Translate

субота, 20 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 20 серпня

Сон у ніч 20 серпня вважається віщим. Він здійснюється найближчим часом. Уві сні Ви можете побачити вирішення будь-яких проблем. Можна навіть напередодні подумати, на яке запитання Ви хочете отримати відповідь. А ще цієї ночі можна побачити, ким Ви були в минулому житті.
Сновидіння також відбивають чуттєвий світ людини, її емоційну сферу. Тому при їх тлумаченні можна розглянути перешкоди, пов'язані з проявом любові, і, знайшовши підказку, слідувати їй.
Позитивний сон показує, що перед Вами відчинені всі двері.
Похмурий – не обіцяє змін.
Кінь, що йде бачити уві сні – до рутини. Якщо уві сні ви скачете верхи – чекайте на радість від стосунків. Табун коней, що пробіг повз, відображає проблеми, що обходять вас стороною.
Дитячий плач уві сні відбиває минулі образи у вас, а дитячий сміх обіцяє хороші новини.
Робіть висновки і знайте: сон тільки попереджає, а справдиться він чи ні – залежить від вас. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із п'ятниці на суботу

Сон із п'ятниці на суботу також може знайти собі застосування насправді. Велика кількість щасливих подій та приємних вражень, подарованих Морфеєм, говорить про отримання маси позитивних емоцій найближчими днями. Часто бачення цієї ночі характеризують події найближчого майбутнього як для самого сновидця, а й у його близьких друзів чи членів сім'ї.

😴Тлумачення снів КІНЬ

Кінь зазвичай розглядається уві сні як позитивний символ – коні можуть символізувати силу, витривалість, свободу та пристрасть. Однак це може залежати від обставин, які Ви бачите уві сні, а також кольору коня. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться кінь, ласкаво просимо на сторінці блогу
Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

✔ Білий кінь символізує якнайшвидше процвітання та благополуччя. Напевно, Ви багато працювали останнім часом і були по-справжньому захоплені якоюсь важливою справою. Виконана робота не залишиться без уваги та заслуженої винагороди. Вам вдасться не тільки досягти поставленої мети, але й наблизитися до довгоочікуваного, повноцінного відпочинку.
✔ Сон із конем білого забарвлення віщує завершення довгострокового проекту, налагодження взаємин із оточуючими. Вам вдасться визначитись із близьким колом спілкування. Ймовірно, Ви довгий час не могли розібратися з тим, кому варто довіряти і кого можна просити допомоги, багато сумнівалися у щирості близьких.
✔ Сновидіння з конем пророкує своєрідне осяяння. Ви точно знатимете, хто входить до вашої групи однодумців та відданих соратників.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Худий кінь сниться до розчарування в партнері.
✦ Загнана – до обману з боку колег.
✦ Брудна – до появи ворогів.
✦ Впасти з коня – на нещастя з власної вини.
✦ Мити її – до моральної втоми.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Весільний кінь сниться до покращення стосунків з рідними.
✦ Плямиста – до перемоги у конкурентній боротьбі.
✦ Спостерігати за конями на стрибках – до виграшу великої суми.
✦ Вичісувати – до кар'єрного зростання.
✦ Якщо наснилося, що подарували коня, то це до досягнення високого становища у суспільстві.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли сниться білий кінь:
✦ у понеділок – до приємної подорожі;
✦ у вівторок – до обману з боку коханої людини;
✦ у середу – до поліпшення матеріального становища;
✦ у четвер – до запізнення на важливий захід;
✦ у п'ятницю – до появи нового хобі;
✦ у суботу – до необхідності приділити більше уваги сім'ї;
✦ у неділю – до участі у благодійності.

🌛Місячний сонник
Тлумачення про Місячний сонник:
✦ в Повний місяць білий кінь сниться до довголіття;
✦ на спадаючий Місяць – до марного занепокоєння;
✦ в Молодий місяць – на щастя;
✦ на Місяць, що росте, – до успіху у справах.

Висновок

Щоб правильно зрозуміти сюжет подібного сновидіння, потрібно згадати подробиці про самого коня уві сні. Сонники представляють інтерпретації лише з урахуванням подій, відчуттів і дій, які супроводжували той чи інший образ. Розглянувши різні трактування, до чого сниться кінь, можна зрозуміти побачений нічний сюжет. Можливо, потрібно виявити обережність. Загалом це сприятливий знак, який обіцяє щастя та благополуччя.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 20 серпня 2022 року

23 місячний день
Загальний опис
Почалася четверта, остання фаза місяця. Попереду дні Гекати – тяжкі, небезпечні дні. Вже сьогодні Ви можете відчути, як у Вас зароджується страх. Предмети падають із рук, організм ослаблений. Виникає апатія та небажання діяти. Це нормально, не звинувачуйте себе. Вам просто не вистачає енергії, адже Місяць поступово зменшується. 23 місячний день предки пов'язували з розгулом кровопивців, вампірів. Нестача енергії змушує людину добувати її з інших людей. Сьогодні на Вас можуть чинити моральний тиск, не піддавайтеся на провокації та проганяйте бажання мститись. Дуже складний день, насичений важкими та агресивними енергіями. Одночасно він може стати і днем ​​покаяння, прощення та самопожертви. Так як енергія в 23 місячну добу зменшується, то її треба витрачати на найнеобхідніше. Сьогодні спостерігаються часті сварки, конфлікти, бійки. Необхідно дотримуватися врівноваженості та спокою. Людина схильна до сильного впливу Космосу. У негармонійних людей енергія йде не в те русло, виливаючись у скандали. А гармонійним і тренованим людям енергія приносить лише користь, прямує на творення та творчість. 23 місячний день не любить порожньої балаканини, яка веде до конфліктів і пліток. Сьогодні діє принцип, що мовчання – це золото. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 23-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌘 Стара спадна Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодика. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика посиліть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♊ Місяць у знаку Близнюки
Рухливість знака сприяє у вирішенні дрібних справ, що накопичилися, відволікають від великих, тому що в цей період поверхневе ставлення до світу не дозволить зосередитися на важливому. У ці дні люди бувають говіркішими, ніж зазвичай. Легкість у спілкуванні допоможе налагодити нові контакти, освоїтись у будь-якому колективі. Через непередбачуваність та вітряність знака може з'явитися почуття занепокоєння про порожній і не раціональний марнування часу.

♄ Субота
Цього дня тижня світом керує Сатурн. Енергетика суботи – незбалансована, доленосна, замкнуто-пасивна. День важкий – треба обмежувати свої бажання та потреби, контролювати те, про що йдеться. День усамітнення, концентрації, мовчання, роздуми над сенсом життя, вирішення власних проблем та підбиття підсумків.Цього дня слід відпочивати (відпочинок у суботу продовжує життя), лікуватись, не робити важливого, не починати нового, не перевтомлюватись, не докладати великих зусиль, не сваритися. Цей день сприяє будівництву будинку, сільськогосподарським роботам, купівлі та продажу нерухомості, врегулюванню питань з офіційними особами та державними установами, одержанню офіційних документів. Це день виховання дітей. У суботу не можна займатися справами вівторка, середи та неділі.

Сни 23 місячної доби

Сни 23 місячних діб – оманливі, часто виявляються порожніми. Отже, якщо ваші сни навіть сповнені занепокоєння та переживань, не звертайте уваги, не надавайте їм жодного значення. Сни цього дня нечасто несуть корисну інформацію. Весь негатив двадцять третього місячного дня шукатиме виходу у ваших сновидіннях, тож не варто чекати сьогодні легких і безтурботних снів. В основному, сновидіння цього дня дуже сумбурні, незрозумілі, збиті в одну купу, але найголовніше – тяжкі та неприємні. Незважаючи на це, вони містять масу корисної інформації, яка при правильному тлумаченні допоможе вам зрозуміти самих себе. Через складність і витіюватість снів цього дня краще довірити їхнє тлумачення фахівцям. Вони допоможуть зрозуміти, що за внутрішній конфлікт у вас назрів, як пережити з мінімальними втратами цю трансформацію свідомості, який шлях вибрати. При правильному тлумаченні можна розрубати той гордієвий вузол, який вже давно мучить вас, але ви ніяк не можете зрозуміти, у чому суть ваших мук. Сни двадцять третього місячного дня допоможуть вам усвідомити це. Тільки так можливий подальший рух уперед. Незважаючи на складність, двоїстість та суперечливість двадцять третього місячного дня, сильні особи зможуть обернути надлишок його енергії собі на користь.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...