Translate

четвер, 14 липня 2022 р.

Сон у ніч на 14 липня

Сни у ніч із 13 на 14 липня часто виявляються віщими, тому не варто від них відмахуватися. 
Більше шансів на виконання в реальному житті мають кольорові сновидіння, але чорно-білі теж мають значення  необхідно взяти їх до уваги. Тлумачення цих снів особливих зусиль не вимагає  збуваються вони, як правило, дуже "близько до тексту": можуть попереджати як про небезпеку, так і про приємні події, а також підказувати, що робити в тому чи тому разі. Часто сновидіння цієї ночі показують творчий потенціал людини та ситуації, в яких вона може його проявити.
Сновидіння, побачене днем ​​14 липня, здійсниться тоді, коли Ви про нього забудете.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

😴Тлумачення снів КЛЮЧ

Ключ – предмет неоднозначний. Особливо неоднаковим буває його образ у снах. Що тільки не ховає ключ і якихось таємниць не приховує. Прочитати та зрозуміти послання, якщо наснилися ключі від квартири, точніше допомагають сонники. Ці праці створювалися не один десяток років, а багато хто допомагає людям читати нічні знаки та не одне тисячоліття. Окрім різних нюансів, що з'являються в ході нічної мрії, в якій сняться ключі від квартири або будинку, важливим буде день (а якщо бути точніше - ніч), коли сон.

На думку сомнологів, психоаналітиків та езотериків, ми бачимо сни не просто. Це відображення нашої підсвідомості, підказки про майбутнє з тонкого світу, і що яскравіші образи у снах, то величезне значення вони мають. У цьому символи і картини з мрій може бути відбитком пережитих вражень, чи ключем до подій майбутнього. Щоб розуміти, до чого сняться ключі, потрібно познайомитися з популярними трактуваннями цього символу зі сновидінь.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Якщо уві сні Ви втратили ключі – неприємні події наяву засмутять вас.
✦ Побачити уві сні мідний ключ – велика небезпека пограбування квартири.
✦ Брудні ключі від машини сняться до ризику потрапити до ДТП.
✦ Іржавий ключ від квартири сниться до обману коханої людини та розчарування у сімейному житті.
✦ Поламаний ключ передрікає швидку розлуку з родичем через його захворювання чи смерть. Для одруженого чоловіка такий сон може стати провісником руйнівного спалахування ревнощів, за яким настане розлучення з коханою дружиною.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Збирати розсипані на підлозі ключі – на щастя в особистому житті та поповнення у сім'ї.
✦ Знайти уві сні ключ – на Вас чекають великі справи. З великою ймовірністю Вас чекає стрімке кар'єрне зростання. Є ймовірність знайомства з людиною, яка стане причиною того, що ваше життя зміниться на краще.
✦ Тримати в руці зв'язку ключів – до багатства та слави.
✦ Відкривати якісь двері ключем – чудовий сон. Якщо Вам довелося щось відкривати, відчиняти замки – на Вас чекають хороші та важливі зміни, багато нового, несподіванки та серйозні можливості.
✦ Якщо уві сні Ви від когось отримали ключ – Вас чекають нові можливості, народження нових геніальних ідей, нових думок, які без перебільшень можуть змінити ваше життя.

Сонник по днях тижня

Інтерпретація із сонника по днях тижня:
✦ у ніч чи під ранок на понеділок ключі від квартири сняться до початку прибуткового проекту;
✦ на вівторок – до марних переживань;
✦ на середу – до вигідної пропозиції;
✦ на четвер – до перемоги над ворогом;
✦ на п'ятницю – до отримання незаслуженої винагороди;
✦ на суботу – до сімейної урочистості;
✦ на неділю – до успішного запуску власного бізнесу.

🌛Місячний сонник

Трактування з Місячного сонника:
✦ в Повний місяць – до виникнення небезпечної для життя ситуації під час відрядження;
✦ на спадний Місяць – до набуття фінансової стабільності;
✦ в Молодий місяць – до здійснення заповітної мрії;
✦ на зростаючий Місяць ключі від квартири сняться до врегулювання конфлікту між близькими людьми.

Висновок

Стільки непростих подій може передбачити ключ уві сні, застерегти від таких неприємностей! Будь-яке пророцтво, навіть негативне, може принести користь – якщо знати, «де соломки підстелити». Головне, зберігайте оптимізм і читаючи сонник, робіть правильні висновки для себе. Враховуючи свої можливості, реальний стан своїх справ Ви завжди зможете правильно скористатися підказкою, отриманою уві сні.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар на 14 липня 2022 року

15 місячний день
Загальний опис
Темний день Гекати, на 15 місячну добу припадає повний місяць, або напередодні повного місяця. 15-місячний день – це пік енергетичної активності, його енергетична вершина. Символом 15 місячних діб є «Вогненний змій» та «Шакал із крилами».

15 місячний день дуже суперечливий. Позитивні та негативні якості характеру можуть багаторазово посилюватись місячною енергетикою. Тому треба виявляти стриманість в емоціях і діях, не виявляти азарт, тому що 15 місячна доба вважається днем ​​обману та ілюзій, спокус та спокус. Не піддавайтесь у цей день чужому поганому впливу, не виявляйте слабкості характеру. Краще подивіться на Місяць. Вона у цей період дуже гарна і наближається до повної.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 15-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Люди, народжені в 15-й місячний день, несуть дуже важку карму. Вони дуже важко навчаються і абсолютно не піддаються впливу, особливо якщо Місяць буде в опозиції з Юпітером. Часто такі люди мають зміїну натуру, від народження несуть в собі цього вогняного змія, який спокушає людей в 15-й місячний день. Вони, як правило, не можуть боротися із собою і піддаються на всі спокуси. Їм треба це усвідомити і відмовлятися від спокус.

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза.
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♒ Місяць у знаку Водолій.
Посилення чутливості та нервозності, прагнення до свободи. Хочеться змінити навички, зруйнувати стереотипи. У дні Водолія для людини є можливість повністю реалізуватися. Під цим знаком можна займатися будь-якою цікавою справою. Можлива часта зміна настрою.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся громадсько-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре подорожувати. Будь-яким проблемам у цей день не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 15 місячної доби

Як уже було сказано, інтуїція цього дня буде загострена до краю: відповідно, і ваші сни будуть одкровеннями та прочитанням вашої власної підсвідомості. І якщо насправді ви можете взяти під контроль усі свої дії, то саме в сновидіннях п'ятнадцятого місячного дня ви зможете дізнатися, що саме вами рухає насправді: добро чи зло. Тож уважно проаналізуйте сни цього дня та зробіть для себе відповідні висновки. Сни були світлими та приємними, а після них залишилися найтепліші відчуття? Ну що ж, у такому разі можете не сумніватися, що ви на правильному шляху. Якщо ж сон був важким, кошмарним, неприємним, а ранком після нього залишилися похмурі враження, вам варто подумати про те, в якому напрямку ви рухаєтеся. Швидше за все, все не так гладко, як може здатися на перший погляд. Перегляньте своє життя, врахуйте зроблені помилки і постарайтеся змінити курс свого руху по життю. П'ятнадцятий місячний день  потужний за своєю енергетикою день, який загострює багато почуттів. Тільки від Вас буде залежати, позитивною чи негативною буде ця енергетика.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...