Translate

суботу, 2 липня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 4 місячний день

Загальний опис

Кожен день місяця має свій символ. Символом 4-го місячного дня є райське дерево, яке вважається деревом пізнання добра та зла. Можливо, тому ця місячна доба дуже суперечлива, для одних – дуже позитивна, для інших – негативна. Все залежить від нас самих, від нашого способу життя, від наших духовних якостей, від наших взаємин із рідними та близькими, з коханими. Куди ми спрямуємо нашу енергетику – на добро чи зло, на творення чи руйнування, то й отримаємо. Це як у школі – чи добре, чи погано. Перш ніж прийняти будь-яке рішення, бажано заспокоїтися і добре все обміркувати на самоті. Не піддаватися на провокації та всіма силами зберігати мир та спокій у душі. Бажано відпочити, послухати музику та довше поспати у цей складний та заплутаний день.

Люди, народжені в 4-й місячний день, вже спочатку несуть в собі відповідні енергії, і кожне їх слово несе вербальну магію, кожне їх слово значиме. Тому людям, народженим в 4-й місячний день, краще мовчати. Їх слова все одно несуть «воздаяння». Такі люди є носіями космічної таємниці, але цю таємницю вони можуть відкрити тільки самі шляхом внутрішньої самосвідомості. Їх життєве завдання і полягає в тому, щоб розгадати цю таємницю. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 4-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Здоров'я – один із критеріїв, що входить у поняття – щастя. За своєю значимістю воно випереджає навіть такі поняття, як дружба, удача, кохання. Здоров'я – це показник нашої енергетики. Тому треба обов'язково вести здоровий спосіб життя. Пити. курити, вживати алкоголь, переохолоджуватися в 4 місячну добу не можна. У цей період особливо уразливі горло та шия. Будьте обережні, щоб не захворіти на ангіну. Якщо ви все ж таки підхопили інфекцію в 4 місячну добу, то треба негайно звертатися до лікаря і усувати причину. Рекомендується проводити оздоровчі процедури, приймати контрастний душ, виконувати фізичні вправи.

Робота та бізнес

Для бізнесу та проведення фінансових операцій 4 місячний день дуже успішний. Вдало вирішуватимуться фінансові проблеми – укладання контрактів, обробка інформації, прийняття важливих рішень, укладання договорів, пов'язаних із залученням фінансів у ваш бізнес. Хоча цей день і дає вам можливість гармонійно діяти з ритмами всесвіту, але треба все ж таки дотримуватися певної обережності, все аналізувати, рухаючись вперед, щоб не допустити помилок. У цю місячну добу для залучення грошей можна використовувати так званий акустичний спосіб. Для цього треба співати мантри. Звуки музичних вібрацій залучатимуть різні енергії космосу.

Кохання та стосунки

Четвертий місячний день не найкращий із днів, для занять особистим життям, зате в цей день його можна аналізувати, шукати підказки у своїй душі для покращення любовних стосунків, стосунків з дітьми та родичами. Якщо попрацювати самостійно складно, і ви постійно відчуваєте вантаж проблем, що накопичилися, то можна відвідати психолога, психоаналітика, психотерапевта. Звичайно, наші проблеми за нас ніхто не вирішить, але фахівці допоможуть усвідомити причини негараздів, а усвідомлення, це вже 90% їх вирішення. Також, четверта місячна доба зовсім не підходить для романтичного побачення, особливо якщо ви покладаєте на нього великі надії. Річ у тім, що у цей день люди схильні до апатії. Тому неуважність коханої людини до вашої персони може викликати у вас роздратування та образу.

Весілля

День нейтральний для укладання шлюбу. Зараз Місяць особливо не сприяє як легкому та безтурботному сімейному щастю, так і не критично впливатиме на ваш союз. Якщо ви давно планували одружитися і щаслива дата припадає саме на цей день, тоді можете сміливо втілювати в життя свої плани. У разі ж, коли рішення спонтанне та не зважене, рекомендується весілля перенести. Є ризик, що ваше сімейне життя перетвориться на безкінечний пошук компромісів. І що найгірше, найчастіше вам їх так і не вдасться знайти. Подумайте, чи справді гра коштує свічок, чи все ж таки краще не ризикувати в таких важливих питаннях? Також людям, які знають одне одного відносно недавно, Місяць може піднести й інші неприємні сюрпризи у вигляді постійних сміття та конфліктів, що затьмарюють сімейне щастя. Тому, навіть не дивлячись на всю нейтральність цього дня для укладання шлюбного союзу, рекомендується підійти до процесу максимально усвідомлено і раціонально, тому що певні ризики все ж таки існують.

Секс

Четвертий місячний день є нейтральним для сексу. Не можна сказати, що в цей період категорично не рекомендується їм займатися, як не радиться також пристрасно і повністю віддаватися любовним втіхам. Сьогодні ідеально буде зайнятися сексом зі своїм чоловіком/дружиною. Якщо ж ви не одружені, то будьте вкрай уважні з інтимними зв'язками цього дня. Краще буде, якщо їх взагалі не вдасться уникнути. У крайньому випадку, ваш партнер не повинен бути «з боку», це має бути перевірена людина, яку ви давно знаєте і кому можете довіряти. У цей період рекомендується не експериментувати у сексі, він не повинен бути екстремальним чи незвичайним для вас. Нехай усе буде традиційно, спокійно і, може, навіть банально. Цього дня Місяць не сприятливо впливатиме на будь-які бурхливі контакти та емоційні прояви. Також у деяких стародавніх трактатах є попередження про те, що на четвертий день Місяця висока можливість заразитися венеричною хворобою. Тому десять разів подумайте перед тим, як лягти в ліжко з малознайомою чи неперевіреною людиною.

Зачаття дитини

Зачатий в 4-й місячний день один із найособливіших і найнепростіших днів для зачаття. Містичний день. Існує думка, що якщо ви починаєте
дитину в цей день, то разом із нею у вашу сім'ю повертається хтось із ваших предків. Однак це думка не аксіома, ви можете погодитися з нею чи ні. Але є і незаперечний факт: зачата в цей день дитина буде улюбленою всією сім'єю, до неї будуть вподобати оточуючі. Він – один із тих, до кого тягнуться людські серця.Причому для цього йому не потрібно використовувати всілякі штучні методи, маніпулювати та плести інтриги. Така людина привертає увагу, любов і повагу завдяки відмінним рисам свого характеру – ласці, доброті, ніжності, спокою.

День народження

У людях, народжених у цей день, укладена якась таємниця, про них ходять безліч чуток, не кожному дано їх зрозуміти. Головна небезпека цього дня – влада меланхолії, невелика апатія. Вони часто заглиблюються в самоаналіз та сумні спогади. Ці люди знають про світ і постійно поповнюють свої знання. Часом вони не здогадуються, наскільки глибинні їхні знання про потаємне. Часто їх тягне розкривати таємниці. Розпочавши якусь справу, можуть повертатися до вихідної точки, і в цьому їхня головна проблема. Їм треба йти далі. Дуже важливо не втрачати зв'язку з їхніми батьками та предками. Алкоголь шкідливий, за те корисні трав'яні настої та чаї. Відпочинок важливий спокійний, у тиші, наодинці із собою.

Стрижка та краса

Багато хто буде надто зайнятим для того, щоб приділяти час, здавалося б, таким дрібницям, як нова зачіска. І це помилка багатьох. Час, що дуже підходить для створення нового іміджу. Час дуже динамічний, тому можна на один день запланувати фарбування, стрижку, можна випробувати нову техніку фарбування, обрізати коротше волосся. Все обмежуватиметься лише Вашою фантазією.

Сни 4 місячної доби

Цього дня Вам можуть снитися пророчі сни. Намагайтеся запам'ятати і прислухатися до того, що побачите у сновидінні. Образи, які будуть Вам у цей період, виступають свого роду сигнальними точками, покажчиками на ті моменти та ситуації, в яких Ви можете «проколотися», зробити щось неправильно, зробити «гріхопадіння»Правильно витлумачивши свої сни, Ви зможете чітко визначити для себе ситуації, в яких потрібно бути максимально обережним та діяти раціонально та усвідомлено. Якщо коротко, на четверту місячну добу сни будуть дуже тісно пов'язані з Вашим внутрішнім та духовним світом. Вони виступатимуть свого роду підказками для тих життєвих ситуацій, з яких буде важко самому знайти вихід. Але всі образи, які ви побачите у сновидінні, ніяк не допоможуть Вам у вирішенні питань, пов'язаних з матеріальними речами.

Магія та езотерика

4 місячна доба вважається найкращим днем ​​для передачі та пізнання таємних знань, для набуття містичного досвіду. День зв'язку з померлими та живими предками. Дуже ефективні саме у цей день звернення до духів Роду, родових захисників. По можливості згадати своїх померлих предків, відвідавши їх на цвинтарі, або просто запалити свічку на вікні. Добре в цей день виготовляти обереги для сім'ї, вдома, також проводити будь-які ритуали «домашньої» магії, спрямовані на зміцнення та добробут сім'ї та домашнє процвітання. Добре проходять обряди з використанням вольтів із тіста, ворожба на тесті, обряди зі зверненням до духів стихій, обряди отримання егрегоріального захисту. Особисте енергетичне підживлення від дерев у цей день найефективніше. День вдалий для роботи з травами. Магічні зілля, приготовлені саме в цей день, мають велику силу. Але загалом день не дуже сприятливий. Також несприятливою буде групова робота. При гаданні добре ставити питання, що вимагають лише односкладової відповіді «так» чи «ні», а також питання, пов'язані з будь-яким вибором. Крім того, як і минулої місячної доби, добре зайнятися вивченням древніх магічних текстів, отриманням теоретичних відомостей. У цей період добре спілкуватися зі своїм наставником, гуру, вчителем або з людиною, яка є для вас авторитетом у мистецтві магії.

Ворожіння

Добре в цей місячний день під час ворожіння ставити питання, які вимагають визначеної і конкретної відповіді наприклад, «так» чи «ні». В основному, ворожбити вважають за краще, в даний період, відповідати на питання, що стосуються якого-небудь важливого вибору.
У четверту місячну добу людина знаходиться між Добром і Злом, тому всі передбачаючі практики повинні бути в першу чергу направлені на внутрішній світ людини, на відношення її до свого власного істинного «я».
Ворожбиту слід ставити тільки ті питання, які стосуються внутрішнього життя, а не соціальної сфери.

Ворожіння по вогню на бажання
Розведіть вогонь, встаньте поряд з багаттям, витягніть вперед руки так, щоб долоні знаходилися точно над полум’ям. Якщо багаття:
✔ розгориться так, що полум’я торкнеться рук  бажання виконається
✔ не розгориться і полум’я не досягне рук  бажання не збудеться.

Талісмани 4 місячної доби

Символ дня: дерево пізнання Добра та Зла.

Каміння: сардонікс, амазоніт, зелений нефрит.

Аромат: мандарин – прибирає страхи та дратівливість, знімає напругу, допомагає при депресії. Відновлює енергетику та душевну рівновагу. Заохочує до духовної творчості. Аромат Мандарина гарний для продуктивного та піднесеного інтелектуального спілкування. Прекрасний засіб від ожиріння та целюліту.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...