Translate

неділю, 14 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 14 серпня

Сон у ніч на 14 серпня підкаже, як подолати труднощі, і незабаром втілиться у життя. Причому це відбудеться буквально протягом тижня. Якщо Вам наснився спокійний, утихомирюючий сон, значить Вам вдасться уникнути конфліктних ситуацій. Особливу увагу необхідно приділити сновидінь конфліктів. Вони пророкують проблеми зі здоров'ям. А також серйозні розчарування у житті незабаром.
Якщо уві сні Вам людина радить, що робити – це шлях вашого розвитку, зверніть на це особливу увагу. Квітуче дерево вказує на те, що Вам потрібно прийняти ситуацію і мислити позитивно. Зламане дерево або зів'ялі квіти кажуть, що потрібно зберегти психологічний стан і утриматися від конфліктів.
Сни із 13 на 14 серпня, які не мають чітких образів, а також сюжетної лінії, серйозно сприймати не потрібно. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із суботи на неділю

У неділю однозначно здійсняться сни пов'язані з відпочинком, релаксацією, подорожжю, швидше за все це станеться найближчим середою. Сни іншого характеру здійсняться лише частково.
Сни із суботи на неділю перебувають під впливом Сонця. Зазвичай вони легкі, світлі, невагомі, які уособлюють Вашу творчу сторону. Недільні сни відрізняються особливою реалістичністю, доброзичливістю, теплотою, зазвичай вони залишаються в пам'яті і мимоволі хочемо побачити продовження сну, настільки він може нас вразити.

😴Тлумачення снів ПАВУК та ПАВУТИННЯ

Сни про павуків сняться досить часто. І не лише тим людям, які страждають на арахнофобію, тобто на «боязнь павуків», яка вважається поширеним захворюванням. Значення образу павука у сновидінні може бути як позитивним, і негативним. Проте найчастіше ці створіння віщують лише добрі події. Ще в давніх слов'ян павук вважався символом добрих звісток.
Вивченням образу павука в сновидінні з давніх-давен займаються багато дослідників і авторів сонників. Щоб правильно трактувати сновидіння, у якому бачать цей символ, потрібно врахувати всі деталі сну. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Величезний павук в оточенні маленьких павуків на павутинні сниться до самотності.
✦ Тарантул, що заплітає в кокон комаху, – до проблем зі здоров'ям.
✦ Чорний павук, що спускається по павутинці зі стелі, – до невдалого відрядження.
✦ Паучіха, яка відкладає на павутинні яйця, – до хвороби дитини.
✦ Птахоїд, який будує з липких ниток гніздо, – до зниження на посаді.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Знімати павука з павутиння сниться до запрошення на сімейне свято.
✦ Прибирати павутину віником і випадково вбити павука – до покращення матеріального становища.
✦ Фотографувати гарне павутиння з хрестовиком – до збільшення заробітної плати.
✦ Торкати її і дивитися, як павук тікає, – до звільнення від ворогів.
✦ Спіймати його та посадити в центр павутиння – до успіху у всіх починаннях.

Сонник по днях тижня

Згідно з сонником по днях тижня:
✦ у понеділок павук та павутиння сняться до виконання високооплачуваної роботи;
✦ у вівторок – до сварок із членами сім'ї;
✦ у середу – до бійки з незнайомцем/незнайомкою;
✦ у четвер – до запрошення до театру;
✦ у п'ятницю – до скандалу з керівником;
✦ у суботу – до розлучення з коханою людиною через її зраду;
✦ у неділю – до нового роману.

🌛Місячний сонник

Трактування по Місячному соннику:
✦ в Повний місяць павук і павутиння сняться до роботи в жіночому колективі;
✦ на спадний Місяць – до поповнення в сім'ї;
✦ в Молодий місяць – до відмови від вигідного контракту;
✦ на Місяць, що росте, – до погіршення соціального стану.


Висновок

Сни, пов'язані з речами, яких ми боїмося, нагадують нам, що справжнє рішення  навчитися зцілювати ці негативні почуття і перетворювати їх на позитивні якості та сильні сторони. Під час трактування сну також враховуйте не тільки образ павука, але й інші символи, значення яких Ви також можете знайти у будь-якому словнику трактувань або на блозі Dolina Magii Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 14 серпня 2022 року

17 місячний день
Загальний опис
Символом 17 місячного дня є виноградна лоза та дзвін. Сьогодні є день активного відпочинку. День набуття внутрішньої свободи, розкутості. Влаштовані сьогодні вечірки матимуть успіх. Покровительствующий бог дня 
 Діоніс, він Вакх. У давнину Грецію саме цього дня влаштовувалися вакханалії – святкування на честь бога вина Діоніса. Винні свята збирали все місто. Люди танцювали, спілкувалися, не було сором'язливості та ворожнечі. Але дія хмелю має і зворотний бік. Багато хто під впливом вина ставав агресивним, починалися бійки та бійні. 17 місячний день – це ще день любові. Він пов'язаний із жіночою енергією, яка на санскриті позначається як «шакті». Шакті — це жіноча богиня. День жіночих енергій. У 17-й місячний день всі люди проходять через процес отримання внутрішньої свободи. Можна дозволити собі сміятися, настроїти себе на те, щоб бачити смішне, і те, що доставляє радість. Рекомендується робити все, що виходить. Це також буде нам приносити радість і задоволення. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 17-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Сьогодні Місяць опікується жрицями кохання та танцівницями. Жінки стають пристрасними. Сьогодні можна знайти своє справжнє кохання. День буде позитивним з усіх боків, якщо Ви не впадете у буяння чи пияцтво. Будьте обережні у поводженні з непостійною енергією цієї місячної доби. Місяць не вподобає егоїстам, одинакам, похмурим і замкнутим людям. Авантюризм та несподівані вчинки вітаються, але до нахабства та варварства доходити не можна. Слідкуйте за знаками, які надсилає Вам доля. Вважається, що люди, відзначені природою, сьогодні здобувають одкровення.

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♓ Місяць у знаку Риби
Виявляється романтичність чи мрійливість, щедрість, благодійність. Період загострення інтуїтивних здібностей. Прекрасний час для усамітнення з власними думками та почуттями. Бажано осмислити все, що сталося за останній місяць.

☉ Неділя
Цього дня тижня світом керує Сонце. Енергетика неділі – життєлюбна, сприятливо пасивна. День безумовного кохання та щедрості. День святкування та підготовки до світлого майбутнього. У неділю треба розпочинати нові справи, будувати плани, приймати важливі рішення та радіти всьому навколишньому. Рекомендуються активний відпочинок, прогулянки природою, фізичні вправи, відвідування храму. Цього дня ходять у гості, відзначають різні події, танцюють, співають, веселяться від душі. У неділю не можна займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 17 місячної доби

Енергетика сімнадцятого місячного дня позначиться і на Вашій підсвідомості: сьогоднішні сновидіння підкажуть мудрій людині, яка вміє читати одкровення, чи правильною дорогою вона йде. Дуже важливо згадати не образи, що Вам снилися, а те емоційне відчуття, що залишилося у Вас після пробудження. Якщо сон був легким, приємним, навіть якщо Ви не пам'ятаєте точно, що Вам снилося, це може означати лише одне: обраний Вами шлях істинно вірний. Тож не варто з нього згортати, шукати якісь інші дороги та сумніватися. А от якщо сновидіння залишили похмурі, тяжкі відчуття, від яких не по собі, варто напевно замислитися про життя і про те, куди Вас веде ця дорога. Проаналізуйте свій минулий досвід, свої вчинки, перегляньте деякі свої цінності та ідеали. Може, час нарешті почати робити роботу над помилками, які так викривили Ваше життя і Вас самих? Тяжкі сни в 17 місячний день – лише зайвий доказ цього. Щоб сімнадцятий місячний день був сприятливий, слід відчути його позитивну енергетику та спрямувати її у потрібне русло. У цьому випадку він запам'ятається як найнемовірніший і найщасливіший день у вашому житті.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...