Translate

понеділок, 8 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 8 серпня

Сон у ніч на 8 серпня зазвичай несе у собі позитивні ознаки. Сни цієї доби зазвичай бувають не стільки віщими, скільки напрямними. Зверніть увагу на все, що побачите та почуєте уві сні – це важлива інформація. Слід знати, що сновидіння із 7 на 8 серпня мають одну особливість. Вони відкривають перед людиною щось нове та дуже важливе для нього. Сенс таких образів може бути дуже різноманітним.
Це може бути інформація про сприятливий результат певної справи або про одужання від тривалої хвороби або про успішність нещодавно розпочатого проекту. Сон може попереджати і про невдачі та розчарування, а іноді показує як можна покращити добробут. Також як збільшити матеріальний дохід, стабілізувати фінансове становище.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим – то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

😴Тлумачення снів Грім та Блискавка

Грім та блискавка 
 явище заворожливе, іноді навіть лякає своїм раптовим і дуже гучним звуком. Тому, опинившись під враженням, людина шукає відповідь на запитання: до чого сниться грім. Чути грім уві сні, досить рідкісне сновидіння, але все ж таки пояснень з найдавніших часів набралося чимало. Сюжет, а також деталі можуть бути абсолютно різними, відповідно через це і різняться тлумачення. Щоб розтлумачити, до чого сниться грім та блискавка, потрібно в подробицях пригадати сюжет та зазирнути у авторитетні сонники. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Дуже гучні гуркіт грому та численні спалахи блискавки сняться до зради з боку близького друга.
✦ Отримати удар блискавкою під час грози – до фізичної втоми.
✦ Бачити, що блискавка блиснула поруч із дитиною, – до розчарування в собі.
✦ Під час грози під деревом – до травми.
✦ У полі – до самотності.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Якщо ви бачите, чуєте грім, та ще й потрапили під дощ – сновидця чекає щасливе, довге життя, сповнене любові та радості.
✦ Відчути струс землі від близького удару блискавки – уникнути покарання від начальства за чужу помилку у роботі.
✦ Приглушений грім та заграва від блискавки – до запрошення на побачення.
✦ Якщо наснилося, що під час грози до будинку залетіла кульова блискавка, то це придбання власного житла.
✦ І потрапила до розетки – до довгоочікуваного переїзду в інше місто.


Сонник по днях тижня

Тлумачення із сонника по днях тижня:
✦ у понеділок грім і блискавка сняться до довгої розлуки з рідними людьми;
✦ у вівторок – до появи у колективі нечесного співробітника;
✦ у середу – до участі у ризикованому, але цікавому підприємстві;
✦ у четвер – до програшу у конкурентній боротьбі;
✦ у п'ятницю – до значних змін;
✦ у суботу – до подорожі;
✦ у неділю – до сварки із сусідом.

🌛Місячний сонник

Трактування по Місячному соннику:
✦ у Повний місяць – до відвідування розважального заходу;
✦ на спадаючий Місяць – до розриву відносин через взаємні ревнощі;
✦ в Молодий місяць грім і блискавка сняться до сварки з керівником через непорозуміння;
✦ на Місяць, що росте, – до сильної прихильності до іншої людини.

Висновок

Сучасні вчені-сомнологи стверджують, що сюжет грім і блискавка, з'явившись уві сні, необов'язково передбачає будь-яку подію в найближчому майбутньому. Подібне сновидіння може бути наслідком пережитої протягом дня спалаху гніву чи інших сильних емоцій негативного спектра. Однак нерідко розшифровка образу в одному соннику може разюче відрізнятися від трактування іншого. Це з різною спрямованістю діяльності дослідників. Хтось із них віддає перевагу езотеричному трактуванню, хтось – психоаналітичному.
Щоб правильно вибрати психоаналітичний сонник для тлумачення сновидіння, необхідно визначити, що вас більше цікавить – сексуальна сторона вашого життя або побутова. У першому випадку вам слід звернутися до трактування Фрейда, у другому – Міллера.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved


Місячний календар на 8 серпня 2022 року

11 місячний день
Загальний опис
11 місячний день – день сильної енергії. Ви можете досягти багато чого, якщо маєте лідерські задатки. 
Для політиків це чудовий день розгортати передвиборчу кампанію, спортсмени зможуть розпочати свою кар'єру. Але всім нерішучих людей краще бути обережними (пам'ятайте про аналогію з мечем). Енергетичні сплески повинні бути під вашим контролем, інакше потужність 11 місячного дня обернеться проти Вас.
Якщо у вас цього дня випав з рук будь-який різальний інструмент, це знак того, що неправильно використовується енергія 11-го місячного дня. Будь-яка справа, що здійснюється цього дня, може вийти на рівень Кундаліні, і ви з цими енергіями можете не впоратися. Тому не треба планувати на цей день великі навантаження. Не можна вбивати комах, навіть клопів та тарганів. Не потрібно кидати почати справи. Це також може призвести до неправильного перемикання енергії Кундаліні.
Сьогодні Ви можете побачити, як виконується все задумане або розпочате перші дні місячного місяця. Ведіть активний спосіб життя, не розслабляйтеся і продовжуйте займатися наміченими справами. Починати нових справ сьогодні не слід, хіба що Ви впевнені у своїх силах і зможете довести цю справу до кінця сьогодні, не відкладаючи в довгу скриньку. Заходи, пов'язані з незнайомою діяльністю, можуть бути невдалими, тому виявити обережність та уважність.
Люди, народжені 11-го місячного дня,  могутні маги, вони володіють таємницею Кундаліні, несуть її в собі. Якщо ці люди витрачають правильно енергію Кундаліні, то вони сильні у всьому, що б не робили, і всього можуть досягти в житті за умови, звичайно, що не розпилюватимуться. Якщо ж вони живуть неправильно, то їх найчастіше кусають комахи та собаки.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 11-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий місяць, що росте, або 2-а місячна фаза. 
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♐ Місяць у знаку Стрілець
Загострення чутливості та схильності до оптимізму. Нездатність розглянути сутність того, що відбувається, і схильність до перебільшення своїх можливостей може призвести до безрозсудних дій. Існує можливість відірватися від дійсності, втративши контроль на теперішньому. Багато захоплень і пристрастей беруть початок у ці дні, оскільки звичайні проблеми стають менш значущими перед творчим і духовним прагненням.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка – жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День «важкий»  почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а недруги допомогти. Усі справи, окрім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни 11 місячної доби

Енергетика 11 місячного дня, що прокинулася, діятиме насамперед на психіку і підсвідомість, так що в сновидіннях цілком можливі одкровення, яких Ви так чекаєте. Сни цього дня можна тлумачити самостійно за тими відчуттями, які від них залишилися. Якщо сон був приємним, радісним, щасливим, у вашому житті все йде так, як треба. Похмурі, темні, незрозумілі сни – свідчення того, що ви заблукали в лабіринті і не можете знайти вихід. Потрібно переглянути власні плани, щоб намацати той єдиний шлях, який виведе Вас із глухого кута. Поганою ознакою буде, якщо у вашому сні Ви витрачаєте злу енергію і даруєте неприємності: настав час згадати про душу і звільнитися від матеріальної павутини, що огорнула Вас.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...