Translate

понеділок, 8 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 11 місячний день

Загальний опис

11 місячний день – день сильної енергії. Ви можете досягти багато чого, якщо маєте лідерські задатки. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 11-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii
Для політиків це чудовий день розгортати передвиборчу кампанію, спортсмени зможуть розпочати свою кар'єру. Але всім нерішучих людей краще бути обережними (пам'ятайте про аналогію з мечем). Енергетичні сплески повинні бути під вашим контролем, інакше потужність 11 місячного дня обернеться проти Вас.
Якщо у вас цього дня випав з рук будь-який різальний інструмент, це знак того, що неправильно використовується енергія 11-го місячного дня. Будь-яка справа, що здійснюється цього дня, може вийти на рівень Кундаліні, і ви з цими енергіями можете не впоратися. Тому не треба планувати на цей день великі навантаження. Не можна вбивати комах, навіть клопів та тарганів. Не потрібно кидати почати справи. Це також може призвести до неправильного перемикання енергії Кундаліні.
Сьогодні Ви можете побачити, як виконується все задумане або розпочате перші дні місячного місяця. Ведіть активний спосіб життя, не розслабляйтеся і продовжуйте займатися наміченими справами. Починати нових справ сьогодні не слід, хіба що Ви впевнені у своїх силах і зможете довести цю справу до кінця сьогодні, не відкладаючи в довгу скриньку. Заходи, пов'язані з незнайомою діяльністю, можуть бути невдалими, тому виявити обережність та уважність.
Люди, народжені 11-го місячного дня, — могутні маги, вони володіють таємницею Кундаліні, несуть її в собі. Якщо ці люди витрачають правильно енергію Кундаліні, то вони сильні у всьому, що б не робили, і всього можуть досягти в житті за умови, звичайно, що не розпилюватимуться. Якщо ж вони живуть неправильно, то їх найчастіше кусають комахи та собаки.

Здоров'я
11 місячна доба – це сплеск життєвих сил та сексуальності, найпотужніший день з енергетики з усього місячного зодіаку. Хвороби – небезпечні, нездужання – підступні. Після уявного одужання можливі рецидиви. Найбільш чутливий і вразливий хребет. Ефективне очищення організму як на фізіологічному рівні, так і духовному. Потрібно виявляти особливу обережність при користуванні різальними та колючими предметами. Якщо порушилася гармонія і Ви відчуваєте дискомфорт, треба негайно з'ясувати причини та вжити термінових заходів для їх усунення. Вдалий час на оздоровлення організму новими комплексами фізичних вправ. Біг підтюпцем, плавання, просто піші прогулянки, катання на велосипеді дуже рекомендуються. День хороший для очисних процедур, особливо легких та верхніх дихальних шляхів. Потрібно вживати більше рідини, особливо – соків і відварів. Любіть своє тіло, плекайте його і будете здорові.

Робота та бізнес

У цей час місячного місяця люди зазвичай сповнені ентузіазму і впевнено рухаються до успіху, наміченої мети, до перемоги. 11 місячну добу начебто створено для активної фінансової діяльності. Без тіні сумніву в
позитивному результаті можна укладати договори, підписувати контракти, шукати партнерів та спонсорів з бізнесу. Цей період сприятливий для зміни сфери діяльності та роботи. Якщо є найменші сумніви в успіху, то нові справи краще не починати. Тільки сміливі та впевнені відчують радість звершень. Стихія на їхньому боці. Наполегливість, наполегливість – девіз цієї доби. 11 місячний день сприятливий для будівництва, але за умови, що Ви впевнені у його завершенні, інакше не варто його і починати. Космічна енергія весь час Вам допомагатиме. Не проґавте свій шанс! Для політиків-початківців цей час теж дуже сприятливий.

Кохання та стосунки

11 місячна доба добре підходить для романтики та інтиму. День веселощів і розкутості, коли всі забобони і сором'язливість йдуть у небуття і спалахує непереборне бажання чинити сексуальні подвиги. Цього дня даруєте близьким увагу та турботу. Можете зробити подарунки без нагоди, за вашу щедрість Вам обов'язково віддасться. День має пройти безконфліктно. 11 місячну добу розточують любов, тому не сваріться з чоловіком, не дорікайте чимось родичам. Залишайтеся спокійними.

Весілля

11 місячну добу для укладення шлюбу вважаються сприятливими, але тільки для тих пар, у яких у відносинах панує повна гармонія. Але
якщо Ви не впевнені у своїх почуттях або почуттях свого партнера, якщо немає достатнього порозуміння у вирішенні важливих життєвих проблем, якщо Ви сумніваєтеся в щирості благих намірів – тоді одружуватися в цей період ні в якому разі не можна. На вас чекатиме розчарування або навіть розлучення. Весілля можна грати, але тільки непитущі або тому, хто за своїми переконаннями не вживає алкоголю. Решті цього дня весілля краще не грати, щоб уникнути трагічних наслідків.

Секс

Період підвищеної активності. У сексуальній сфері це також дуже добре відчувається. Займайтеся любов'ю на втіху, не стримуйте емоцій. Повинні обов'язково бути присутньою любов і взаємне бажання. Інакше Ви ризикуєте погіршити своє самопочуття та не отримати жодного задоволення. У цей день партнери мають бути взаємно активно сексуальними. Найсильніші енергетичні потоки, що йдуть у людину цього дня, секс допоможе перетворити на життєву енергію.


Зачаття дитини

11 місячний день більше підходить для зачаття хлопчика, ніж дівчинки.
Хлопчик, зачатий у цей день, може стати дуже могутнім магом, борцем, від природи буде наділений надзвичайною силою. Вважається, що люди, зачаті в 11 місячний день, здатні перетворювати космічні енергії, але не завжди використовують цю силу на благо. На людину чекає активне життя, але треба навчити його не вступати в боротьбу без потреби.

День народження

Люди Народжені в 11 місячну добу мають прекрасні розумові здібності, неординарне мислення. Вони дуже сильні і практично непередбачувані, від них очікується сміливих суджень і несподіваних вчинків. Люди цього дня можуть керувати своєю силою, але не завжди усвідомлюють це в собі або не знають, як з цією силою чинити, розпорошуються на дрібниці. Їм потрібен наставник, який дасть напрямки та навчить використати свою енергію на благо. До глибокої старості зберігають гарне здоров'я та ясний розум. Може стати професійними спортсменами. Берегти потрібно хребет. Якщо Ви часто потрапляєте в непередбачені ситуації – це є показником того, що слід змінити свій спосіб життя та стати більш уважними до себе та оточення.


Стрижка та краса

Не починайте нічого нового, якщо не хочете в майбутньому зіткнутися з негативом, якого й так зараз у житті в багатьох. Скоро у Вас з'явиться можливість підрізати та перефарбувати своє волосся так, як Вам би того хотілося. А поки запасіться терпінням і перечекайте цей небезпечний і зовсім несприятливий час.

Сни 11 місячної доби

Енергетика 11 місячного дня, що прокинулася, діятиме насамперед на психіку і підсвідомість, так що в сновидіннях цілком можливі одкровення, яких Ви так чекаєте. Сни цього дня можна тлумачити самостійно за тими відчуттями, які від них залишилися. Якщо сон був приємним, радісним, щасливим, у вашому житті все йде так, як треба. Похмурі, темні, незрозумілі сни – свідчення того, що ви заблукали в лабіринті і не можете знайти вихід. Потрібно переглянути власні плани, щоб намацати той єдиний шлях, який виведе Вас із глухого кута. Поганою ознакою буде, якщо у вашому сні Ви витрачаєте злу енергію і даруєте неприємності: настав час згадати про душу і звільнитися від матеріальної павутини, що огорнула Вас.

Магія та езотерика

День енергії Кундаліні – сексуальної енергії. Привороти із сексуальним ухилом, спрямовані на розпалювання тілесної пристрасті у цей день ляжуть найкраще. Але треба дуже ретельно подбати про захист і бути вкрай обережними – день досить небезпечний для новачків. Всі практики слід виконувати до кінця, не можна в цей час починати багатоденні ритуали. Цей день якнайкраще підходить для завершення магічних обрядів та здійснення обрядів, до яких довго готувалися. Небажані роботи для покращення добробуту та матеріального благополуччя – результат таких може бути неоднозначним. Ефективною буде робота з камінням. Протипоказано групову роботу. Один з найкращих періодів для проведення ритуалів і церемоній магії, тому що в 11 місячну добу енергія, сили живої природи приходять у стан підвищеної активності.

Середньовічні маги вважали, що одинадцята місячна доба – це період магічних астральних битв. В цей день, зазвичай, проводилися всілякі охоронні обряди і церемонії, очищувальні практики, направлені на очищення аури від негативних вібрацій і енергій.
Школи чорної магії починали сьогодні магічні битви здійснювали обряди кривавих людських жертвопринесень, займалися некромантією і так далі.
Добре в одинадцятий місячний день займатися цигуном і бойовими мистецтвами.

Ворожіння

Це один їх тих небагатьох місячних днів, коли звертатися до оракула можна з будь-яким питанням. Найбільш вдалими будуть ворожіння, пов’язані з вогнем.

Ворожіння по вогню і смолі
Загадати бажання, а потім кинути у вогонь смолу в порошку і спостерігати за її горінням.
Якщо смола:
✔ запалала вмить  бажання здійсниться дуже скоро;
✔ спочатку димить, а потім загорается  бажання не здійсниться дуже довго;
✔ горить рівним полум’ям  бажання здійсниться, але поступово;
✔ горить нерівно  бажання ніколи не здійсниться.

Талісмани 11 місячної доби

Символ дня: лабіринт, вогняний меч, корона. Потаємний символ – лабіринт, де людина має перемогти у собі Мінотавра.

Каміння: вогненний опал, гематит, сердолік.

Аромат: ромашка – чудовий седативний засіб: знімає стресові, невротичні та депресивні реакції. Усуває безсоння та нормалізує сон. Допомагає впоратися з труднощами та відповідати за свої справи.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...