Translate

пʼятницю, 19 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 22 місячний день

Загальний опис

День мудрості, таємних знань, світового закону та непорушності. Протягом цього дня досягається мета. Він також добрий для вивчення ремесел, різних наук і пізнання свого коріння. Корисно в цей день медитувати, можна дізнаватися про майбутнє, виявляти щедрість, навчати інших, передавати свій досвід. До інформації 22 місячного дня треба бути дуже уважним. Цього таємничого дня можна отримати підказку до вирішення важливих проблем. Енергія цього дня впливає здібності людини, підвищення його інтелекту.

Якщо ви не володієте енергією, то в 22-й місячний день небезпечно малювати символи, не знаючи, що ви малюєте. Такі практики краще уникати. Особливо погано малювати замкнуті круги, кола, квадрати, що нас обмежують. Ці символи можуть впливати на нас по за нашою волею. Якщо намалювали, то краще стерти і не розглядати їх цього дня.
Не рекомендується в 22-й місячний день робити різкі рухи, особливо в попереку. З цим днем пов’язана чакра Кундаліні, тазостегновий пояс, крижі, шийка стегна, нижня частина хребта.
 Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 22-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Хвороби 22 місячної доби вважаються небезпечними. Якщо ви сьогодні захворіли, краще відразу звертайтеся до лікаря, не займайтеся самолікуванням, не ризикуйте. При неправильному використанні енергії 22 місячних діб можуть виникнути болі в попереку, радикуліт, м'язові болі та болі в тазостегнових суглобах. Тому не рекомендується напружуватися та робити різкі рухи. Цікавий 22 місячний день у сенсі харчування. Сьогодні корисно насичуватись і є стільки, скільки захочеться. Тому не соромтеся відвідувати або влаштовувати застілля. Чи не відмовляйте собі ні в чому. Вживання алкоголю теж допустиме. Їсти краще рослинну їжу.

Робота та бізнес

22 місячний день не призначений для вирішення серйозних фінансових питань, для укладання контрактів та договорів. Не розпочинати здійснення нових проектів. Допустимо лише вирішення дрібних другорядних питань. 22 місячний день вдалий для підбиття підсумків. Корисна діяльність із текстовими документами, бухгалтерськими книгами, архівними документами. Не рекомендується торгувати, позиватися, купувати нерухомість. Обмежити спілкування з партнерами та з начальством. У відрядження, круїзи, подорожі краще не вирушати. Тільки паломники з метою набуття таємних знань можуть вирушати у поїздки. Для творчих людей, для працівників науки та мистецтва 22 місячний день буде успішним. Цей період відзначений особливою потягом до знань, тільки не треба розслаблятися і лінуватися. Рекомендовано обмін досвідом, відвідування бібліотек, накопичення та передача знань. Тренуйте свої розумові здібності, збільшуйте свій інтелект. 22 місячний день вважається ще й днем ​​відкритого серця. Допомагайте іншим, проявляйте благодійність і щедрість, не засуджуйте, прощайте і просите прощення. Нехай вам сьогодні буде притаманна така якість, як альтруїзм – робіть добро безоплатно. Слон Ганеша сприятиме вашій славі та успіху.

Кохання та стосунки

Двадцять другий місячний день не дарма вважається днем ​​мудрості та прозріння. Сьогодні кохання може відкрити вам щось нове про себе, про світ, про інших людей. Жодна зустріч цього дня не буде марною, у всьому обов'язково знайдеться якийсь сенс. Але пам'ятайте, що двадцять другий місячний день вважається невідповідним часом для початку будь-яких справ, особливо серйозних, що мають для вас велике значення. Тому не варто, сьогодні, укладати шлюби та розпочинати спільне життя. обіцяє веселий і приємний відпочинок – спільна подорож.


Весілля

У 22 місячний день можна укладати шлюбний союз тільки тим парам, які перебувають у постійному духовному розвитку. Але весілля обов'язково має бути з великим і рясним застіллям, з незвичайними наїдками та частуванням. Сім'я, створена в цей період, буде міцною, на її шляху зустрінеться менше перешкод, ніж решті сімей, але їм доведеться весь час духовно розвиватися, бо як тільки подружжя зануриться в матеріальність на шкоду духовному просуванню, такий союз відразу розвалиться. 22 день місячного місяця – непоганий час для укладення шлюбу, але якщо у Вас є хоч найменші сумніви щодо того, чи варто укладати союз із цією людиною, то краще похід у РАГС сьогодні відкласти.

Секс

22 місячний день – це день відпочинку та розслаблення. Рекомендований спокійний та розмірений секс, без жодних надмірностей та витонченостей. Відносини – теплі, щирі, відкриті, серцеві. Почніть свій вечір із прекрасної вечері, створіть романтичну атмосферу за допомогою свічок, квітів та ароматів. Будьте ніжні та чуттєві, подаруйте своєму партнерові відчуття його унікальності, оточіть його турботою, увагою та теплом. Нехай ваша прелюдія розтягнеться надовго, адже іноді від підготовки та від очікування якоїсь події можна отримати більше задоволення, ніж від самого процесу.

Зачаття дитини

Дитина, зачата цієї місячної доби, стане мудрецем і провидцем. Він знатиме дуже багато, у дитинстві у нього не буде проблем із навчанням, він виявиться здатним сприймати найновішу інформацію в будь-якому віці. Він ніколи не перестане вчитися. Це буде людина сталості та непохитних принципів. Він доброзичливий і зговірливий, дипломатичний, а в тому, що стосується принципових для нього питань, непохитний і навіть упертий. До зачатої в цей день людині часто звертатимуться за допомогою, порадою та підказкою. Це найкращий день для зародження майбутніх астрологів. До нього часто звертатимуться за допомогою.

День народження

Народжена в 22 місячну добу – талановиті та розумні. Їхня мудрість доходить до геніальності. Вчитель, проповідник, вчений зі світовим ім'ям – ось неповний перелік їхнього покликання. У гіршому випадку народжені двадцять другий місячний день стануть консерваторами з обмеженим світоглядом. Істини, які вони взяли на віру, для них будуть непохитними. Це вперті догматики, яких неможливо переконати, навіть якщо їх знання докорінно суперечать дійсності.

Стрижка та краса

Практики щодо місячних фаз для краси та здоров'я для жінок у всі часи становили особливий інтерес. Крім того, що волосся виконує захисні функції, воно ще є і прикрасою. У 22 місячний день рекомендується відвідати перукарню. Стрижка в цей день не тільки зробить Вас привабливішою, а й привабить благополуччя та збільшення власності. Дозвольте собі якусь примху, перефарбуйте волосся або просто додайте кілька яскравих пасм, щоб Ваш імідж був яскравішим. Не слухайте тих, хто Вас відмовляє міняти щось у своїй зовнішності зараз. Вам зараз видніше, що не так і, як можна змінити свій стиль на краще. Ваша інтуїція працює, якнайкраще.

Сни 22 місячної доби

Сни цього дня часто бувають віщими. Вони несуть багато корисної інформації, символізму, вказують нам на існуючі проблеми або відкривають завісу над подіями, які відбудуться в майбутньому. Намагайтеся запам'ятати все, що побачите уві сні сьогодні. При правильному тлумаченні Ви зможете отримати багато підказок, як діяти в складних життєвих ситуаціях. Але не варто лякатися, якщо образи зі сновидінь будуть лякаючими та жахливими. Пам'ятайте, що прямому тлумаченню вони не піддаються, все це прихований символізм. І зовсім не обов'язково, що страшна подія чи картина, побачені уві сні, мають означати щось погане у реальному житті. Якщо будете сумніватися в правильності розуміння своїх снів, зверніться до спеціалізованих джерел або людей, які вміють тлумачити сновидіння.

Магія та езотерика

Глибина, гострота і тонкість думки властива особам, сповненим премудрості. 22-й місячний день вважається днем ​​здобуття мудрості та таємних знань. Добре в 22 місячну добу виготовляти амулети та талісмани, спрямовані на розвиток творчих та паранормальних здібностей. У 22 місячну добу можна проводити присушування, виготовлення амулетів на збереження кохання, та весільні обереги. Дуже дієвими є приворотні зілля або інші ритуали, пов'язані з їжею.

Ворожіння

Це магічний день, день ворожіння. Можна в 22 місячну добу ворожити, дізнаватися про долю і майбутнє, накопичувати і передавати свій досвід і знання. Надзвичайно ефективні звані кулінарні ворожіння, засновані на використанні продуктів. Такими, зазвичай, є народні методи отримання прогнозів.

Але пам’ятаєте, що будь-який прогноз, це тільки прогноз, а не раз і назавжди встановлений факт. Завжди можна щось змінити. Тому якщо на ваше питання під час ворожіння буде несприятлива відповідь, не зневіряйтеся, при належній старанності завжди можна все змінити. Прийдешнє бере свої витоки в сьогоденні, робіть все сьогодні правильно, завтра ваше життя стане краще, ніж зараз.

Ворожіння по 9 ґудзикам
Для ворожіння знадобляться 5 великих ґудзиків, бажано одного розміру, а також 4 ґудзики середніх розмірів.
Узяти ґудзики в праву руку і різким рухом кинути через ліве плече.
Якщо біля вас опиниться:
✔ більше ґудзиків середнього розміру – найближчим часом вас чекають неприємності і тривоги, що виникли в сім’ї труднощі не даватимуть спокою і на роботі;
✔ великі ґудзики, що близько лежать до лівої ноги – везіння у всіх справах, міцний достаток і сімейні радощі. В майбутньому все буде відмінно;
✔ великі ґудзики розташовані ближче до правої ноги – пощастить людям, які займаються комерцією. Бізнес буде успішним, всі комерційні операції принесуть небувалий дохід;
✔ однакова кількість великих і маленьких ґудзиків – незабаром у вас всього буде порівну – трішки радощів, трішки жалю.

Талісмани 22 місячно доби

Символ дня: Символами 22 місячних діб є «Слон Ганеша з обламаним іклом», «Свиток» (книга) та «Золотий ключик». Індійський Бог мудрості Ганеша допомагає всім, хто прагне нових і таємних знань, хто передає свій накопичений досвід і свій багаж знань іншим. Духовний пошук і знання мають бути спрямовані лише на творення.

Каміння: блакитний агат та нефрит, синій сапфір та яшма. Вони мають у цей день максимальну силу на людину.

Аромат: майоран – цей аромат має здатність швидко відновлювати душевну рівновагу після сильного стресу, серйозних неприємностей, горя та втрат. Еліксир проти страху. Усуває занепокоєння, втому та безсоння. Майоран усуває параліч волі. Він насичує енергетичне поле людини оптимізмом, впевнено йти вперед і досягати поставленої мети спокійно і швидко.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...