Translate

суботу, 9 липня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 10 місячний день

Загальний опис

Сприятливий день. Десята місячна доба – час спогадів, традицій, зміцнення сімейних уз. Налагоджуючи зв'язки зі своїми рідними та близькими, можна знайти енергію для руху вперед. Зв'язок із предками допоможе почуватися впевненіше у цьому житті. У десяту місячну добу рекомендується уникати самотності, корисно зустрічатися з родичами, друзями, просто з добре знайомими людьми, вести бесіди за інтересами або провести час за чаюванням. Лікувальна волога плюс інтуїція, що посилено проявляє себе в цей день, підвищать не тільки настрій, а й енергетику всього організму. Можна згадувати цікаві моменти з минулого, переглянути фотографії, де відображені щасливі життєві миті. У 10 місячний день дуже добре будувати будинок, дачу, завозити нові меблі, починати ремонт. Усі справи успішно просуватимуться. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 10-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Хто веде неправильний спосіб життя, негативно мислить, той і одержує хвороби сьогодення. Особливо вразливі суглоби, кістки грудної клітки, передміхурова залоза. Хвороби небезпечні, треба негайно вживати екстрених заходів. Показано будь-які водні процедури (плавання, лазні, парилки). Фізичні навантаження рекомендуються помірні, спортсменам – не перевантажуватись. Вживайте більше рідини. Рекомендовані вода з джерела, соки, настої, морси. Проводьте очищення організму від шлаків. Самопочуття в десяту місячну добу покращується, енергія зростає і б'є, як з фонтану, треба тільки правильно її спрямовувати. Непогано використовувати енергію для поповнення знань.

Робота та бізнес

10 місячний день чи не найщасливіший день для бізнесу. На роботі панує атмосфера комфорту, дружелюбності та готовності допомогти іншому. Особливо це очевидно у згуртованих колективах, і за цей день можна на одному подиху виконати тижневу норму. У цей день енергія б'є ключем і це є одним із найвдаліших днів для кар'єристів та бізнесменів. Не проґавте цей шанс, подарований вам Місяцем. Десятий місячний день підходить для вирішення тих фінансових питань, які так чи інакше пов'язані з вашою сім'єю. Можливі невеликі фінансові надходження. Цього дня можна розпочинати розробку довгострокових проектів, розрахованих на майбутнє. Можна відкривати агентство нерухомості чи будівельну фірму. Для угод з нерухомістю цей день також має успіх. Будівельникам та реставраторам вдаються найважчі операції. Відкрита в десяті місячний день справа вимагає вкладень та часу для свого розвитку та становлення, окупається не швидко, але з часом перетворюється на стабільний та впевнений бізнес. Буде ефективна подана в цей день реклама, а оприлюднені нові ідеї отримають визнання та розвиток.

Кохання та стосунки

Дуже гарний день для побачень, зустрічей, дружніх розмов. Контакти із протилежною статтю приносять радість, міцні та перевірені зв'язки особливо радують, їх можна ще більше зміцнити. Проявіть увагу та турботу, по відношенню до свого коханого, разом проведіть час. Прощайте образи, дайте загоїтися старим ранам. У відносинах з коханим уникайте конфліктів. Краще влаштуйте романтичний вечір або проведіть день разом на природі, у родинному колі, у поїздці. Цей день не варто сидіти вдома на дивані біля телевізора.

Весілля

Десята місячна доба – найсприятливіший період для укладення шлюбу, причому для всіх. Сім'я, створена в цей час, буде такою, якою Ви хочете, єдине, що в ній буде точно і неодмінно – це родові традиції. А оскільки 10 місячний день пов'язаний з традицією, Ви маєте всі шанси заснувати новий рід, з сімейними традиціями, реліквіями та родоводом, що передаються з покоління в покоління. Відмінною особливістю пар, які укладають шлюб у цей час, є велика кількість дітей. Але треба знати, що якщо з самого початку в сім'ї не виникнуть традиції і не буде закладено фундамент взаєморозуміння та любові, така сім'я дуже швидко перестане існувати, вона зав'яне як дерево, чиє коріння постійно підточує хробак. Пам'ятайте, основа сили роду – любов, а чи не жорстка дисципліна. Тільки любов до своїх дітей та батьків допоможе Вам підтримувати сімейні традиції.

Секс

Згідно з давнім місячним календарем, сьогодні вдалий для зачаття дитини, тому в цей час рекомендується займатися сексом. 10 місячний день більше підходить для тихої та спокійної близькості, сьогодні добре зробити один одному приємний розслаблюючий масаж. І взагалі, розтягніть прелюдії якомога більш тривалий час. Це допоможе і вам, і вашому партнеру отримати максимальне задоволення від процесу. У сексі не варто сьогодні проявляти агресивність, нестримність, імпульсивність, бути брутальним з партнером. Також у цей час рекомендується проводити роз'яснювальні бесіди на тему сексу з дітьми. Розкажіть їм усе, що постійно відкладали потім. Адже правильніше буде, якщо ваша дитина отримає таку інформацію від батьків, а не на вулиці.

Зачаття дитини

Зачаті в цей період діти народжуються із сильним духовним зв'язком зі своїми предками та батьками. І перші їх духовно підтримують упродовж усього життя. Тому безпосередньо перед народженням дитини, попросіть благословення та долю для нього у своїх померлих близьких родичів. Життя людини, зачатої в 10 місячну добу, буде яскравим, багатим на безліч цікавих подій. А поїздки, далекі країни та постійні переміщення будуть для нього звичайним явищем. Не виключено, що з подорожами пов'язане його професійне життя. Але міняти місце проживання назавжди йому вкрай не рекомендується, навряд чи ці люди знайдуть щастя далеко від батьківщини.

День народження

Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою. Наділені надлишком енергії, є енергетичними донорами інших людей, і це приносить їм користь. Ці люди привабливі, мають велику владу над оточуючими і вміють отримувати вигоду з цього. У душі вони романтики, здатні захопити інших людей своєю ідеєю. Великі фізичні навантаження протипоказані, тому що люди цього дня сильніші, ніж всі інші, схильні до хронічних захворювань. Здоровий спосіб життя просто необхідний. Якщо не розвиватись духовно, можна стати байдужим, розважливим.

Стрижка та краса

У 10 місячний день не рекомендується відвідувати перукарню та стригти волосся. Ця процедура може загрожувати погіршенням здоров'я, оскільки погіршується зв'язок між вами та вищими силами. Астрологи вважають, що саме волосся пов'язує людину з потойбічним світом. Треба стригти їх у правильний день, тоді ви станете успішнішими, багатшими духовно і матеріально. Фарбувати волосся в цей день можна, але тільки натуральними барвниками і в природні кольори.

Сни 10 місячної доби

Позитивна енергетика десятого місячного дня позначиться і сновидіннях. Як правило, кошмари цього дня не сняться: приходять
легкі, безтурботні, приємні сни. Зазвичай вони не несуть жодної інформації, проте винятки становлять ті сни, коли Вам з'явився один із предків або померлих родичів. Дуже важливо згадати всі його слова та кожен його жест. Можливо він приходив, щоб сказати Вам щось важливе, вказати Вам потрібний напрямок. Намагайтеся звернутися за допомогою до професійних тлумачів снів, тому що побачити предка уві сні в 10 місячну добу – знак того, що Вам надіслано дуже важливу інформацію, яку потрібно правильно та вірно розшифрувати.

Магія та езотерика

День поминання померлих родичів, робота з Родом, родовим деревом. День сім'ї та повернення до сімейних традицій. Хороші у цей день ритуали зі зверненням до сили Рода, постановка будь-яких захистів, особливо зі зверненням до предків. Привороти показані м'які, спрямовані на
створення сім'ї та гармонізацію відносин. День сприятливий для збирання рослин, магічних трав. Ефективними будуть змови на успіх у торгівлі, фінансових справах, поліпшення добробуту. Виготовлення амулетів та талісманів для вдалої торгівлі.
Астрологи, Тібету, вважають, що в десятий місячний день добре вирушати в паломництва, відвідувати свого учителя. Недаремно в Тібеті цей час прийнято відзначати, як день Гуру Падмасамбхави (у перекладі з санскриту, “той що виник з лотоса”), засновника прадавньої буддійської школи Тібету Hьінма).
У десяту місячну добу часто відбувається передача знань цілої містичної традиції, даються присвячення по лінії, спадкоємності тієї або іншої езотеричної школи.

Ворожіння

Найвдалішими в десяту місячну добу будуть сімейні ворожіння, тобто ті, в яких бере участь вся сім’я. Природно, задавати слід тільки питання, що стосуються або минулого вашого роду, або майбутнього. Навіть якщо питання, задане оракулу торкається особисто вас, то відповідь все одно одержите з розрахунку на розуміння вас як частини цілого роду, невеликої ланки якої-небудь традиції.

Ворожіння по банану на сімейне благополуччя
Покласти 2 банани на піднос і накрити їх полотняною серветкою. Потім чоловік і дружина повинні одночасно просунути руки під серветку і узяти банан.
Якщо ви:
✔ вхопилися за один і той же банан – ваша пара буде щаслива, діти любитимуть вас;
✔ витягнули по банану – найшвидше, ваш брак закінчиться розлученням або ви проживете життя в стражданнях, у вічних образах, сварках і докорах, діти вас не слухатимуться і доставлятимуть багато клопоту і проблем.

Ворожіння по кокосу на сімейне благополуччя
Вибрати 2 уламки кокосової шкаралупи. Кожний з тих, що ворожать повинен помітити свій уламок. Покласти уламки під полотняну серветку і, не дивлячись, одночасно просунути руки, щоб узяти уламок.
Якщо:
✔ ви витягнули уламок з своєю міткою – між вами мало спільного, ваш союз не доставлятиме взаємної радості;
✔ кожен витягнув чужий уламок – ви настільки зріднилися душею, що вам не можна надовго розлучатися і покидати один одного.

Талісмани 10 місячної доби

Символ дня: джерело, фонтан. Фонтан пов'язаний з енергією, що постійно переповнює людину, нагадує про духовну самостійність.

Каміння: бурштин, олівін-хризоліт, сардонікс.

Аромат: розмарин – пожвавлює енергетику людини, посилює енергетичний імунітет. Дозволяє легко долати психологічні проблеми, допомагає позбутися недовірливості, невпевненості у своїх силах та надмірної сором'язливості. Допомагає впоратися зі стресом та повертає інтерес до життя. Аромат Розмарина впорядковує перебіг ментальної енергії, надає ясності мисленню, покращує пам'ять.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...