Translate

середу, 6 липня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 8 місячний день

Загальний опис

Восьмий місячний день – день очищення. Бажано поставитися до себе з критичністю та проаналізувати минуле. Гарний час для очисних процедур як тілесних, так і духовних. Можна зробити розвантажувальний день. Провести процедури з очищення та омолодження організму, прийняти водні процедури. День вдалий для будь-яких перетворень. Можна взятися за нові справи, намітити нові плани, зробити вдома ремонт, поїхати в подорож, переїхати в іншу квартиру, змінити місце роботи. Намагайтеся також запам'ятати свої сни. Цього дня сни розкривають нам сенс життя, розповідають про нашу місію, навіщо ми прибули на землю і яка роль у житті світу нам уготована. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 8-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Хвороба, що виникла сьогодні, може виявитися дуже небезпечною, тому треба вчасно вживати профілактичних заходів. «Під ударом» у цей день виявляються печінка, шлунок та периферійна нервова система. Не можна переїдати, палити, пити спиртне. День особливо сприятливий для приготування лікарських засобів, навіть дуже складних компонентів, що складаються з декількох десятків. Сьогодні можна очистити шлунок та кишечник. Фізично не перевантажуйте себе.

Робота та бізнес

У бізнесі день можна приділити пошуку та залученню нових партнерів. День вдалий для співпраці з колегами. До начальства можна звертатися з дрібними питаннями, до глобальних проблем підлеглих керівництво сьогодні глухо. Для бізнесменів і всіх трудящих день дуже напружений, не виключена можливість стресів. Для досягнення успіху змінюються методи, і Ви змінюйтесь разом з ними. Але є одне але  виміряйте свої можливості, щоб сплеск адреналіну Вам не нашкодив. Не рекомендується в 8 місячний день проводити великі фінансові операції, оскільки можуть виникнути різноманітні ускладнення. Зарплату можна виплачувати, адже це невеликі грошові потоки.

Кохання та стосунки

Прощайте людям їхні провини, ставтеся до всіх із теплотою та любов'ю. День хороший для групової роботи або відпочинку в компанії, але несприятливий для сварок та з'ясування стосунків. Спорів краще уникати, конфлікти припиняти на корені. Йти під вінець цього дня небажано. В цілому, восьмий місячний день сприятливий для побачень, але пам'ятайте, що сьогодні день прощення. У восьмий місячний день люди відверті. Так що навіть на першому побаченні можна ненароком викласти такі відомості, про які іншим взагалі не варто знати.

Весілля

Цей день не найкращий час для укладення шлюбних союзів. У цей період Місяць неспокійний і, відповідно, несе багато деструктивної енергії, що впливає на окремі сфери нашого життя. Зокрема, негативно вона може вплинути на укладення шлюбів. І сімейні спілки, створені в цей час, будуть недовговічними. Ваше життя ризикує перетворитися на суцільну драму, наповнену суперечками та з'ясуванням стосунків. І це може стати нескінченними супутниками вашої спілки. Подумайте, чи справді ви мріяли про таке життя? Крім того, ваша сім'я може опинитися в складній фінансовій ситуації, з якої не так просто знайти вихід. Цього дня сприятливо може скластися сімейне життя лише у людей, які йдуть по життю легко та просто, не схильні створювати непотрібні складнощі. Якщо ви весь час перебуваєте в пошуках чогось нового, вас приваблюють пригоди і ви не мислите своє життя без адреналіну – тоді це ваш день, можете сміливо одружуватися сьогодні.

Секс

Восьму місячну добу можна назвати нейтральним днем ​​для сексуальних стосунків. У цей період рекомендується дотримуватись граничної обережності при інтимній близькості, тому що надмірне старання може зашкодити як вам, так і вашому партнеру. У стародавніх трактатах говориться, що на восьмий день Місяця бажано максимально багато уваги приділити «теорії» сексу, утримавшись від його практики. Почитайте книги на інтимні теми, про сексуальні техніки та нетрадиційні практики. Обговоріть з партнером усі свої побажання, уподобання, поділіться своїми страхами та переживаннями, розкажіть, коли вам було найкраще, а коли, навпаки, ви відчували дискомфорт під час сексу. Такі відверті розмови підуть на користь вам обом, і в перспективі значно покращать якість ваших інтимних стосунків.

Зачаття дитини

Зачата в 8 місячний день дитина знаходиться на порозі яскравого, насиченого життя. Хоча легкої вона не буде. Він наділений достатньою силою, щоб справлятися з багатьма складнощами. Це людина крайнощів, може бути дуже важливий і навіть упертий. Тому і в його житті всього буде максимум: у щастя він втрачає голову, в нещастя відчуває цілковитий відчай. Але лише на якийсь час, бо його воля переможе будь-яке лихо, а його дух лише зміцніє у випробуваннях. Тим більше, що сила волі у таких людей гігантська. Їм необхідно пам'ятати, що людині не даються випробування, яких вона не в змозі витримати.

День народження

Народжені у цей день надзвичайно привабливі за своїми внутрішніми якостями. Вони розумні, кмітливі, порядні, працьовиті та доброзичливі. Відрізняються неординарним баченням життя, винахідливістю. Цікаві у спілкуванні, здатні на несподівані, екстравагантні вчинки, на широкі жести, не бояться змін і завжди готові до них. У таких людей сильний характер, вони наділені здібностями до виживання та відновлення. У цього дня хороша інтуїція і часто буває дар передбачення. Головна небезпека – втрата самоконтролю. Це призводить до помилок, що постійно повторюються. Тому потрібно постійно контролювати перебіг подій, уміти тримати себе в руках. Вдалі професії – хіміки, лікарі, цілителі.

Стрижка та краса

Ви прагнете всього нового, прагнете змін. Але щоб їх отримати і, таким чином, задовольнити свою спрагу, не варто бігти до перукаря. Пасма можуть стати м'якими, але ось зачіска сама по собі виглядатиме вкрай неохайною та недоречною Вашому стилю. Дочекайтеся того періоду, коли не буде ризику отримати небажаний результат. Купуйте разом цього хорошу маску, яка підійде Вашому типу волосся і зможе вирішити Ваші проблеми з ними.

Сни 8 місячної доби

На тлумачення сновидінь у восьму місячну добу впливають символи цього дня: птах Фенікс і скриньку зі скарбами. Адже вони намагаються приховати від людини свою сутність і свято оберігають свої таємниці, тому будьте готові до того, що сни цього дня розтлумачитиме зовсім непросто. Сьогоднішні сни – це справжнє одкровення: вони виявляють те, що глибоко лежить у підсвідомості людини. Зумієте зловити нитку правильного тлумачення – зможете зрозуміти, що відбувається у Вашому житті і куди потрібно рухатися далі, які і де коригування потрібні. Часто сни 8 місячного дня вказують ті бажання, які були виконані, плани, які були реалізовані. Отже, можливо, настав час виправити помилки минулого. 8 місячний день – це час перетворень, змін та переродження, коли світ відкривається перед людиною по-новому. Будьте готові до болючих, але необхідних трансформацій, не противіться їм.

Магія та езотерика

День поновлення та відродження. З погляду езотерики, це дуже важливий період. Так, наприклад в даний період в Тібеті проводяться магічні ритуали по утихомиренню злих і гнівних духів. “Вогонь” восьмої місячної доби – це “вогонь очищення”, бо не очистившись від старого, людина не може оновиться, прийняти нове. Восьмий місячний день, це найідеальніший час для поклоніння вогню. Вогонь – це одне з найдревніших божеств, якому поклонялась людина. З цієї причини окремі езотеричні традиції в цей час проводять ритуали поклоніння Вогню, розпалюючи великі вогнища і здійснюючи підношення.

Ворожіння

Ворожити у восьмий місячний день слід на минуле, звертаючись до оракула з питанням про те, яка подія з минулого заважає змінити сьогодення, тобто ворожити потрібно на виявлення вузлів, карм.
Передбачати майбутнє цього дня не рекомендується, оскільки пророцтва все одно виявляться невірними.

Ворожіння по кольоровій квасолині
Узяти 5 видів квасолі: білу, чорну, рожеву, білу плямисту, рожеву плямисту. У широке блюдо насипати манної крупи. Узяти по 5 квасолин кожного виду і покласти відібрану квасолю в блюдо з манною крупою. Блюдо накрити полотняною серветкою і легенький струсити, не знімаючи серветки, зачерпнути рукою квасолини. Подивитися скільки квасолин і якого кольору ви витягнули.
Якщо переважають:
✔ білі  у минулому доля до вас ,була прихильна, але ви залишалися глухі до її уроків, не повторюйте своїх помилок;
✔ рожеві  ви боялися ризикувати і экспериментувати, тому сьогодення ваше не змінюється;
✔ чорні  ви зробили дуже багато гріхів і тепер вам доведеться своїми нещастями їх відмолювати. Ви пожинаєте те, що посіяли;
✔ рівна кількість білих, чорних і строкатих  у минулому ви чуйно прислухалися до вказівок долі, тому незабаром чекайте приємних подій.

Талісмани 8 місячної доби

Символ дня: фенікс, скринька зі скарбами. Міфологічний птах Фенікс є символом вічного відродження. Вона в старості спалює себе і відроджується з попелу молодої та оновленої. Так і в житті людини цей період є сприятливим для змін, змін, починань.

Каміння: червоний граніт, хризоліт, моріон.

Аромат: троянда – перетворює негативну енергію на позитивну, наповнюючи почуттям благополуччя та радості, усуває симптоми перевтоми та купує реакції на стрес. Знімає почуття образи та роздратування. Усуває комплекс неповноцінності. Збагачує емоції. Освіжає та проясняє свідомість, підвищує працездатність. Стимулює творче та інтелектуальне піднесення. Аромат Троянди створює затишну та радісну атмосферу.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...