Translate

середу, 10 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 13 місячний день

Загальний опис

13 місячний день дуже суперечливий. Його символом є колесо долі – Сансара. Усі ми підвладні його обертанню. Цей символ порівнюють із змією, що кусає свій хвіст. 
Цей день також пов`язаний з кармою, тому що колесо – це наше життя, а прядка  тягне життєві нитки. Ми повинні думати про свою карму, про те, що робимо на даному етапі життя, яку карму намотуємо на прядку свого життя, і що навантажили на це колесо за всі минулі роки. Цьому сприятиме заняття з нитками  будь-яке розпускання, розмотування та інше. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 13-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

13 місячний день – день навчання та інтуїції. Цього дня інформація ллється суцільним потоком. Потрібно налаштуватись на отримання корисної інформації з будь-яких джерел, наприклад, з книг. Не витрачати дорогоцінний час на збирання марної інформації. Інтуїція допоможе отримати осяяння та зробити відкриття, але бути готовим до виникнення старих проблем із минулого.

Здоров'я

Намагайтеся не захворіти сьогодні, оскільки хвороби тринадцятої місячної доби небезпечні та затягуються надовго. За потреби негайно звертайтеся до медичних закладів за допомогою. Адже здоров'я – це найважливіша складова щастя. 13 місячна доба є найвдалішим періодом для омолодження організму. Ліки дуже добре засвоюються. В основі приготування їжі має бути закладена думка про постійне чищення організму від шлаків. Сьогодні можна сміливо влаштовувати чи відвідувати застілля. Корисно трохи навантажити свій шлунок. Також допускається вживання алкоголю. Помірні фізичні навантаження в 13 місячний день вплинуть на ваш організм.

Робота та бізнес

Функція цього дня – ревізія, перегляд та завершення старих справ. Найвдаліший день для ретельного перегляду та аналізу договорів та проектів та їх корекції. Краще завершити старі та набиратися енергії для майбутнього періоду. Але абсолютно пасивна поведінка у 13 місячний день протипоказана. Можна вирішувати фінансові питання середньої складності, купувати нерухомість. Але сваритися та конфліктувати не можна. У всіх своїх діях виявляти спокій та врівноваженість. Цього дня дуже добре накопичувати інформацію, навчатись у інших. Але при цьому знову отриману інформацію треба ретельно фільтрувати. Для зміни роботи 13 місячний день вважається одним із найгірших. Натомість цей період ідеальний для складання іспитів, для набуття нових знань, для спілкування не лише з начальством, а й із друзями. Радість людського спілкування Ви можете відчути цього дня повною мірою.

Кохання та стосунки

Бажано утримуватися від нових знайомств та контактів. Дуже ймовірні зустрічі з людьми, з якими Ви колись розлучилися, причому розлучилися не найрадіснішим чином. Це день перегляду стосунків, повернення старих проблем та зв'язків. Не дивуйтеся, якщо сьогодні, раптом ні з того, ні з сього, на горизонті з'явиться ваш колишній чоловік або коханий. І, переглянувши свої старі помилки, Ви можете зрозуміти, що він був не такий вже й поганий, а ті причини, з яких ви розлучилися, можуть здатися вам обома дрібницями і дрібницею. Якщо у Вас залишилися ще почуття до цієї людини, то не втрачайте нагоди, яку дарує Місяць, спробувати почати все з початку, «з чистого листа».

Весілля

Заручини, укладення шлюбу краще перенести на другий день. Особливо це стосується розлучених. Адже Ви не хочете повторення ситуації, пов'язаної з процесом шлюбу? Але якщо ваше професійне життя пов'язане з наукою або подорожами (наприклад, Ви працюєте дослідником, журналістом або просто навчаєтесь у ВНЗ), то можете сміливо йти під вінець. Дивним чином Місяць сьогодні дуже сприятливо впливає на такі шлюби. Також вдало складаються спілки тих людей, хто в цей період свого життя перебуває на порозі зміни соціального статусу. Створення таких сімей гармонійно вливається в природні ритми цього дня і їх шлюби будуть щасливими, міцними і гармонійними.

Секс

День дуже добре підходить для інтимної близькості. Намагайтеся на 13 місячну добу максимально урізноманітнити ваш секс, привнесіть у стандартний процес нестандартні, можливо навіть екзотичні елементи. Рекомендується випробувати нові техніки та пози. Також вам принесуть велике задоволення любовні ігри, тривала прелюдія та незвичне для вас місце. У цей день близькість має бути заснована на взаємному бажанні, партнерів мають переповнювати почуття та емоції. Не варто сьогодні займатися сексом, якщо для Вас він просто фізичний потяг. У такому разі Ви не отримаєте від процесу жодного задоволення і, можливо, навіть зашкодите собі чи партнеру. Якщо ж Ви не відчуваєте бажання або одного з партнерів долає втому, тоді утримайтеся в цей день від інтиму. Це явна ознака того, що Ваш організм виснажений і потребує відпочинку, а життєві сили закінчуються.

Зачаття дитини

Основну роль життя людини, зачатого в 13-й місячний день, гратиме випадок. Буде цей випадок щасливим чи нещасливим, залежить і від удачі, і від карми. Щастя чи нещастя? Повна свобода чи повна залежність від обставин? Який кармічний вантаж, який принесе з собою душа, що зароджується в цей світ, така і відповідь.

День народження

Народжений цього дня знаходить задоволення у навчанні та пошуку нових знань, а його покликання – вічні мандри. Людина 13 місячних діб часто дуже талановита і винахідлива. У дитинстві та юності схильний до небезпечних захворювань, але якщо він їх переможе, то доживе до глибокої старості. Часто такі люди мають незвичайні здібності. Вони легко позбавляються вантажу минулого. Іноді вони навіть зрікаються нього і стають мандрівниками.

Стрижка та краса

У 13 місячний день особливо корисні харчування, розчісування, масаж, миття волосся. Чим густіше волосся, тим більше достатку. Тому стригти волосся в 13 місячну добу не рекомендується, ця операція може нашкодити і створити зайві життєві проблеми. Відвідайте сауну чи салон краси. У 13 місячний день дуже добре засвоюються ліки та креми. Тому рекомендується проводити омолоджуючі процедури – позбавлятися від зморшок, прибирати дефекти шкіри, зайнятися лікуванням волосся. Будь-які косметичні процедури виявляться дуже доречними.

Сни 13 місячної доби

Сон – це завжди підказка. Сон у 13 місячну добу підкаже ту доріжку, якою треба йти, щоб настали зміни життя на краще. Сни цього дня майже завжди збуваються. Важливо дослухатися до підказок снів, щоб зберегти частину своєї життєвої енергії. Щоб не забути сон, можна просто записати, а потім правильно проаналізувати. Сни 13 місячних діб здійснюються на десятий день. Сни іноді стають провідниками у майбутнє.

Магія та езотерика

Магічний день. День відновлення забутого, загублених знань. День накопичення інформації, повернення до традицій минулого, закріплення минулого. Ефективним є звернення до язичницьких богів, проведення язичницьких обрядів. Будь-які приворотні обряди, м'які та жорсткі, особливо сильні привороти на жіночу кров, любовні енвольтування. Обряди на гроші та удачу. Особливо ефективні у цей день обряди на хлібі та робота з веретеном, пряжею. Ефективними будуть ритуали на омолодження та красу. Сприятливий для посвячень та отримання нових знань. Показано виготовлення амулетів та талісманів на торгівлю та перемогу у судових позовах, особливо якщо вони мають круглу форму. Дозволено роботу у групі. 

Ворожіння

Ворожити зараз практично безглуздо, оскільки майбутнє тільки намічається внаслідок того, що відбувається перехід на новий рівень енергії і людської свідомості.

Талісмани 13 місячної доби

Символ дня: колесо долі – Сансара, «прядка», коло, змія, яка кусає свій хвіст. Колесо зі свастикою всередині – колесо Сансара (символ Сонця). Свастика символізує рух насамперед крові, перистальтику кишечника, циркуляцію енергії ци (прани) каналами нашого організму. Свастика, що йде за годинниковою стрілкою, символізує вічний рух.

Каміння: червоний опал, рубін.

Аромат: неролі – усуває невротичні, астено-депресивні та істеричні реакції. Допомагає від безсоння. Аромат Неролі гармонізує емоційний та енергетичний плани людини. Сприяє прояву шляхетних рис людини. Перешкоджає появі заздрощів і оберігає від поганих вчинків та думок. Заохочує високі та світлі устремління.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...