Translate

вівторок, 5 липня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 7 місячний день

Загальний опис

Магія слова – девіз 7 місячного дня. Цього дня сила слова дуже велика, тому треба дуже обережно ставитись до слів. Не брехати, не розпускати плітки і не піддаватися на провокації на порожні розмови. Необхідно пам'ятати про це щоразу, коли хочеться щось вимовити. Необдумано кинута фраза може матеріалізуватися, навіть якщо ви цього не хотіли. Для тих, хто любить подорожувати – дорога відкрита, зелене світло світлофора. Чудово, якщо друзі або родичі, що проводжають вас, будуть бажати вам щасливої ​​дороги, хорошого відпочинку і благополучного повернення. Ці добрі слова будуть для вас охоронною грамотою. Натхнення та енергія не залишить вас у 7 місячну добу. Так що – дерзайте! 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 7-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Хвороби – безпечні. Захворілі в цю місячну добу швидко одужують. Особливо вразливі у період органи дихання. Тому не можна переохолоджуватися, курити, пити холодні напої, вживати морозиво. Як профілактика органів дихання можна зайнятися дихальними вправами чи очисними практиками. Іноді корисно просто помовчати, дати відпочинок голосовим зв'язкам. У 7 місячний день необхідно стежити за своїм лексиконом, оскільки захворювання мови веде до захворювання психіки. Звертайте серйозну увагу на сигнали організму. Якщо раптом виникло нездужання, з'явилися хрипи або кашель, терміново змінюйте свою поведінку та спрямування думок, щоб своєчасно поправити своє здоров'я.

Робота та бізнес

Цього дня найкраще вести переговори, укладати контракти, проводити співбесіди. Можна зайнятися пошуками спонсорів. Виявіть красномовство та доброзичливість, виключіть будь-які конфліктні ситуації, сумніви та невпевненість. Керівництво по відношенню до своїх підлеглих має виявляти благородність та доброзичливість. Не забороняється займатися меценатством та спонсорюванням. Поети, письменники, журналісти сьогодні ваш день. Всі, хто працює зі словом, знайдуть удачу, спіймають натхнення. Таким же успіхом обернеться день для студентів, якщо сьогодні їм випаде складати іспити. Благотворний день і для науковців та їх досліджень. Бізнесменам слід діяти обережно. Можна вирішувати фінансові питання, але дуже важливі. Усі великі відносини, зокрема операції з нерухомістю, краще перенести. Комунікації із чиновниками будуть вдалі. Магію слова можуть використовувати рекламщики і оратори — у сьомий місячний день переконати в чомусь велику групу людей не складе особливих труднощів.

Кохання та стосунки

Спілкування з оточуючими принесе радість. Саме сьогодні можна відчути всі тонкощі людських взаємин, порозумітися з кимось, до кого соромилися чи боялися підходити. День вдалий для контакту з начальством. Всі питання, що накопичилися, будуть з успіхом вирішені. Якщо Ви сам начальник, то не забувайте хвалити своїх працівників. Взагалі добрі слова та похвала сьогодні мають величезну силу. Люди стають чуйними та сприйнятливими до теплих слів. Але не намагайтеся лестити чи лукавити. Також уникайте конфліктів та з'ясування стосунків, адже у пориві агресії так просто вимовити страшні слова, побажати людині найгіршого, а потім пошкодувати про це. Пам'ятайте, що слово не горобець, тому контролюйте свої негативні емоції і не піддавайтеся на провокації.

Весілля

7 місячний день дуже сприятливий для укладання шлюбу. Особливо він підходить для людей творчих професій – художників, музикантів, письменників, артистів, науковців тощо. Інтереси, погляди, прагнення партнерів мають збігатися. Досягнуте порозуміння зміцнить їхній шлюбний союз. Шлюб, укладений у цей період, буде відрізнятися високим рівнем порозуміння між подружжям та всіма членами сім'ї. Основою такого союзу стане повноцінне спілкування. Але при цьому слід пам'ятати, що для них сварка або словесна лайка, підкріплена сильними негативними емоціями, може закінчитися розлученням і тривалим періодом постійних взаємних образ.

Секс

Досить довготривала прелюдія, компліменти та ласки, захопленість і чуттєвість повинні передбачати секс у 7 місячний день. Він має бути спокійним та розміреним. Даруйте якнайбільше ласкавих та ніжних слів своїм коханим, адже цей день – день магії слова. Як ваш човен назвете, так він і попливе.

Зачаття дитини

На людей, зачатих у 7 місячний день, чекає не дуже довге, але насичене життя. Численні подорожі, яскраві події, зустрічі з цікавими людьми  все це супроводжує людину, зачату в 7 день Місяця. З цих людей виходять чудові лікарі та вчені, чудові промовці. Хто-хто, а вони вміють поводитися зі словом. Щоправда, схильність до перебільшень і навіть брехні може стати на заваді їм на терені вченої чи громадської діяльності. А загалом, у житті це дуже активні люди.

День народження

Люди, народжені в 7 місячний день, мають гарну пам'ять, міцне здоров'я і розвинене почуття гумору. Найчастіше вони мають своєї думки, не здатні на глибоке розуміння, серйозні почуття. Мають сильний характер і волю, при бажанні здатні досягти будь-якої вершини. Якщо Ви народилися цього дня, уникайте конфліктів та з'ясування стосунків. Сприйнятливий розум допоможе легко вчитися та швидко засвоювати інформацію. Люди цього дня мають схильність до аналізу та дедуктивного методу. Добре вдаються професії, які вимагають напруженого розумового процесу: науковець, письменник, промовець, слідчий. Часто таланти людей цього дня виявляються у торгівлі, консультаціях.

Стрижка та краса

Дозвольте своєму волоссю рости швидко, полегшіть його. Потрібно звернутися до майстра за допомогою та довіритися йому. Але головне, щоб це був справді майстер своєї справи. Потрібно зрізати те волосся, яке вже не врятувати, яким не допомагають ніякі засоби. Подумайте про те, як змінити лінію догляду за волоссям. Загляньте в косметичну лавку, щоб придбати кошти, з якими Ви зможете балувати свої пасма. Косметичні процедури цього дня підуть лише на користь. Дуже ефективні поживні маски, чищення обличчя, масаж, манікюр та педикюр.

Сни 7 місячної доби

Одним із символів цього дня є бойовий півень, авестійське божество. Хто побачить уві сні бойового півня – це може означати наближення будь-якої катастрофи. Потрібно бути дуже обережним – сон попереджає. Якщо уві сні Ви почуєте певні слова, постарайтеся їх запам'ятати та записати. Ця звукова інформація спрямована саме на Вас. Правильно витлумачивши сон у 7 місячний день, Ви почерпнете для себе багато корисного. Адже це можуть бути й слова-одкровення, якщо вони вимовлені мудрою та авторитетною особою. Направивши енергію сьомого місячного дня на самовдосконалення, можна отримати дуже непогані результати в найближчому майбутньому.

Магія та езотерика

Це день викриття, активної боротьби. Світлий день. Провокаційний день. Дуже добре для робіт зі стихією повітря, для різних обрядів на вітер. Позитивні роботи зі зверненням до духів стихій, будь-які обряди світлого спрямування, світлі зашити лягають у цей день особливо потужно. Також цей день вдалий для всякого роду чисток, особливо зняття магічного негативу та вигнання «підселенців». Якщо Ви ведете магічну війну – обов'язково скористайтеся впливом цього дня: знімати чужу дію найефективніше буде саме у цю місячну добу. У цей день любителі чи новачки дуже вразливі. Чаклуни та чорні маги дуже часто цього дня почуваються погано, хворіють і працюють у разі нагальної потреби. Показано виготовлення амулетів та талісманів удачу у торгівлі, справах та бізнесі, вдалі подорожі, на кохання та дружбу.

Ворожіння

Ворожіння цього місячного періоду відрізняються високим ступенем точності, але звертатися до оракула бажано з питаннями, що стосуються вашого внутрішнього світу, духовних проблем, а також взаємин з людьми, тобто з тими, які мають відношення до комунікативних зв’язків.
Ворожіння на друга
Узяти кокосову стружку і сліпити з неї за допомогою солодкої води або варива людські фігурки. Фігурок повинно бути стільки, скільки у вас друзів. Поставте фігурки на стіл, під кожну потрібно покласти листок з ім’ям друга.
Почекати дванадцять годин. Фігурки, які до дванадцяти годин розваляться — несправжні друзі.

Ворожіння «Хто мій ворог?»
Узяти чашку з водою і кидати в неї одне за іншим гарбузові насіннячка, повторюючи вголос імена. На якому імені насіннячка зіткнуться один з одним, та людина і є ваш недруг.

Талісмани 7 місячної доби

Символ дня: півень, магічний жезл, Роза Вітрів.

Каміння: сапфір, геліотроп, корал.

Аромат: кориця – зігріває, нарощує та потовщує ауру. Допомагає позбутися почуттів гніву та заздрощів, жалю до себе та зацикленості на минулих проблемах та помилках. Усуває депресивні стани та емоційний холод. Аромат Кориці покращує самопочуття людини, налаштовуючи оптимістичний лад. Розвиває оптимізм, особистісну цілісність, віру у свої сили та самоповагу. Аромат створює затишну атмосферу довіри та доброзичливості. Сприяє покращенню пам'яті та підвищує працездатність.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...