Translate

понеділок, 22 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 25 місячний день

Загальний опис

25 місячний день – день зосередження та самоспоглядання
. Не слід поспішати і метушитися. Корисно отримати уроки зі свого життя, проаналізувати минуле і зосередитися на головному. Поставити свої, а чи не чужі інтереси перше місце. Внутрішній голос та інтуїція допоможуть здобути мудрість. 25 місячна доба – це час підбиття підсумків, духовних роздумів. Саме сьогодні людина має зрозуміти, чи є в неї рухи в житті, чи вона стоїть на місці. Якщо Ви запланували подорож на цей день, то на Вас чекає непередбачений успіх. Дуже сприятливий день для вирішення фінансових питань, а також для зустрічі з людьми, від яких надалі залежить Ваше майбутнє. Починати нові справи сьогодні не можна. Та й за всього бажання не вийде – просто не вистачить сил. Займіться завершенням того, що розпочалося раніше. Намагайтеся сьогодні особливу увагу приділити здоров'ю. Не займайтеся самолікуванням, оскільки це може призвести до негативних наслідків. Зустрічі з родичами та друзями принесуть сьогодні величезне задоволення. Сприятливий день у плані знайомств.
Девіз дня: Festina lente – «квапся повільно»!
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 25-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Для здоров'я 25 місячна доба є небезпечною. Сьогодні зверніть особливу увагу на своє самопочуття, якщо Ви були хворі, воно не погіршиться, але і не покращиться. Цей день призначений для очищення організму, тому добре поголодати, провести очисні процедури, очищатися від шлаків. Для цього використовуйте спеціальні відвари або настоянки. У жодному разі не починайте прийом нових ліків, це може погано позначиться на Вашому самопочутті. Не рекомендується проколювати вуха, лікувати вушну раковину. Постарайтеся відмовитися від алкоголю, куріння та грубої їжі. У першій половині місячної доби можливе загострення хронічних захворювань. Може виявлятися млявість чи апатія.

Робота та бізнес

Фінансова діяльність буде вдалою, як і торгівля та будь-які операції з нерухомістю. Навіть якщо у Вас щось піде не так, не варто засмучуватися, все обов'язково налагодиться. Для робітників, у колективі не заважає сьогодні влаштувати відпочинок, чи просто задати їм легку роботу, яка не вимагатиме великої праці, оскільки в колективі можуть виникнути серйозні конфлікти та сварки. 25 місячний день обіцяє принести непоганий фінансовий прибуток. Бо саме цей день вважається найсприятливішим для здійснення торгових операцій. При вирішенні складних питань можна керуватися інтуїцією або шукати довкола себе знаки. Інтуїція може зіграти величезну роль у укладанні серйозних угод, або підписання контрактів. На сьогоднішній день можна призначити судові провадження.

Кохання та стосунки

Двадцять п'ятий місячний день – час, коли ми можемо багато зрозуміти про сутність наших стосунків із коханими. Побачення сьогодні відбуваються добре, але без особливого піднесення, ентузіазму. Це день усамітнення та мовчання. Якщо ви плануєте зустріч із партнером, то побачення краще було провести вчора, а сьогодні добре обміркувати те, що дізналися, по-новому поглянути на ваші стосунки, якщо вони вимагають свіжого погляду.

Весілля

25 місячний день вважається не сприятливим для одруження. Цей період більше підходить для планування спільного життя, для підготовки самого торжества одруження. Люди можуть просто подати заяви, але тільки не укладати шлюбного союзу. Шлюб, який буде створений цього дня, буде невдалим. Фінансові проблеми та конфлікти у відносинах будуть завжди і скрізь. Вважається, що ті, хто укладає шлюб у двадцять п'ятий місячний день, весь час «опускатимуться на дно», їх часто чатуватимуть на фінансові кризи та періоди душевного дискомфорту. Взагалі, треба сказати, що цей час більше підходить для розлучень, ніж для створення нового осередку суспільства. Розлучення проходять гладко, спокійно, без скандалів та сварок. Ще один період життя витікає як вода, і минуле згладжується як морський камінчик, не залишаючи в пам'яті гострих кутів.

Секс

Секс у 25 місячну добу має бути неквапливим. Пози необхідно підбирати тільки обох партнерів, що не вимагають особливої ​​напруги. Дуже корисним сьогодні є секс у воді, наприклад, в озері чи під душем. Деякі астрологічні школи рекомендують у період перед любовними іграми випити трохи червоного вина. Інтимна близькість може подарувати короткочасне задоволення і на якусь мить навіть наповнити силами. Єдина заборона: людям, які страждають на хвороби, пов'язані з сечостатевою сферою, секс сьогодні суворо заборонено, оскільки він може викликати загострення.

Зачаття дитини

Зачата в 25 місячний день дитина проведе життя під знаком таємниці. Йому супроводжуватиме все потаємне, незрозуміле. Він вибереться з найскладніших ситуацій за допомогою покровителів чи якихось непередбачених ресурсів та коштів. Він матиме здатність до передбачення майбутнього. Його інтуїція виявиться бездоганною, не підведе ні її, ні того, хто до неї звернеться, тому його передчуттям слід довіряти. Така людина має розвинений розум з ранніх років, у зрілому віці вона вражає своєю мудрістю. Він не любить розповідати про себе, ніколи не розкриє душу першому зустрічному і навіть другові розкриє не кожну свою таємницю. Що твориться в глибині його душі, відомо тільки Небу, від людей він воліє приховувати свої хвилювання та надії. Багато хто вважатиме його невдахою, але важливіше, що думатиме про себе така людина сама. Для нього дуже важливо жити за сумлінням. Подолаючи перешкоди, він не повинен жертвувати іншими заради своїх цілей, це не принесе йому добра.

День народження

Народжений цього дня наділений мудрістю вже від народження. Дорослішою, він стає мислителем і споглядачем. У його словах та жестах прихована найвища сила. Він наділений особливим психологічним даром. Як правило, не має багато друзів, оскільки веде пасивне життя філософа і має славу дивакуватого. Фортуна завжди на його боці. Він не любить активних дій, воліючи подумки переживати різні ситуації. Успіх відвернеться від нього, як тільки він почне використовувати свій дар на зло. Люди, народжені в двадцять п'ятий день і згорнуті з шляхетної дороги, приречені на закосніле і нічим не примітне життя.

Стрижка та краса

Займіться чимось справді корисним. Стрижка сьогодні – те, що не принесе хороших результатів, позначиться на бойовому дусі та хорошому настрої, а водночас і позначиться на стані самих локонів. Думайте двічі перед тим, як йти до свого майстра та домовлятися про зміну свого іміджу. Місяць, що зменшується, сьогодні не обіцяє нічого хорошого для Вашого волосся.

Сни 25 місячної доби

Сни в двадцять п'яту місячну добу нерозривно пов'язані з інтуїцією, Вашою підсвідомістю та одкровеннями згори. Їхнє тлумачення стосуватиметься безпосередньо Вашого духовного самовдосконалення. До того ж Вам не доведеться ламати голову для тлумачення цих сновидінь: всі вони будуть зрозумілі та прозорі. Завдяки їм, Ви зможете зрозуміти правильність обраного шляху та визначити свої подальші дії: змінити напрямок або, не згортаючи, слідувати обраному. Якщо нікуди не рватися цього дня, зосередитися на споглядальності та власному духовному зростанні, двадцять п'ятий місячний день буде максимально позитивним та благотворним. Сни сьогодення вважаються віщими. Але можуть також наснитися сни погані та небезпечні. Після таких снів бажано прочитати багато молитов і не вірити в їхнє здійснення. А якщо сновидіння міститиме незрозумілий момент, то просто зверніться до своєї інтуїції. Вона цього дня, Вас не підведе.

Магія та езотерика

День спілкування із вищими духами, відкриття інформаційних каналів. День згоди із самим собою, пасивний, споглядальний. Категорично не рекомендуються активні дії, започаткування нових проектів, справ. Починати кількаденні обряди цього дня марно. День вдалий для проведення технік медитації, самовдосконалення, ворожіння (на картах зокрема). Сприятливий для спіритизму та викликання духів. Дуже ефективний для тих, хто хоче скинути зайву вагу, схуднути. Ритуали з цієї області принесуть справді чарівні результати.

Ворожіння

Найвдалішими і найточнішими в двадцять п’яту місячну добу будуть ворожіння із застосуванням води  чи то вода налита в стакан, дощова або течія річки. Багато астрологічних шкіл сходяться на тому, що найдієвішими і безпомилковими в цей період є ворожіння на мушлях, ракушках.

Ворожіння по великій морській мушлі
Прожарити пісок на сковорідці протягом 1-2 хвилин. Розстелити на столі білий папір і розсипати на ній піщинки. Потім узяти мушлю двома пальцями (вказівним і великим), піднести до губ і пошепки промовити бажання в порожнину мушлі. Потім кинути мушлю на пісок. Обережно прибрати її і подивитися, які сліди залишила мушля.
Якщо на піску віддрукувалися:
✔ прямі смужки  бажання виконається дуже легко і швидко;
✔ різні нерівності і зламані лінії  бажання виконається тільки в тому випадку, якщо ви докладете для цього немало зусиль, праці і часу. Скільки зламаних ліній, стільки труднощів належить подолати, перш ніж ви будете винагороджені;
✔ кружечки  бажання виконається з великою часткою ймовірності, але будьте готові до серйозних життєвих змін, які вони спричинять за собою;
✔ різні звірятка  бажання здійсниться завдяки допомозі родичів або друзів;
✔ хрестики  задумане вами не здійсниться, як би ви не старалися.
При ворожінні можна ставити питання на будь-які теми, але найкраще присвятити двадцять п'яту місячну добу виготовлення інструментів для ворожіння – рун, карт таро і т.д.

Талісмани 25 місячної доби

Символ дня: черепаха, раковина, урна, судини з живою та мертвою водою.

Каміння: червона яшма, соколине око, польовий шпат, тигрове око.

Аромат: гарденія – це чудовий засіб від нервових, фізичних та розумових перевтом. Активізує життєві сили людини.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...