іменинників 12 серпня.
Сон у наступну ніч має велике значення і перегукується з подальшою долею людини наяву. Якщо сон 12 серпня яскравий і людина добре запам'ятала його  це добрий знак. Все здійсниться легко і як би само по собі. Якщо примарився сірий, незапам'ятний сон, то він говорить нам про те, що для досягнення бажаного доведеться добре попрацювати.
!!!Увага, якщо уві сні бачите символи скорботи  важливу справу краще взагалі відкласти на кілька тижнів.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли наснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповнитися в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.


😴Тлумачення снів ОЗЕРО

Озеро уві сні символізує мрії про безтурботне життя. На ґрунті завантаженості на роботі, побутових турбот та нерозуміння з оточуючими Ви хочете вирватися зі звичного кола, наповнивши своє існування радістю та щастям. Озеро, як і більшість водних джерел у сновидінні, належить до сфери почуттів. Ці почуття можуть бути пов'язані як поточним життям, так і з новими, майбутніми подіями. Завжди вважалося, що вода зберігає в собі різні дані, тому здатна як зцілити і подарувати любов, так і вбити або наслати неприємності. Сон, у якому Ви бачите озеро, може мати багато значень залежно від обставин. Щоб розібратися до чого сниться озеро, слід у найдрібніших деталях пригадати своє сновидіння, скомпонувати побачене в один смисловий образ, виходячи з подій, що склалися в реальному житті і подивитися на значення в соннику. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога
Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Заросле озеро сниться до несправедливого звинувачення.
✦ Підземне – до тривоги та поганого настрою.
✦ Пити з озера – до марних очікувань.
✦ Вмиватися в ньому – до виконання стомлюючої роботи.
✦ Бачити, що озеро вирувало, – до біди.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Озеро посеред міста сниться до підвищення соціального статусу.
✦ Пустелі – до успішного вирішення старої проблеми.
✦ Стояти біля озера – до довгоочікуваного відпочинку.
✦ Кидати в нього камінці – до виконання мрії.
✦ Побачити, що озеро блищить на сонці, – до вигідної співпраці.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилося озеро:
✦ у понеділок – до зриву планів;
✦ у вівторок – до затримки заробітної плати;
✦ у середу – до одужання після тривалої хвороби;
✦ у четвер – до здійснення задуманого;
✦ у п'ятницю – до відвідування розважального заходу;
✦ у суботу – до позбавлення від тривожних думок;
✦ у неділю – до інтриг з боку заздрісників.

🌛Місячний сонник

Розшифровка в залежності від фази Місяця:
✦ в Повний місяць озеро сниться до кар'єрного зростання;
✦ на спадний Місяць – до візиту непроханих гостей;
✦ в Молодий місяць – до популярності та багатства;
✦ на Місяць, що росте, – до безпричинного страху.

Висновок

Кожен сонник трактує бачення по-різному. Щоб не помилитися у тлумаченні сновидіння, відштовхуйтеся не лише від побаченого сюжету, а й від ваших життєвих обставин. Адже все, що приховано в нашій голові – символи та знаки, які ми бачимо уві сні, видає нам нашу підсвідомість, тому дуже важливо завжди до неї дослухатися.
Не засмучуйтесь, якщо значення сновидіння негативне, щоб Ви не побачили у своєму сні, яке б враження це на Вас не справило, пам'ятайте, що сни – це вірні порадники, головне призначення яких – уберегти нас від серйозних неприємностей. І якщо правильно сприйняти той посил, що вони в собі несуть, на Вас неодмінно чекає успіх!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 12 серпня 2022 року

15 місячний день
Загальний опис
Темний день Гекати, на 15 місячну добу припадає повний місяць, або напередодні повного місяця. 15-місячний день – це пік енергетичної активності, його енергетична вершина. Символом 15 місячних діб є «Вогненний змій» та «Шакал із крилами».

15 місячний день дуже суперечливий. Позитивні та негативні якості характеру можуть багаторазово посилюватись місячною енергетикою. Тому треба виявляти стриманість в емоціях і діях, не виявляти азарт, тому що 15 місячна доба вважається днем ​​обману та ілюзій, спокус та спокус. Не піддавайтесь у цей день чужому поганому впливу, не виявляйте слабкості характеру. Краще подивіться на Місяць. Вона у цей період дуже гарна і наближається до повної.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 15-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Люди, народжені в 15-й місячний день, несуть дуже важку карму. Вони дуже важко навчаються і абсолютно не піддаються впливу, особливо якщо Місяць буде в опозиції з Юпітером. Часто такі люди мають зміїну натуру, від народження несуть в собі цього вогняного змія, який спокушає людей в 15-й місячний день. Вони, як правило, не можуть боротися із собою і піддаються на всі спокуси. Їм треба це усвідомити і відмовлятися від спокус.

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♒ Місяць у знаку Водолій
Посилення чутливості та нервозності, прагнення до свободи. Хочеться змінити навички, зруйнувати стереотипи. У дні Водолія для людини є можливість повністю реалізуватися. Під цим знаком можна займатися будь-якою цікавою справою. Можлива часта зміна настрою.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом керує Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий - найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 15 місячної доби

Як уже було сказано, інтуїція цього дня буде загострена до краю: відповідно, і ваші сни будуть одкровеннями та прочитанням вашої власної підсвідомості. І якщо насправді ви можете взяти під контроль усі свої дії, то саме в сновидіннях п'ятнадцятого місячного дня ви зможете дізнатися, що саме вами рухає насправді: добро чи зло. Тож уважно проаналізуйте сни цього дня та зробіть для себе відповідні висновки. Сни були світлими та приємними, а після них залишилися найтепліші відчуття? Ну що ж, у такому разі можете не сумніватися, що ви на правильному шляху. Якщо ж сон був важким, кошмарним, неприємним, а ранком після нього залишилися похмурі враження, вам варто подумати про те, в якому напрямку ви рухаєтеся. Швидше за все, все не так гладко, як може здатися на перший погляд. Перегляньте своє життя, врахуйте зроблені помилки і постарайтеся змінити курс свого руху по життю. П'ятнадцятий місячний день  потужний за своєю енергетикою день, який загострює багато почуттів. Тільки від Вас буде залежати, позитивною чи негативною буде ця енергетика.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...